Csapatépítés

egy hívással

„Jobb ma a csapatodat karbantartani,
mint holnap elölről kezdeni!” Coach Game®

Élmény. Stílus. Fejlődés.

 +36 20 388 41 19
 Ne töprengj, inkább kérdezz!

 

csapatepites-egyseg   csapatepites

A csapatunk egész évben biztosít outdoor csapaépítő lehetőségeket Magyarország teljes területén. Az alábbi válogatásunkban ízelítőt adunk azokból a csapatépítő programokból, amelyek részben vagy teljesen szabadtéren megrendezhetőek.

Döntésed előtt HÍVJ, hogy egy személyre szabott ajánlattal segíthessünk a számodra legmegfelelőbb választásban!

SHAOLIN TITKOK

Avagy az élet elixirje. A 2016. év legigéretesebb csapatépítése Si –Heng mesterrel, a kilencszeres Kung Fu világbajnokkal. Energetizálás és keleti élmény a Shaolin szerzetesek harci metodikáival. 

Bővebben...

Ewing küldetés - csapatépítés

Ki ne ismerné a Magyarországon a 90-es években vetítésre került Dallas című televíziós sorozatot, ami egy texasi olajmágnás család, a Ewing família hétköznapjait követi nyomon.

Bővebben...

Filmforgatással csapatépítés

Kamerák – forgatás – jelmezek – filmvágás - szinkronizálás - a csapatok különböző témákat dolgoznak ki, amelyekből a stáb eszközeivel a „csapat” filmjét forgatják le.

Bővebben...

Városismereti kalandtúra - csapatépítés

Rég elfeledett titkok, megoldásra váró rejtélyek, mentális és pszichikai kreativitást igénylő megmérettetés.Gondosan megtervezett feladatok, cselekvésre késztető kihívások jellemzik az általunk megrendezett Városismereti kalandtúra című csapatépítő programot.

Bővebben...

Honfoglalás - csapatépítés

A magyar történelem kezdetekor a hunok birtokukba vették a Kárpát-medencét. Játék-összeállításunkban ezt a nevezetes történelmi eseményt, a honfoglalást idézzük fel a mai fejlett csapatépítő technikák segítségével.

Bővebben...

Night expedient - csapatépítés

Sötétedés után megváltozik körülöttünk a világ, minden másképpen néz ki. A hold fénye beszűrődik a fák levelei között, a hangok felerősödnek, árnyak kezdenek körülöttünk ugrálni. Pontosan ezek az események jelentik a legnagyobb élményforrást egy éjszakai csapatépítő túrázásban.

Bővebben...

Túszejtő kalandtúra - csapatépítés

A túszejtő kalandtúra egy stratégiai kalandprogram, melynek szerkezete és játszhatósága ellentétesen a legtöbb outdoor kalandtúrával a résztvevő csapatok komoly felkészítésére épül, így a játék menete igen szerteágazó.

Bővebben...

Outdoor csapatépítés

Az outdoor csapatépítés nagyszerű megoldást nyújt a stresszes és elfáradt munkatársak felfrissítésére. Egy ilyen rendezvény nem csak a csapatszellem erősítésében, hanem az egyének ösztönzésében is nagy segítséget jelent.

Bőveben...

Ki mit főz a végén

A bogrács egy igazi ősmagyar főzőeszköz, hiszen már a honfoglalás előtt is használták őseink. A fontos az hogy mi kerül bele.

Bővebben...

Klasszikus GPS tréning

A klasszikus GPS csapatépítő tréningünk ismert szabadtéri tréninggyakorlatokból összeállított geochaching program.

Bővebben...

Planet Mission - csapatépítés

Új kutatások szerint, egy ismeretlennek hitt bolygón rátaláltak egy új, nagy teljesítményű energiaforrásra. Manapság az egyre növekvő energia felhasználás korában óriási gazdasági előnyre tehet szert az, aki a leghamarabb jut el a bolygóra, hogy kiaknázza energiakészleteit.

Bővebben...

Ön itt van: Rendezvényszervezés főlap Outdoor csapatépítés

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Kft. Teambuilding:
Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu