Csapatépítés

egy hívással

„Jobb ma a csapatodat karbantartani,
mint holnap elölről kezdeni!” Coach Game®

Élmény. Stílus. Fejlődés.

 +36 20 388 41 19
 Ne töprengj, inkább kérdezz!

Kastélyshow - Mesés csapatépítés

Jelmezes csapatépítés sok humorral, és egy mesés történettel. Harsognak a fanfárok, nyikorogva nyílik a díszterem ajtaja, belép a ház nagy tiszteletnek örvendő ura, a Gróf…A láda teteje felnyílik, villámként hasít a levegőbe a kiáltás…Kapukat bezárni!… Ezekkel a mozzanatokkal veszi kezdetét a mesés csapatépítés. Indoor és outdoor csapatépítésre egyaránt ajánljuk.

 

Megismerkednél egy középkori kastély rejtélyes lakóival?

Olyan szemlélettel alkottuk meg cégünk sikertermékét, a Kastélyshow című csapatépítő programunkat, ami merőben eltér bármilyen más tréningtől. Magyarország egy szabadon választott kastélyát, mesebeli világgá alakítjuk át, ahol kollégáid egy játékos, csapatmunkára ösztönző vetélkedő részesévé válnak.
A kastélyshow című csapatépítő programon a résztvevők egy-egy nemesi család tagjaiként, a Lászlófalvy gróf meghívásának eleget téve vesznek részt az ünnepségen. Az ünnepi hangulatot egy váratlan esemény szakítja félbe. A résztvevők a csapatépítés során egy mesevilág keretein belül vesznek részt a kihívásokkal teli feladatok megoldásán. Útjuk alatt találkoznak a kastély hőseivel, régmúlt lakóival és részesévé válnak a rejtélyekkel és titkokkal teli hely életének. Minden feladatot a csapatépítő programokra jellemző, de egyedi játékmodulokból állítottunk össze, melyeket a kastélyhoz illő szerepbe illesztettünk, így a játék élményét nagy mértékben fokozzák.

 

kastelyshow csoportkep akos color


A Kastélyshow egy olyan csapatépítő program, amely javítja a résztvevők kommunikációs és problémamegoldó képességeit, tökéletes a csapatmunka ösztönzésére, de ami a legfontosabb, hogy a játékosok újra átélhetik az önfeledt szórakozás élményét.

A programot javasoljuk autentikus, illetve kastély helyszínekbe, de nem feltétele a kivitelezésnek.

 

kastelyshow szobalany

 

 

Ez a program, indoor és outdoor formában egyaránt megrendezhető.

Van hozzá helyszíned? Ajánlhatunk?

 

 

Egy csapatépítés keretei között szívesen átélnéd munkatársaiddal az önfeledt szórakozás élményét?

 

 

KÉRJ AJÁNLATOT, ÍRD MEG A KÉRDÉSEIDET ITT!


Nem erre a csapatépítésre gondoltál? Itt a megoldás:

Ha más programot keresel, vagy csak csapatépítő ötleteket szeretnél, akkor a főoldalon megnézheted az összes programunkat.
Ha beltéri csapatépítő programot keresel, akkor az INDOOR témában megtalálod az összes alapötletünket.
Ha kültéren szeretnél csapatépítést, akkor az OUTDOOR oldalon találsz programlistát. 

button főoldal indoor button outdoor button
     
     
csapatepites elerhetoseg coachgame ico  

 


Másik csapatépítést keresel? Itt könnyebben megtalálod:

button főoldal indoor button outdoor button
 
 
 
Tippek, tanulságok:

 

Minőség Garanciája: 

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1000. megrendelésen!

 

 

Csapatépítő tréning: fejlesztő élményprogramok, kalandtúrák, és játékos feladatok megszervezése trénerekkel, ami elősegíti a csapatcentrikus tevékenységet és az egyének fejlesztését is. Ezeken a céges napokon a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel. Növeljük a munkatársak önbizalmát, javítjuk a kommunikációt, az interperszonális készségeket, és növeljük a csoport elégedettség érzését.  

Csapatépítő tréninghelyszínegy sikeres csapatépítés mindig a munkakörnyezetén kívül valósul meg. Erre azért van szükség, hogy a résztvevők a napi feladataitól elszakadva kizárólag a tréningre tudjanak figyelni. Ez természetesen budget függő is, de mára már nagyon sok megoldás létezik. Ezek közül választható az indoor, azaz beltéri megoldás, illetve az outdoor tréning, ami szabadtéren kerül megrendezésre.

Outdoor csapatépítés: azaz szabadtéri élményekkel dolgozunk, külső helyszínen. A legelterjedtebb formája egy hotel, vagy rendezvényhelyszín parkja, mivel megmarad a komfortérzés, valamint biztonságot ad egy esetleges rossz idő érkezésekor. Másik gyakori megvalósítása a kültéri csapatépítésnek egy városi, akár erdei, hegyi  kalandtúra. Ezek a túrák és játékos programok magukba foglalják a konkrét célkitűzéseket, amelyek kiértékelhetőek. Az outdoor tréningek egyik kíváló hatása, hogy energetizálja a csoportot.

Indoor csapatépítésazaz beltéri, tréninghelyszínen belüli élményprogram, workshop, konferencia, akár fejlesztő és problémamegoldó tréning. Előnye, hogy nem időjárás és évszak függő, így a csoport kényelmét könnyebb biztosítani, valamint a komfort és jutalomérzetét jól lehet növelni a rendezvényhelyszín adottságaival.

Ön itt van: Csapatépítés főlap Indoor csapatépítés Kastélyshow - Mesés csapatépítés

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető!
Jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott, angolul jól beszélő műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:

Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató

Partnereink

 http://szallodaanimacio.hu/         http://www.plazaevent.hu/        http://www.karacsonyfafutar.hu/         http://www.cghsoft.eu/        http://www.budapestdance.hu/