Csapatépítés

egy hívással

„Jobb ma a csapatodat karbantartani,
mint holnap elölről kezdeni!” Coach Game®

Élmény. Stílus. Fejlődés.

 +36 20 388 41 19
 Ne töprengj, inkább kérdezz!

 

csapatepites-egyseg   csapatepites

A csapatunk egész évben biztosít outdoor csapaépítő lehetőségeket Magyarország teljes területén. Az alábbi válogatásunkban ízelítőt adunk azokból a csapatépítő programokból, amelyek részben vagy teljesen szabadtéren megrendezhetőek.

Döntésed előtt HÍVJ, hogy egy személyre szabott ajánlattal segíthessünk a számodra legmegfelelőbb választásban!

SHAOLIN TITKOK

Avagy az élet elixirje. A 2016. év legigéretesebb csapatépítése Si –Heng mesterrel, a kilencszeres Kung Fu világbajnokkal. Energetizálás és keleti élmény a Shaolin szerzetesek harci metodikáival. 

Bővebben...

Városismereti kalandtúra - csapatépítés

Rég elfeledett titkok, megoldásra váró rejtélyek, mentális és pszichikai kreativitást igénylő megmérettetés.Gondosan megtervezett feladatok, cselekvésre késztető kihívások jellemzik az általunk megrendezett Városismereti kalandtúra című csapatépítő programot.

Bővebben...

Filmforgatással csapatépítés

Kamerák – forgatás – jelmezek – filmvágás - szinkronizálás - a csapatok különböző témákat dolgoznak ki, amelyekből a stáb eszközeivel a „csapat” filmjét forgatják le.

Bővebben...

Planet Mission - csapatépítés

Új kutatások szerint, egy ismeretlennek hitt bolygón rátaláltak egy új, nagy teljesítményű energiaforrásra. Manapság az egyre növekvő energia felhasználás korában óriási gazdasági előnyre tehet szert az, aki a leghamarabb jut el a bolygóra, hogy kiaknázza energiakészleteit.

Bővebben...

Honfoglalás - csapatépítés

A magyar történelem kezdetekor a hunok birtokukba vették a Kárpát-medencét. Játék-összeállításunkban ezt a nevezetes történelmi eseményt, a honfoglalást idézzük fel a mai fejlett csapatépítő technikák segítségével.

Bővebben...

Night expedient - csapatépítés

Sötétedés után megváltozik körülöttünk a világ, minden másképpen néz ki. A hold fénye beszűrődik a fák levelei között, a hangok felerősödnek, árnyak kezdenek körülöttünk ugrálni. Pontosan ezek az események jelentik a legnagyobb élményforrást egy éjszakai csapatépítő túrázásban.

Bővebben...

Túszejtő kalandtúra - csapatépítés

A túszejtő kalandtúra egy stratégiai kalandprogram, melynek szerkezete és játszhatósága ellentétesen a legtöbb outdoor kalandtúrával a résztvevő csapatok komoly felkészítésére épül, így a játék menete igen szerteágazó.

Bővebben...

Outdoor csapatépítés

Az outdoor csapatépítés nagyszerű megoldást nyújt a stresszes és elfáradt munkatársak felfrissítésére. Egy ilyen rendezvény nem csak a csapatszellem erősítésében, hanem az egyének ösztönzésében is nagy segítséget jelent.

Bőveben...

Ki mit főz a végén

A bogrács egy igazi ősmagyar főzőeszköz, hiszen már a honfoglalás előtt is használták őseink. A fontos az hogy mi kerül bele.

Bővebben...

Klasszikus GPS tréning

A klasszikus GPS csapatépítő tréningünk ismert szabadtéri tréninggyakorlatokból összeállított geochaching program.

Bővebben...

Ewing küldetés - csapatépítés

Ki ne ismerné a Magyarországon a 90-es években vetítésre került Dallas című televíziós sorozatot, ami egy texasi olajmágnás család, a Ewing família hétköznapjait követi nyomon.

Bővebben...

Ön itt van: Rendezvényszervezés főlap Outdoor csapatépítés

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Kft. Teambuilding:
Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu