Egy nemrég elkészített tanulmány szerint egy új ügyfélnek legalább 4-szer nehezebb eladni egy terméket, mint a már meglévő ügyfélnek.

Tudod, hogy egy céges rendezvény miért olyan fontos a vállalat számára?

Tapasztalatunk szerint, hogy ha az ügyfelek és munkatársak megfelelő motivációt illetve inspirációt kapnak cégedtől, annál valószínűbb, hogy hűségesek maradnak. Mi minden esetben egy céges rendezvényt az adott célközönség igényeihez mérten rendezzük meg, az üzleti értékek megfelelő mértékű kiemelésével.

Ezekkel a gondolatokkal ajánlunk néhány céges rendezvényt a figyelmedbe:

nerf mobil

Nerf Mobilpálya

Ha a céges családi napra új dolgot szeretnél, és már unod a megszokott témákat, akkor kapcsolódj be a Nerf témába:

Bővebben...

Hostess Szolgáltatás

A jó, akár a rossz Hostess a rendezvény optikai része, sőt akár házigazda szerepét is betöltheti. Neked fontos a megjelenés?

Bővebben...

Sportnapi rendezvény

A Coach Game egy sportnapi rendezvény segítségével visszarepít munkatársaiddal együtt a már elmúlt iskolás évekbe, hogy a különböző, akár hagyományteremtő versenyeken összemérhessétek tudásotokat, rátermettségeteket. Most itt a lehetőség, hogy egy felejthetetlen vállalati sportnapon egyénileg vagy csapatban nyertes legyél! 

Bővebben...

Kvíz-játék

Aki valaha is látott a Tv-ben kvízshow-t, az tudja, hogy a versenyzők egy gomb megnyomásával próbálják elnyerni a válaszadási lehetőséget. A résztvevők gyors reakcióidejének következménye valamiféle fény vagy hangjelzés, ami a győzelmét jelzi.

Bővebben...

VIP Party

Céged életében eljön az a nap, amikor fontos vendégeket, delegációkat kell vendégül látnod. Kreatív csapatunk olyan egyedi programokat dolgoz ki amelyek elkápráztatják és lenyűgözik a kiemelt fontosságú vendégeidet is.

Bővebben...

Családi nap

Az egész éves hajtásban a munkahelyi kapcsolatok sokszor csak felszínesek. Az évente rendezendő családi vagy céges nap keretében azonban nem csupán élményt ad munkatársainak és családjuknak, hanem a rendezvény egyúttal motivációs eszköz is, amivel megmutathatja munkatársainak, hogy valóban törődik velük és számít rájuk.

Bővebben...

Roncsderby - rendezvény

A versenyzők teljes elszántsággal, felkészülve elfoglalják helyeiket az autókban… felbőgnek a motorok…lendül a kockás zászló és elkezdődik az autórodeó!

Bővebben...

Ön itt van: Rendezvényszervezés főlap Céges rendezvény

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Kft. Teambuilding:
Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

adatvédelmi tájékoztató