Csapatépítés

egy hívással

„Jobb ma a csapatodat karbantartani,
mint holnap elölről kezdeni!” Coach Game®

Élmény. Stílus. Fejlődés.

 +36 20 388 41 19
 Ne töprengj, inkább kérdezz!

ONLINE csapatépítő PROGRAMOK

Felfedjük céged részére az ONLINE CSAPATÉPÍTÉS titkát:

 

 

A világ megváltozott - és akik nem reagálnak időben, azoktól majd elidegenednek a legjobb csapatok és szakemberek.

Bocsánat, farkastörvények vannak.

  Image1

Mondom tovább:
- egyre több cég foglalkozik a munkatársaik távmunka pozitív megélésével és képzésével. Mi a fő oka ennek ma Magyarországon? Röviden: a bizalom és a kontroll hiánya, mert szeretjük a rosszat feltételezni a kollégákról, az otthoni szabadságukról, ami csökkentheti a munka teljesítményét, és ezzel a helyzetükkel sok munkavállaló vissza is élhet.
 
Változtasson a kollégák hozzáállásán, építsen bizalmasabb légkört! Persze kontrollra sokszor szükség van, de a megfelelő kollégákba most kiemelten fontos bizalmat fektetni. Érjen el velük már a héten pozitív változásokat!

 

Mert csak jó csapattal lehet bajnokságot nyerni!

 

 
Bemutatom most az első lépést a bizalomépítéshez és a csapatenergetizáláshoz kapcsolódó online csapatépítés programjainkat:

 

ONLINE ACTIVITY

activity online csapatepites

Mondjam? Mutassam? Rajzoljam?

Könnyed, szórakosztató program, aktívan.

Ismert játék, de másképp. Moderátor hátterében kivetített játékmező több feladatot is tartalmaz, ahol a csapatok előre haladnak. A játékvezetőnk folyamatosan irányítja a csapatokat, de a megoldás mindig a társainkon múlik. Sok nevetéssel egy igazi lelazító kikapcsolódás egy-két órában, ahol remekül megismerhetjük egymást a kötetlen helyzetekben. A témák szorosan kapcsolodnak a napi bulvárhoz, humorhoz, filmekhez, a gasztronómiához, valamint az álltalános műveltségi témákhoz.

Részt vennél egy pörgős kvízjátékon?

KÉRJ IDŐPONTOT ITT ÉS RENDELD MEG MOST! . Ne maradj le róla!

 

ONLINE CSOPORTOS KÉPFESTÉS

kepfestes online csapatepites 

ITT A KÜLDETÉS nem csak az online kamerák előtt VALÓSUL MEG!

Az online képfestés egy olyan interaktív-kreatív csapatépítő program, ahol a csapatok kombinálják az online világban és a fizikai valóságban megvalósítandó küldetést.
Itt most nem a képernyő bámulásával várjuk a feladat megoldását, hanem a kreativitástól és a megfelelő csapatösszjátéktól is.

A program egyik különlegessége, hogy most nem csak az online térben töltött pár órára szól a küldetésünk és a feladat élményhatása, hanem tovább hatolunk a feladattal a valóságos térben és időben is.

Az online képfestő programunk első élménye egy futárcsomag érkezésével kezdődik.


KÉRJ IDŐPONTOT ITT! Tudj meg többet a programról!

 

ONLINE RAJZTESZT

csapatepito blog rajzolj coachgame

 MOND MEG, HOGY KIK VAGYUNK! rAPID program 30 percben!

Ezzel az online rajz programunkkal készült rajzokból hasznos dolgokat fogunk tudni kiolvasni önmagunkról. Ezt a rajzoló és önelemző játékot igen könnyedén, és gyorsan tudjuk levezetni.

Ez egy gyors, közösséget alkotó, 20-30 perces programunk.

Elmondjuk a csapatnak, hogy most egy önismereti játékot fogunk közösen megalkotni. Igen, megalkotni, jól írtam. Alkotni, mert a feladat: "mindenki most tegyen maga elé üres papírt, és rajzoljon egy adott tárgyat." - Több instrukcióra nincsen szükség. Itt most rossz rajz nem létezik. Mert nem a tehetséget keressük, nem a képességekre figyelünk, hanem a lényünk jelenlegi üzeneteire figyelhetünk fel.

KÉRJ IDŐPONTOT ITT ÉS RENDELD MEG MOST!Ne maradj le róla!

 

KVÍZ! ONLINE csapatépítés!

 

 onlinekviz csapatepites

PONTVERSENY A 

Most egy felejthetetlen, pörgős és élménydús kvízjáték keretein belül munkatársaiddal is megoszthatod a tudás és a siker növelő érzését. Az élményt nagy mértékben növeli, hogy minden játékos a számítógépen túl a telefonját is használhatja nyomógombnak amely gyors lenyomásával hozzásegítheti a csapatát a győzeleméhez. Az online kamerera előtt szereplő műsorvezetőnk folyamatosan irányítja a kvízműsort.


