Csapatépítés

egy hívással

„Jobb ma a csapatodat karbantartani,
mint holnap elölről kezdeni!” Coach Game®

Élmény. Stílus. Fejlődés.

 +36 20 388 41 19
 Ne töprengj, inkább kérdezz!

Lego Mindstorms, azaz a Lego Robot

Akár csapathatékonyság növelésére, akár automatizáció témakörben, akár workshop támogatásra ajánljuk. A résztvevők folyamatokat tudnak automatizálni, programozható legorobot segítségével. Indoor csapatépítésre ajánljuk.

 

LEGO-val az automatizáció modellezése? Vagy csak élményprogramrot keresel?

 

lego-mindstorms-teamlego mindstorms teambuilding

 

A Lego Mindstorms (tükörfordításban "elmevihar") egy, a Lego által kifejlesztett, programozható robot készlet. A csoport munkája során készíthet kerekeken guruló, de akár két lábon járó robot is. A készlet a legokockákon kívül tartalmaz: "agyat" (angolul brick), amin van a kimeneti (motorvezérlő) port, és bemeneti (szenzor) port, illetve egy USB port a PC-hez. A program során a csapat okostelefonnal is tud kommunikálni a robottal.

A program során a csapat több csoportra osztva külön dolgozik egymástól, ahol közös küldetést építenek Legóból. A munkacsoportok programoznak, építenek, terveznek, modelleznek egy közös célért és sikerért. Ha a munkacsoportok a csapatépítés során hatékonyan és jól kommunikálnak egymással, akkor a robot megfelelően fog működni és a meghatározott küldetéseket sikeresen végre fogja tudni hajtani.

Robot alaptulajdonságai: motorok segítségével önálló mozgást lehet vele végeztetni. A nyomásérzékelő beépítésével az akadálynak való frontális ütközést lehet észlelni. A robot elejére fogókarokat fejleszthetünk, ami szállítására, fogásra, ütésre is alkalmasak. A fényérzékelő akár a környezet színeinek változására is figyel. A robot elején megjelenő ultrahangos érzékelő a tárgyakhoz való közeledést már az ütközés előtt is jelezheti a robotnak.

Robot önálló küldetései lehetnek: tárgyak kimemekítése, lámpák felkapcsolása. De csak a fnatázia szabhat határt a csoportnak...

Építenél munkatársaiddal egy robotot?
Felidéznéd életed játékos világát, ahol a kreativitásé és az újításé a fő szerep?

 

KÉRJ AJÁNLATOT, ÍRD MEG A KÉRDÉSEIDET ITT!  

Nem erre a csapatépítésre gondoltál? Itt a megoldás:


Ha más programot keresel, vagy csak csapatépítő ötleteket szeretnél, akkor a főoldalon megnézheted az összes programunkat.

Ha beltéri csapatépítő programot keresel, akkor az INDOOR témában megtalálod az összes alapötletünket.

Ha kültéren szeretnél csapatépítést, akkor az OUTDOOR oldalon találsz programlistát. 

csapatepites elerhetoseg coachgame ico  

 


Másik csapatépítést keresel? Itt könnyebben megtalálod:

button főoldal indoor button outdoor button
 
 
 
Tippek, tanulságok:

 

Minőség Garanciája: 

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1000. megrendelésen!

 

 

Csapatépítő tréning: fejlesztő élményprogramok, kalandtúrák, és játékos feladatok megszervezése trénerekkel, ami elősegíti a csapatcentrikus tevékenységet és az egyének fejlesztését is. Ezeken a céges napokon a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel. Növeljük a munkatársak önbizalmát, javítjuk a kommunikációt, az interperszonális készségeket, és növeljük a csoport elégedettség érzését.  

Csapatépítő tréninghelyszínegy sikeres csapatépítés mindig a munkakörnyezetén kívül valósul meg. Erre azért van szükség, hogy a résztvevők a napi feladataitól elszakadva kizárólag a tréningre tudjanak figyelni. Ez természetesen budget függő is, de mára már nagyon sok megoldás létezik. Ezek közül választható az indoor, azaz beltéri megoldás, illetve az outdoor tréning, ami szabadtéren kerül megrendezésre.

Outdoor csapatépítés: azaz szabadtéri élményekkel dolgozunk, külső helyszínen. A legelterjedtebb formája egy hotel, vagy rendezvényhelyszín parkja, mivel megmarad a komfortérzés, valamint biztonságot ad egy esetleges rossz idő érkezésekor. Másik gyakori megvalósítása a kültéri csapatépítésnek egy városi, akár erdei, hegyi  kalandtúra. Ezek a túrák és játékos programok magukba foglalják a konkrét célkitűzéseket, amelyek kiértékelhetőek. Az outdoor tréningek egyik kíváló hatása, hogy energetizálja a csoportot.

Indoor csapatépítésazaz beltéri, tréninghelyszínen belüli élményprogram, workshop, konferencia, akár fejlesztő és problémamegoldó tréning. Előnye, hogy nem időjárás és évszak függő, így a csoport kényelmét könnyebb biztosítani, valamint a komfort és jutalomérzetét jól lehet növelni a rendezvényhelyszín adottságaival.

Ön itt van: Csapatépítés főlap Indoor csapatépítés Lego Mindstorms, azaz a Lego Robot

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető!
Jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott, angolul jól beszélő műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:

Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató

Partnereink

 http://szallodaanimacio.hu/         http://www.plazaevent.hu/        http://www.karacsonyfafutar.hu/         http://www.cghsoft.eu/        http://www.budapestdance.hu/