Csapatépítés

egy hívással

„Jobb ma a csapatodat karbantartani,
mint holnap elölről kezdeni!” Coach Game®

Élmény. Stílus. Fejlődés.

 +36 20 388 41 19
 Ne töprengj, inkább kérdezz!

Dominó Day - Láncreakció

PRÓBÁLD KI NAGYBAN! Építsetek dominóból pályát! Egy új és Trendi csapatépítésünk, ahol akár 7000 db dominóval találkozhatok, kiegészítve meghökkentő tárgyakkal. Indoor csapatépítés, ami kiváló konfrenciára, workshopra, céges napra, élményprogramra!

 

Ismered a Dominó hangját, amikor megindul a 8000 db dominó?

 

    domino csapatepites coachgame

 

SZÓRAKOZÁS – JUTALOM - KÖZÖS ÉLMÉNY – EGYÜTTMŰKÖDÉS - KIKAPCSOLÓDÁS - KOMMUNIKÁCIÓ

Mit teszel, ha egy egérfogót és még további sok más tárgyat hozzá kell építened a dominó dőlléshullámba?
A résztvevők feladata, hogy építő csoportokat alkotva csapatonként, egymástól elkülönítve megalkossanak meghatározott eszközökkel és dominóval egy reakció láncolatot. Előzetesen egy rövid oktatást  mutatunk be a dominóépítés technikáiról és a kiegészítő eszközök használatáról. Az építés során a csapatok valódi kihívásokkal találják szemben magukat, és ami a legfontosabb, rájönnek arra, hogy csak közösen juthatnak el megfelelő a célig: a gigantikus építményig. A program utolsó szakaszában megépített dominó alakzatokat a csapatok hidakkal kötik össze.

 

Közös élmény, közös hurrá!

Most nem csak dominókból építkezünk, hanem számtalan egyéb tárgyat is integrálunk a láncreakcióba. Egérfogót hogyan indítod be a dominólánccal? A labdát hogyan juttatod át a másik asztalra? 

Ha azonnal megrendelnéd, akkor az űrlapunkon most megteheted ITT!

 

 lego csapatepites coachgame

A Dominó-Day egy meglepően hatékony csapatépítő játék, amely a résztvevők problémamegoldását és kreatívitását teszteli és fejleszti. A program során nem csak az lényeg, hogy egy szép színes láncolatot hozzunk létre, amikből szimbólumok is épülnek, hanem sokkal inkább a munkatársak közötti kapcsolatokra, élményeire összpontosít, hogy felismerjék a kihívásokat és valódi eredményt érjenek el. Az a csapat, amelyik együtt játszik az együtt is marad!

 

 

KÉRJ AJÁNLATOT, ÍRD MEG A KÉRDÉSEIDET ITT!  


Nem erre a csapatépítésre gondoltál? Itt a megoldás:Ha más programot keresel, vagy csak csapatépítő ötleteket szeretnél, akkor a főoldalon megnézheted az összes programunkat.
Ha beltéri csapatépítő programot keresel, akkor az INDOOR témában megtalálod az összes alapötletünket.
Ha kültéren szeretnél csapatépítést, akkor az OUTDOOR oldalon találsz programlistát. 

csapatepites elerhetoseg coachgame ico  

 


Másik csapatépítést keresel? Itt könnyebben megtalálod:

button főoldal indoor button outdoor button
 
 
 
Tippek, tanulságok:

 

Minőség Garanciája: 

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1000. megrendelésen!

 

 

Csapatépítő tréning: fejlesztő élményprogramok, kalandtúrák, és játékos feladatok megszervezése trénerekkel, ami elősegíti a csapatcentrikus tevékenységet és az egyének fejlesztését is. Ezeken a céges napokon a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel. Növeljük a munkatársak önbizalmát, javítjuk a kommunikációt, az interperszonális készségeket, és növeljük a csoport elégedettség érzését.  

Csapatépítő tréninghelyszínegy sikeres csapatépítés mindig a munkakörnyezetén kívül valósul meg. Erre azért van szükség, hogy a résztvevők a napi feladataitól elszakadva kizárólag a tréningre tudjanak figyelni. Ez természetesen budget függő is, de mára már nagyon sok megoldás létezik. Ezek közül választható az indoor, azaz beltéri megoldás, illetve az outdoor tréning, ami szabadtéren kerül megrendezésre.

Outdoor csapatépítés: azaz szabadtéri élményekkel dolgozunk, külső helyszínen. A legelterjedtebb formája egy hotel, vagy rendezvényhelyszín parkja, mivel megmarad a komfortérzés, valamint biztonságot ad egy esetleges rossz idő érkezésekor. Másik gyakori megvalósítása a kültéri csapatépítésnek egy városi, akár erdei, hegyi  kalandtúra. Ezek a túrák és játékos programok magukba foglalják a konkrét célkitűzéseket, amelyek kiértékelhetőek. Az outdoor tréningek egyik kíváló hatása, hogy energetizálja a csoportot.

Indoor csapatépítésazaz beltéri, tréninghelyszínen belüli élményprogram, workshop, konferencia, akár fejlesztő és problémamegoldó tréning. Előnye, hogy nem időjárás és évszak függő, így a csoport kényelmét könnyebb biztosítani, valamint a komfort és jutalomérzetét jól lehet növelni a rendezvényhelyszín adottságaival.

Ön itt van: Csapatépítés főlap Indoor csapatépítés Dominó Day - Láncreakció

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető!
Jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott, angolul jól beszélő műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:

Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató

Partnereink

 http://szallodaanimacio.hu/         http://www.plazaevent.hu/        http://www.karacsonyfafutar.hu/         http://www.cghsoft.eu/        http://www.budapestdance.hu/