Csapatépítés

egy hívással

„Jobb ma a csapatodat karbantartani,
mint holnap elölről kezdeni!” Coach Game®

Élmény. Stílus. Fejlődés.

 +36 20 388 41 19
 Ne töprengj, inkább kérdezz!

 

csapatépítés - élményprogramok - tréning - helyszínajánló - rendezvényszervezés- workshop

 

A jó csapatszellemről

A jó csapatszellemről - mert neked is van csapatod

Lényeg, hogy nem a csapat keresi a vezért, hanem a vezér karaktere köré gyűlnek a tagok. És most elmondom a keleti filozófia egyik receptjét, hogyan tartozzatok össze egymással egy munkacsoportban, akár barátokkal. 

Bővebben...

Szervezési hibák a csapatépítésnél - Blog

ELSŐ HIBA: NINCS EGYÉRTELMŰ CÉL.

Ha nem történt felmérés arról, hogy a munkavállalói csoportodnak milyen ismeretek és készségek fejlesztésére van szüksége, akkor a csapatépítés, vagy a képzés a  legjobb esetben is pusztán szórakoztató lesz. 

Bővebben...

Szabaduló szobák a csapatépítésben - Blog

SZABADULÓSZOBÁK A CSAPATÉPÍTÉSBEN
"Csapatépítő-evolúciós" váltás egyik feltörekvő és új piaci szereplője a szabaduló szobák. Kíváló economy program pár órában, de vajon mit érhetsz el vele? Kik állnak a szabadulószobák "csapatépítő" kínalatai mögött? Mitől lesz csapatépítő program a szabadulószoba? 

Milyen csapatépítő ajánlatokra számíts, ha a weben érdeklődsz?

ZSÁKBAN MACSKA? MILYEN AJÁNLATORA SZÁMÍTS A NETEN...

"Csapatépítő-evolúciós" folyamatról már írtam az előző cikkemben, a szabaduló szobák "újkori" csapatépítő szerepéről. De a folyamatnak az igazi csapatépítést szervezőiről - kivitelezőiről most itt említést teszek. Célom, hogy tiszta képet kapjon a kereső arról, milyen garanciát adhat egy csapatépítő szolgáltatás, illetve mennyire kap pontos tájékoztatást a kereső, ha neten keresztül érdeklődik.

Bővebben...

Szemléletmód váltás a Csapatépítés piacán

szemléletmód váltás a vállalatoknál: a varázslat

Munkaerőpiaci válság ellen a legtöbb cég a 2018.évben már akciótervet használ a dolgozóik megtartására és az új munkavállalók toborzására. Egyre több vállalat a csapatépítést már rutinszerűen alkalmazza. Ezért a dolog igazából egyszerű: az alternatív lehetőségek közül, amivel a cégednél tudod tartani a munkatársakat, a cégednek kell a legvonzóbbnak lenni.

Bővebben...

Szervezési hibák csapatépítésnél

 

vik fejlec 

 

ELSŐ HIBA: NINCS EGYÉRTELMŰ CÉL, NINCS-CÉL

Ha nem történt felmérés arról, hogy az adott munkavállalói csoportnak milyen ismeretek és készségek fejlesztésére van szüksége, akkor a képzés a  legjobb esetben is pusztán szórakoztató lesz. 

Bővebben...

Alkategóriák

  
button főoldal indoor button outdoor button
 
Tippek, tanulságok:

 

Minőség Garanciája: 

 

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1000. megrendelésen!

 

 

Csapatépítő tréning: fejlesztő élményprogramok, kalandtúrák, és játékos feladatok megszervezése trénerekkel, ami elősegíti a csapatcentrikus tevékenységet és az egyének fejlesztését is. Ezeken a céges napokon a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel. Növeljük a munkatársak önbizalmát, javítjuk a kommunikációt, az interperszonális készségeket, és növeljük a csoport elégedettség érzését.  

Csapatépítő tréninghelyszínegy sikeres csapatépítés mindig a munkakörnyezetén kívül valósul meg. Erre azért van szükség, hogy a résztvevők a napi feladataitól elszakadva kizárólag a tréningre tudjanak figyelni. Ez természetesen budget függő is, de mára már nagyon sok megoldás létezik. Ezek közül választható az indoor, azaz beltéri megoldás, illetve az outdoor tréning, ami szabadtéren kerül megrendezésre.

Outdoor csapatépítés: azaz szabadtéri élményekkel dolgozunk, külső helyszínen. A legelterjedtebb formája egy hotel, vagy rendezvényhelyszín parkja, mivel megmarad a komfortérzés, valamint biztonságot ad egy esetleges rossz idő érkezésekor. Másik gyakori megvalósítása a kültéri csapatépítésnek egy városi, akár erdei, hegyi  kalandtúra. Ezek a túrák és játékos programok magukba foglalják a konkrét célkitűzéseket, amelyek kiértékelhetőek. Az outdoor tréningek egyik kíváló hatása, hogy energetizálja a csoportot.

Indoor csapatépítésazaz beltéri, tréninghelyszínen belüli élményprogram, workshop, konferencia, akár fejlesztő és problémamegoldó tréning. Előnye, hogy nem időjárás és évszak függő, így a csoport kényelmét könnyebb biztosítani, valamint a komfort és jutalomérzetét jól lehet növelni a rendezvényhelyszín adottságaival.

Ön itt van: Csapatépítés főlap Rendezvény Műhely blog

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:
Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató