ceges csaladinap coachgame

 

Tudod, hogy egy céges rendezvény miért olyan fontos a vállalat számára?

 

Ha az ügyfelek és a munkatársak megfelelő motivációt illetve inspirációt kapnak a cégedtől, annál valószínűbb, hogy hűségesek maradnak! Mi minden esetben egy céges rendezvényt az adott célközönség igényeihez mérten rendezünk meg, az üzleti értékek megfelelő mértékű kiemelésével.

 

Ötletek céges rendezvényre:

 

Roncsderby - Partnertalálkozóra, jutalomprogramra

A résztvevők teljes elszántsággal, felkészülve elfoglalják helyeiket az autókban… tövig nyomják a gázpedált…lendül a kockás zászló és elkezdődik az autórodeó! Prémium csapatépítő program a legjobbaknak! Kivitelezni csak outdoor csapatépítésre lehet.

Bővebben...

Hostess Bérlés

 Hostess bérlés, bérbeadás, rendezvényszervezés, promóció és termékbemutatók szervezése. A jó, akár a "rossz" Hostess a rendezvény optikai része, aki akár a házigazda szerepét is betöltheti. Neked fontos a megjelenés? .

Bővebben...

Céges Sportnap

Labdajátékok - élményprogramok - sportversenyek - céges kupabajnokság. TE milyen sportokon indulnál a kollégáiddal? A céges sportnapi rendezvény lehetőséget ad munkatársaiddal egy kötetlen aktív nap eltöltésére. Most itt a lehetőség, hogy egy felejthetetlen vállalati sportnapon egyénileg vagy csapatban nyertes legyél! 

Bővebben...

nerf mobilpalya berles

NERF szivacslövő pálya bérlése céges rendezvényekre

Ha a céges családi napra új dolgot szeretnél, és már unod a megszokott témákat, akkor kapcsolódj be a Nerf Őrületbe, bérelj te is ki a rendezvényedre Mobil Nerf Pályát és meg lesz a biztos siker!

Bővebben...

V.I.P. rendezvény

Céged életében eljön az a nap, amikor a fontos vendégeket, delegációkat kell vendégül látnod. Kreatív csapatunk olyan egyedi programokat dolgoz ki amelyek elkápráztatják és lenyűgözik a kiemelt fontosságú vendégeidet is.

Bővebben...

Családi nap

Az évente rendezendő családi vagy céges nap nem csupán élményt ad munkatársaidnak és családjuknak, hanem a rendezvény egyúttal motivációs eszköz is, amivel megmutathatja céged a munkatársaidnak, hogy valóban törődik velük és számít rájuk. Tartsd meg munkatársaidat az öröm érzésével!

Bővebben...

Minőség Garanciája:

Egy csapatépítés, illetve tréning szervezésében sok különböző szempontot kell figyelembe venni.  

 

viktor coachgame team

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1 000. megrendelésen!

 

 

Ön itt van: Csapatépítés főlap Céges rendezvény

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Kft. Teambuilding:
Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr datvédelmi tájékoztató