Csapatépítés

egy hívással

„Jobb ma a csapatodat karbantartani,
mint holnap elölről kezdeni!” Coach Game®

Élmény. Stílus. Fejlődés.

 +36 20 388 41 19
 Ne töprengj, inkább kérdezz!

 

Újratervezés 2020. év: Azonnali 3 megoldás céges csoportok részére,
a koronavírus okozta csapatdinamikai válság kezelésére. 

  


Most kiemelten fontos a home-office munkatársak visszaszoktatása a céges kultúrába, ezért itt röviden megmutatom, hogy miért lesz képes eredményt hozni az új, 2020. update csapatépítő rendszer az ÖN munkatársainál is:

ONLINE csapatépítő PROGRAMOK

Felfedjük céged részére az ONLINE CSAPATÉPÍTÉS titkát:

 

online csapatepites coachgame 

 

A világ megváltozott - és akik nem reagálnak időben, azoktól majd elidegenednek a legjobb csapatok és szakemberek.

Bocsánat, farkastörvények vannak.

  

Mondom tovább:
- egyre több cég foglalkozik a munkatársaik távmunka pozitív megélésével és képzésével. Mi a fő oka ennek ma Magyarországon? Röviden: a bizalom és a kontroll hiánya, mert szeretjük a rosszat feltételezni a kollégákról, az otthoni szabadságukról, ami csökkentheti a munka teljesítményét, és ezzel a helyzetükkel sok munkavállaló vissza is élhet.
 
Változtasson a kollégák hozzáállásán, építsen bizalmasabb légkört! Persze kontrollra sokszor szükség van, de a megfelelő kollégákba most kiemelten fontos bizalmat fektetni. Érjen el velük már a héten pozitív változásokat!

 

Mert csak jó csapattal lehet bajnokságot nyerni!

 

 
Bemutatom most az első lépést a bizalomépítéshez és a csapatenergetizáláshoz kapcsolódó online csapatépítés programjainkat:

 

ONLINE ACTIVITY

activity online teambuilding

Mondjam? Mutassam? Rajzoljam?

Könnyed, szórakosztató program, aktívan.

Ismert játék, de másképp. Moderátor hátterében kivetített játékmező több feladatot is tartalmaz, ahol a csapatok előre haladnak. A játékvezetőnk folyamatosan irányítja a csapatokat, de a megoldás mindig a társainkon múlik. Sok nevetéssel egy igazi lelazító kikapcsolódás egy-két órában, ahol remekül megismerhetjük egymást a kötetlen helyzetekben. A témák szorosan kapcsolodnak a napi bulvárhoz, humorhoz, filmekhez, a gasztronómiához, valamint az álltalános műveltségi témákhoz.

Részt vennél egy pörgős kvízjátékon?

KÉRJ IDŐPONTOT ITT ÉS RENDELD MEG MOST! 
. Ne maradj le róla!

 

ONLINE RAJZTESZT

csapatepito blog rajzolj coachgame

 MOND MEG, HOGY KIK VAGYUNK!

Ezzel az online rajz programunkkal készült rajzokból hasznos dolgokat fogunk tudni kiolvasni önmagunkról. Ezt a rajzoló és önelemző játékot igen könnyedén, és gyorsan tudjuk levezetni.
Mi kell hozzá? Hogyan ismertessük a feladatot a csoport részére?
Elmondjuk a csapatnak, hogy most egy önismereti játékot fogunk közösen megalkotni. Igen, megalkotni, jól írtam. Alkotni, mert a feladat: "mindenki most tegyen maga elé üres papírt, és rajzoljon egy adott tárgyat." - Több instrukcióra nincsen szükség. Itt most rossz rajz nem létezik. Mert nem a tehetséget keressük, nem a képességekre figyelünk, hanem a lényünk jelenlegi üzeneteire figyelhetünk fel. Miután mindenki végzett a tárgy lerajzolásával, a csoportnak online felolvassuk az elemzés megoldását, ami alapján mindenki látni fogja a teszt eredményét. Ezt minden résztvevőnek saját magának kell hozzánézni, ellenőrizni a saját rajzához.

KÉRJ IDŐPONTOT ITT ÉS RENDELD MEG MOST!
Ne maradj le róla!

