Csapatépítés

egy hívással

„Jobb ma a csapatodat karbantartani,
mint holnap elölről kezdeni!” Coach Game®

Élmény. Stílus. Fejlődés.

 +36 20 388 41 19
 Ne töprengj, inkább kérdezz!

Filmes csapatépítés

Kamerák – forgatás – jelmezek – filmvágás - szinkronizálás - csapatépítés - a csapatok különböző témákat dolgoznak ki, amelyekből a stáb eszközeivel a „csapat” filmjét forgatják le. Indoor csaptépítés.

Legalább egy napra elfelejtenéd az irodai munka monotonitását?
Nem tudod milyen beltéri, vagy szabadtéri csapatépítő programot szervezz munkatársaidnak?

 

A film témájára, korszakára, helyszínére, műfajára (akció, vígjáték, stb.) javaslatokat adunk a felmért cél szerint. A csapatok feladata a forgatókönyv, szövegkönyv megalkotása, a díszlet, jelmeztervezés és végül a film leforgatása, majd vágása. A záró program keretében popcornos, mozizos hangulatban a leforgatott filmeket közösen éli át a csapat, majd a szavazatok alapján díjkiosztóval zárjuk a vetítést.

 

filmforgatas csapatepites1filmforgatas csapatepites2  

A csapatépítő filmforgatás legtöbb helyszínen könnyedén megvalósítható, ahol a csapatok fantáziáját a hely adottságain belül "beindítjuk".  A program alatt a csapatok kézi kamerák segítségével dolgoznak, színészi képességüket kipróbálhatják és csapatmunkával elkészíthetik a céges mozifilmjüket.

Összetett, szórakoztató és sok rétegben fejlesztő, kreatív csapatépítő program, melynek megvalósítási időhossza fél - és egy nap között tervezhető.

Ebben a programban a filmforgatás megtervezésével kezdünk, ahol minden résztvevő kedvére találhat feladatot. Szöveg és forgatókönyv gyártása, sminkelés, díszlet gyártása és az jelmezek összeválogatása, a főszereplők és mellékszereplők előadása, valamint a rendező és a kamerás munkája várja a csapatot.

filmforgatas csapatepites3 

 

EGY IGAZI CSAPATÉPÍTŐ ÉLMÉNYT SZERETNÉL LEFORGATNI?

Nézd meg most a filmkészítő csapatépítő program klippjét:
 

  

 

 

 

KÉRJ AJÁNLATOT, ÍRD MEG A KÉRDÉSEIDET ITT!  


Nem erre a csapatépítésre gondoltál? Itt a megoldás:

Ha más programot keresel, vagy csak csapatépítő ötleteket szeretnél, akkor a főoldalon megnézheted az összes programunkat.
Ha beltéri csapatépítő programot keresel, akkor az INDOOR témában megtalálod az összes alapötletünket.
Ha kültéren szeretnél csapatépítést, akkor az OUTDOOR oldalon találsz programlistát. 

csapatepites elerhetoseg coachgame ico  

 


Másik csapatépítést keresel? Itt könnyebben megtalálod:

button főoldal indoor button outdoor button
 
 
 
Tippek, tanulságok:

 

Minőség Garanciája: 

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1000. megrendelésen!

 

 

Csapatépítő tréning: fejlesztő élményprogramok, kalandtúrák, és játékos feladatok megszervezése trénerekkel, ami elősegíti a csapatcentrikus tevékenységet és az egyének fejlesztését is. Ezeken a céges napokon a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel. Növeljük a munkatársak önbizalmát, javítjuk a kommunikációt, az interperszonális készségeket, és növeljük a csoport elégedettség érzését.  

Csapatépítő tréninghelyszínegy sikeres csapatépítés mindig a munkakörnyezetén kívül valósul meg. Erre azért van szükség, hogy a résztvevők a napi feladataitól elszakadva kizárólag a tréningre tudjanak figyelni. Ez természetesen budget függő is, de mára már nagyon sok megoldás létezik. Ezek közül választható az indoor, azaz beltéri megoldás, illetve az outdoor tréning, ami szabadtéren kerül megrendezésre.

Outdoor csapatépítés: azaz szabadtéri élményekkel dolgozunk, külső helyszínen. A legelterjedtebb formája egy hotel, vagy rendezvényhelyszín parkja, mivel megmarad a komfortérzés, valamint biztonságot ad egy esetleges rossz idő érkezésekor. Másik gyakori megvalósítása a kültéri csapatépítésnek egy városi, akár erdei, hegyi  kalandtúra. Ezek a túrák és játékos programok magukba foglalják a konkrét célkitűzéseket, amelyek kiértékelhetőek. Az outdoor tréningek egyik kíváló hatása, hogy energetizálja a csoportot.

Indoor csapatépítésazaz beltéri, tréninghelyszínen belüli élményprogram, workshop, konferencia, akár fejlesztő és problémamegoldó tréning. Előnye, hogy nem időjárás és évszak függő, így a csoport kényelmét könnyebb biztosítani, valamint a komfort és jutalomérzetét jól lehet növelni a rendezvényhelyszín adottságaival.

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető!
Jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott, angolul jól beszélő műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:

Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató

Partnereink

 http://szallodaanimacio.hu/         http://www.plazaevent.hu/        http://www.karacsonyfafutar.hu/         http://www.cghsoft.eu/        http://www.budapestdance.hu/