Csapatépítés

egy hívással

„Jobb ma a csapatodat karbantartani,
mint holnap elölről kezdeni!” Coach Game®

Élmény. Stílus. Fejlődés.

 +36 20 388 41 19
 Ne töprengj, inkább kérdezz!

Mobil Szabadulószoba

Rázd fel a befásult kollegákat egy órában! Magyarországon elsőként a tréningek piacán szabadulószobákat telepítünk külső helyszínre, ami villámgyors, mindenkit felráz, olcsó és megbízható eredményeket produkál. Kettő témában, akár nyolc szoba! Indoor csapatépítés.

 

Jusski MOBIL szabadulószobák

 

Kíváló megoldások kisebb csoportok részére energetizálásra, tréningre, jutalom programra.

 

Mi az a MOBIL kijutós-szoba?

Egy kitelepített és bezárt feladatszoba, ahol minden tárgy más értelmet jelent. Mert most a kollegákkal közösen ki kell jutni a bezárt teremből, ahol a szabadulás kulcsát meg kell találnotok. Különféle kódokat és kulcsokat kell használni, illetve tárgyakat kombinálni egymással. Itt a megoldás morzsái egymásra épülnek, így a titkok helyes sorrendben történő megoldásával a résztvevők egy élmény-gazdag világba csöppenek. Az ehhez kifejlesztett játék és tréningeszközök mind-mind interaktívvá és meseszerűvé varázsolják a kiválasztott helyszínnel együttműködve a logikai élményattrakciót. SŐT! A programhoz kérhetsz trénert, aki a csapat részére visszajelzést ad az együttműködésről.

Szobáinkat kitelepítjük az általad megjelölt helyszínre!

Akár 10 db szoba egyszerre,

egy időben, kettő témában!

Minőség garanciája:

Kitelepített szobákat 2013. évben kezdtük szervezni, majd 2015-ben megnyitottuk 4 szobás élményterünket a Savoya Parkban, amelyet jusski néven indítottuk, majd Fóton 2017-ben nyílt meg a következő helyszínünk. A pláza környezetben kialakított helyszínen egyszerre akár 30 fő részére adunk egy órás, sőt, akár egész napos programot. Az eddigi legnagyobb létszámunk 65 fő volt, így nyitottak vagyunk nagyobb csoportokra is.

 

Mobil szabadulószobáink:

 

 

A Drogbáró:

mobil kitelepitheto szabaduloszoba coachgame

Egy órás küldetés, ahol egyszerre 40 fő befogadásáig tudunk azonos szobákat telepíteni. Egy szoba már 3 főtől is alkalmas a küldetésre. A kitelepítésnél zárható szobát, vagy irodát, vagy termet, akár szállodai szobát rendezünk be. A küldetés történetében a Drogbáró őrizetlenül hagyott szobájában tartunk házkutatást, ahol célunk a térképek megszerzése.

 Ha azonnal megrendelnéd, akkor az űrlapukon most megteheted ITT!

 

 

Vesztegzár:

mobil szabaduloszoba vesztegzar

Ebben a küldetésben a játékosok kettő szobát járnak végig, kettő órában. Küldetésünk a megmenekülés és az egészségünk biztosítása, mivel a kitelepített pályánkon egy elszabadult vírust kell izolálnunk. A csapatok közösen keresik a megoldást, de külön-külön termekben, egyidőben. A vesztegzár szabadulószoba Akár 70 fő részére is megépíthető!

 


Szeretnéd fásult csapatodat kevés költségből egy órában felrázni?

 

KÉRJ AJÁNLATOT, ÍRD MEG A KÉRDÉSEIDET ITT!  

Nem erre a csapatépítésre gondoltál? Itt a megoldás:Ha más programot keresel, vagy csak csapatépítő ötleteket szeretnél, akkor a főoldalon megnézheted az összes programunkat.
Ha beltéri csapatépítő programot keresel, akkor az INDOOR témában megtalálod az összes alapötletünket.
Ha kültéren szeretnél csapatépítést, akkor az OUTDOOR oldalon találsz programlistát. 

csapatepites elerhetoseg coachgame ico  

 


Másik csapatépítést keresel? Itt könnyebben megtalálod:

button főoldal indoor button outdoor button
 
 
 
Tippek, tanulságok:

 

Minőség Garanciája: 

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1000. megrendelésen!

 

 

Csapatépítő tréning: fejlesztő élményprogramok, kalandtúrák, és játékos feladatok megszervezése trénerekkel, ami elősegíti a csapatcentrikus tevékenységet és az egyének fejlesztését is. Ezeken a céges napokon a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel. Növeljük a munkatársak önbizalmát, javítjuk a kommunikációt, az interperszonális készségeket, és növeljük a csoport elégedettség érzését.  

Csapatépítő tréninghelyszínegy sikeres csapatépítés mindig a munkakörnyezetén kívül valósul meg. Erre azért van szükség, hogy a résztvevők a napi feladataitól elszakadva kizárólag a tréningre tudjanak figyelni. Ez természetesen budget függő is, de mára már nagyon sok megoldás létezik. Ezek közül választható az indoor, azaz beltéri megoldás, illetve az outdoor tréning, ami szabadtéren kerül megrendezésre.

Outdoor csapatépítés: azaz szabadtéri élményekkel dolgozunk, külső helyszínen. A legelterjedtebb formája egy hotel, vagy rendezvényhelyszín parkja, mivel megmarad a komfortérzés, valamint biztonságot ad egy esetleges rossz idő érkezésekor. Másik gyakori megvalósítása a kültéri csapatépítésnek egy városi, akár erdei, hegyi  kalandtúra. Ezek a túrák és játékos programok magukba foglalják a konkrét célkitűzéseket, amelyek kiértékelhetőek. Az outdoor tréningek egyik kíváló hatása, hogy energetizálja a csoportot.

Indoor csapatépítésazaz beltéri, tréninghelyszínen belüli élményprogram, workshop, konferencia, akár fejlesztő és problémamegoldó tréning. Előnye, hogy nem időjárás és évszak függő, így a csoport kényelmét könnyebb biztosítani, valamint a komfort és jutalomérzetét jól lehet növelni a rendezvényhelyszín adottságaival.

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető!
Jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott, angolul jól beszélő műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:

Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató

Partnereink

 http://szallodaanimacio.hu/         http://www.plazaevent.hu/        http://www.karacsonyfafutar.hu/         http://www.cghsoft.eu/        http://www.budapestdance.hu/