 

ÉPÜLJ BE! ONLINE TÁRSASJÁTÉK!

online nyomozos csapatepites coachgame

 

NAPZÁRÁS EGY IGAZI NYEREMÉNYPROGRAMMAL 

Szakítsd ki a monoton hétköznapokból csapatod. A játék során a közösség építés, a kommunikáció fejlesztése, egymás jobban megismerése a cél.
Leplezzétek le az ügynököt anélkül, hogy rávezetnék őt a titkos szóra! Ha pedig Te lennél az ügynök, épülj be a többiek közé, miközben lebukás nélkül kell felkutatni a titkos szavakat!
Az online műsorvezetőnk kiosztja a karaktereket, ahol mindenki nyomozóvá válik és egy ember pedig kettősügynök lesz. Ezután a kivetítőn a játékvezető megmutatja a játékosoknak a témakártyát. 


KÉRJ IDŐPONTOT ITT!

Ne maradj le róla!

 

ONLINE SZABADULÓSZOBA

szabaduloszoba online csapatepito

CÉGES KALANDOZÁS

Egy új korszak kezdődött. A szabadulószobák ugyan nem látogathatóak. Viszont „Avatárunk” a játékvezetőnk mégis ott lehet, fejkamerával, így a játékosok a programvezető szemével látják az aktuális kalandot, eseményt.
Ez nem egy virtuális video játék. A játékot valós moderátor vezeti a képernyőn, akit a játékosok irányítanak. A játékosok, meghatározott sorrendben tudnak insturkciókat adni a szabadulószobában lévő „Avatárunknak”.


KÉRJ IDŐPONTOT ITT!

 

 

Figyelem! Programunkkal célunk, hogy minél több közös élményt éljen meg a csoport:
mert minél több közös történetet él meg a csoport, annál erősebb lesz a közös céges kultúra kialakítása!

 

Ez a jól megválasztott csapatépítő élményprogramok végeredménye.


Online csapatépítő programhoz biztosítunk technikai vezetőt, aki ötletekkel és technikai tudással segíti csoportját.

 

éRdekelne MÁS TIPUSÚ, új ONLINE CSAPATÉPÍTŐ programunk is?


KÉRJ AJÁNLATOT, ÍRD MEG A KÉRDÉSEIDET ITT! csapatepites elerhetoseg coachgame ico  

 


Másik csapatépítést keresel? Itt könnyebben megtalálod:

button főoldal indoor button outdoor button
 
 
 
Tippek, tanulságok:

 

Minőség Garanciája: 

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1000. megrendelésen!

 

 

Csapatépítő tréning: fejlesztő élményprogramok, kalandtúrák, és játékos feladatok megszervezése trénerekkel, ami elősegíti a csapatcentrikus tevékenységet és az egyének fejlesztését is. Ezeken a céges napokon a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel. Növeljük a munkatársak önbizalmát, javítjuk a kommunikációt, az interperszonális készségeket, és növeljük a csoport elégedettség érzését.  

Csapatépítő tréninghelyszínegy sikeres csapatépítés mindig a munkakörnyezetén kívül valósul meg. Erre azért van szükség, hogy a résztvevők a napi feladataitól elszakadva kizárólag a tréningre tudjanak figyelni. Ez természetesen budget függő is, de mára már nagyon sok megoldás létezik. Ezek közül választható az indoor, azaz beltéri megoldás, illetve az outdoor tréning, ami szabadtéren kerül megrendezésre.

Outdoor csapatépítés: azaz szabadtéri élményekkel dolgozunk, külső helyszínen. A legelterjedtebb formája egy hotel, vagy rendezvényhelyszín parkja, mivel megmarad a komfortérzés, valamint biztonságot ad egy esetleges rossz idő érkezésekor. Másik gyakori megvalósítása a kültéri csapatépítésnek egy városi, akár erdei, hegyi  kalandtúra. Ezek a túrák és játékos programok magukba foglalják a konkrét célkitűzéseket, amelyek kiértékelhetőek. Az outdoor tréningek egyik kíváló hatása, hogy energetizálja a csoportot.

Indoor csapatépítésazaz beltéri, tréninghelyszínen belüli élményprogram, workshop, konferencia, akár fejlesztő és problémamegoldó tréning. Előnye, hogy nem időjárás és évszak függő, így a csoport kényelmét könnyebb biztosítani, valamint a komfort és jutalomérzetét jól lehet növelni a rendezvényhelyszín adottságaival.

Ön itt van: Csapatépítés főlap Indoor csapatépítés ONLINE csapatépítő PROGRAMOK

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:

Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató