Csapatépítés

egy hívással

„Jobb ma a csapatodat karbantartani,
mint holnap elölről kezdeni!” Coach Game®

Élmény. Stílus. Fejlődés.

 +36 20 388 41 19
 Ne töprengj, inkább kérdezz!

Szinkronizáld újra a kedvenc mozifilmedet!

Mozifilm újra szinkronizálása – mikrofonok – vicces szövegkönyv gyártása - csapatmunka - élményprogram - csapatépítés
A program során a résztvevők egy igazi filmstáb életébe csöppennek, ahol szinkronművészek, szövegkönyv írók bőrébe bújva, kipróbálhatják tehetségüket és rátermettségüket.

 

Melyik főhősnek lennél a magyar hangja?

 

szinkronizalas csapatepites coachgame

 

A csapatépítés során a csoportok külön – külön megterveznek, majd felmondanak egy megadott, általuk jól ismert filmrészlet szereplőinek újragondolt és újraírt párbeszédeit és hangjátékait. 


A csapatépítő feladat különlegessége abban rejlik, hogy mindezt egy előzetesen irányított, akár a cég élethelyzetére jellemző információkkal, kötelező szavakkal egészítjük ki, ami a film történetétől eltérő, nem releváns tartalommal bír.

Az újra szinkronizált film adott hangzási és „Hollywood”-i hatását a csapatoknak saját beszédjükkel, hangjátékukkal kell megteremteniük.

A program alatt a csapatok kézi mikrofonok segítségével dolgoznak, miközben a filmet kivetítőről követik. 

 

Milyen hangvételű lesz a csapatod által újraszinkronizált film?

Drámai? Humoros? Tanulságos? Ez most rajtatok múlik!


A moderálandó filmrészletekben nincs eredeti beszédhang, tehát a játékosok a „némán” szereplő filmszínészek újragondolt és a csapatjuk által megírt szövegét - beszédjét mondják újra fel. A szinkronizálandó filmanyagon csak a filmrészlet eredeti effekt és zenei hanganyaga hallható.

Az előadások hangfelvételeit követően a csapatnak lehetősége van a nyers hanganyagot szerkesztőnk segítségével összeállítani, a képanyaghoz megvágni, és további hangeffektekkel kiszínezni. 


És most egy hasznos infót osztok meg Veled:


Minél több közös történetben vesz részt a csoportod, annál erősebb a közös céges kultúra kialakítása.

Szinkronizáló csapatépítésünkkel az a célunk, hogy minél több közös élményt éljen meg a csoport.
Ez a jól megválasztott csapatépítő élményprogramok végeredménye.

 

Erősítenéd a céges kultúrátok kialakítását?
Felidéznéd életed játékos világát, ahol a kreativitásé és az újításé a fő szerep?

 

 KÉRJ AJÁNLATOT, ÍRD MEG A KÉRDÉSEIDET ITT!  

Nem erre a csapatépítésre gondoltál? Itt a megoldás:

Ha más programot keresel, vagy csak csapatépítő ötleteket szeretnél, akkor a főoldalon megnézheted az összes programunkat.

Ha beltéri csapatépítő programot keresel, akkor az INDOORtémában megtalálod az összes alapötletünket.

Ha kültéren szeretnél csapatépítést, akkor az OUTDOOR oldalon találsz programlistát. 

csapatepites elerhetoseg coachgame ico  

 


Másik csapatépítést keresel? Itt könnyebben megtalálod:

button főoldal indoor button outdoor button
 
 
 
Tippek, tanulságok:

 

Minőség Garanciája: 

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1000. megrendelésen!

 

 

Csapatépítő tréning: fejlesztő élményprogramok, kalandtúrák, és játékos feladatok megszervezése trénerekkel, ami elősegíti a csapatcentrikus tevékenységet és az egyének fejlesztését is. Ezeken a céges napokon a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel. Növeljük a munkatársak önbizalmát, javítjuk a kommunikációt, az interperszonális készségeket, és növeljük a csoport elégedettség érzését.  

Csapatépítő tréninghelyszínegy sikeres csapatépítés mindig a munkakörnyezetén kívül valósul meg. Erre azért van szükség, hogy a résztvevők a napi feladataitól elszakadva kizárólag a tréningre tudjanak figyelni. Ez természetesen budget függő is, de mára már nagyon sok megoldás létezik. Ezek közül választható az indoor, azaz beltéri megoldás, illetve az outdoor tréning, ami szabadtéren kerül megrendezésre.

Outdoor csapatépítés: azaz szabadtéri élményekkel dolgozunk, külső helyszínen. A legelterjedtebb formája egy hotel, vagy rendezvényhelyszín parkja, mivel megmarad a komfortérzés, valamint biztonságot ad egy esetleges rossz idő érkezésekor. Másik gyakori megvalósítása a kültéri csapatépítésnek egy városi, akár erdei, hegyi  kalandtúra. Ezek a túrák és játékos programok magukba foglalják a konkrét célkitűzéseket, amelyek kiértékelhetőek. Az outdoor tréningek egyik kíváló hatása, hogy energetizálja a csoportot.

Indoor csapatépítésazaz beltéri, tréninghelyszínen belüli élményprogram, workshop, konferencia, akár fejlesztő és problémamegoldó tréning. Előnye, hogy nem időjárás és évszak függő, így a csoport kényelmét könnyebb biztosítani, valamint a komfort és jutalomérzetét jól lehet növelni a rendezvényhelyszín adottságaival.

Ön itt van: Csapatépítés főlap Indoor csapatépítés Szinkronizáld újra a kedvenc mozifilmedet!

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető!
Jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott, angolul jól beszélő műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:

Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató

Partnereink

 http://szallodaanimacio.hu/         http://www.plazaevent.hu/        http://www.karacsonyfafutar.hu/         http://www.cghsoft.eu/        http://www.budapestdance.hu/