Kommunikációs tréning

A vállalatokon belül és a vállalat ügyfeleivel is a legjellemzőbb kapcsolattartási forma a személyes kommunikáció. A külső és belső ügyfelekkel folytatott beszélgetések stílusa, érzelmi tónusa határozza meg az együttműködési lehetőségeket.

A ROSSZ KOMMUNIKÁCIÓ MIATT ROMLOTT A CÉGED EREDMÉNYE?


Ha a beszélgetések nem megfelelő hangulattal, érzelmi viszonyulással társulnak, úgy a munkatársak közötti kapcsolat romlik, mely rányomhatja bélyegét az egyéni és vállalati/szervezeti/csoport eredményekre is. Ezért is szükséged van kommunikációs tréningre!

kommunikacio  kommunikacios-gyakorlas

 

A külső ügyfelekkel történő kapcsolattartás minősége, ha lehet, még fontosabb az egyes szervezetek számára. Az egész vállalat megítélése időnként egyetlen kapcsolattartó viselkedése alapján történik.
Legyen az vezető, vagy beosztott, ha a kapcsolat nem megfelelő, az ügyfél-elégedettség csökken, melynek közvetlen hatása van az eredményességre, szervezeti megítélésre, hírnévre. Tehát nem mindegy, hogyan kommunikálunk munkatársainkkal, beosztottainkkal, vezetőinkkel, és főleg ügyfeleinkkel.

Az általunk megtartott kommunikációs tréning végére a résztvevők képesek lesznek alkalmazni a véleménynyilvánítás, dicséret, valamint kritika adásának asszertív formáit, képessé válnak ellenvetések, visszajelzések fogadására és feldolgozására, felhasználni az önérvényesítő kommunikáció módszerét munkájuk során.

MIRE VÁRSZ?

Kérj személyre szóló ajánlatot, írd meg kérdéseidet ITT! 

Minőség Garanciája:

Egy csapatépítés, illetve tréning szervezésében sok különböző szempontot kell figyelembe venni.  

 

viktor coachgame team

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1 000. megrendelésen!

 

 

Ön itt van: Csapatépítés főlap Tréning Kommunikációs tréning

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Kft. Teambuilding:
Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr datvédelmi tájékoztató