KÉRJ IDŐPONTOT ITT! Ne maradj le róla!

 

ÉPÜLJ BE! ONLINE TÁRSASJÁTÉK!

online csapatepites admin

NAPZÁRÁS EGY IGAZI NYEREMÉNYPROGRAMMAL 

Szakítsd ki a monoton hétköznapokból csapatod. A játék során a közösség építés, a kommunikáció fejlesztése, egymás jobban megismerése a cél.
Leplezzétek le az ügynököt anélkül, hogy rávezetnék őt a titkos szóra! Ha pedig Te lennél az ügynök, épülj be a többiek közé, miközben lebukás nélkül kell felkutatni a titkos szavakat!
Az online műsorvezetőnk kiosztja a karaktereket, ahol mindenki nyomozóvá válik és egy ember pedig kettősügynök lesz. Ezután a kivetítőn a játékvezető megmutatja a játékosoknak a témakártyát. 


KÉRJ IDŐPONTOT ITT! Ne maradj le róla!

 

ONLINE SZABADULÓSZOBA

szabaduloszoba online csapatepites

CÉGES KALANDOZÁS

Egy új korszak kezdődött. A szabadulószobák ugyan nem látogathatóak. Viszont „Avatárunk” a játékvezetőnk mégis ott lehet, fejkamerával, így a játékosok a programvezető szemével látják az aktuális kalandot, eseményt.
Ez nem egy virtuális video játék. A játékot valós moderátor vezeti a képernyőn, akit a játékosok irányítanak. A játékosok, meghatározott sorrendben tudnak insturkciókat adni a szabadulószobában lévő „Avatárunknak”.


KÉRJ IDŐPONTOT ITT! Ne maradj le róla!

 

 

platformzoo Image13 Platformok

 


Figyelem! Programunkkal célunk, hogy minél több közös élményt éljen meg a csoport:
mert minél több közös történetben vesz részt a csoport, annál erősebb lesz a közös céges kultúra kialakítása!

 

Ez a jól megválasztott csapatépítő élményprogramok végeredménye.Online csapatépítő programhoz biztosítunk technikai vezetőt, aki ötletekkel és technikai tudással segíti csoportját.

 

éRdekelne MÁS TIPUSÚ, új ONLINE CSAPATÉPÍTŐ programunk is?


KÉRJ AJÁNLATOT, ÍRD MEG A KÉRDÉSEIDET ITT! csapatepites elerhetoseg coachgame ico  

 


Másik csapatépítést keresel? Itt könnyebben megtalálod:

button főoldal indoor button outdoor button
 
 
 
Tippek, tanulságok:

 

Minőség Garanciája: 

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1000. megrendelésen!

 

 

Csapatépítő tréning: fejlesztő élményprogramok, kalandtúrák, és játékos feladatok megszervezése trénerekkel, ami elősegíti a csapatcentrikus tevékenységet és az egyének fejlesztését is. Ezeken a céges napokon a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel. Növeljük a munkatársak önbizalmát, javítjuk a kommunikációt, az interperszonális készségeket, és növeljük a csoport elégedettség érzését.  

Csapatépítő tréninghelyszínegy sikeres csapatépítés mindig a munkakörnyezetén kívül valósul meg. Erre azért van szükség, hogy a résztvevők a napi feladataitól elszakadva kizárólag a tréningre tudjanak figyelni. Ez természetesen budget függő is, de mára már nagyon sok megoldás létezik. Ezek közül választható az indoor, azaz beltéri megoldás, illetve az outdoor tréning, ami szabadtéren kerül megrendezésre.

Outdoor csapatépítés: azaz szabadtéri élményekkel dolgozunk, külső helyszínen. A legelterjedtebb formája egy hotel, vagy rendezvényhelyszín parkja, mivel megmarad a komfortérzés, valamint biztonságot ad egy esetleges rossz idő érkezésekor. Másik gyakori megvalósítása a kültéri csapatépítésnek egy városi, akár erdei, hegyi  kalandtúra. Ezek a túrák és játékos programok magukba foglalják a konkrét célkitűzéseket, amelyek kiértékelhetőek. Az outdoor tréningek egyik kíváló hatása, hogy energetizálja a csoportot.

Indoor csapatépítésazaz beltéri, tréninghelyszínen belüli élményprogram, workshop, konferencia, akár fejlesztő és problémamegoldó tréning. Előnye, hogy nem időjárás és évszak függő, így a csoport kényelmét könnyebb biztosítani, valamint a komfort és jutalomérzetét jól lehet növelni a rendezvényhelyszín adottságaival.

Ön itt van: Csapatépítés főlap Indoor csapatépítés ONLINE csapatépítő PROGRAMOK

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető!
Jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott, angolul jól beszélő műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:

Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató

Partnereink

 http://szallodaanimacio.hu/         http://www.plazaevent.hu/        http://www.karacsonyfafutar.hu/         http://www.cghsoft.eu/        http://www.budapestdance.hu/