ceges csaladinap coachgame

 

Tudod, hogy egy céges rendezvény miért olyan fontos a vállalat számára?

 

Ha az ügyfelek és a munkatársak megfelelő motivációt illetve inspirációt kapnak a cégedtől, annál valószínűbb, hogy hűségesek maradnak! Mi minden esetben egy céges rendezvényt az adott célközönség igényeihez mérten rendezünk meg, az üzleti értékek megfelelő mértékű kiemelésével.

 

Ötletek céges rendezvényre:

 

Roncsderby - Partnertalálkozóra, jutalomprogramra

A résztvevők teljes elszántsággal, felkészülve elfoglalják helyeiket az autókban… tövig nyomják a gázpedált…lendül a kockás zászló és elkezdődik az autórodeó! Prémium csapatépítő program a legjobbaknak! Kivitelezni csak outdoor csapatépítésre lehet.

Bővebben...

Hostess Bérlés

 Hostess bérlés, bérbeadás, rendezvényszervezés, promóció és termékbemutatók szervezése. A jó, akár a "rossz" Hostess a rendezvény optikai része, aki akár a házigazda szerepét is betöltheti. Neked fontos a megjelenés? .

Bővebben...

Céges Sportnap

Labdajátékok - élményprogramok - sportversenyek - céges kupabajnokság. TE milyen sportokon indulnál a kollégáiddal? A céges sportnapi rendezvény lehetőséget ad munkatársaiddal egy kötetlen aktív nap eltöltésére. Most itt a lehetőség, hogy egy felejthetetlen vállalati sportnapon egyénileg vagy csapatban nyertes legyél! 

Bővebben...

nerf mobilpalya berles

NERF szivacslövő pálya bérlése céges rendezvényekre

Ha a céges családi napra új dolgot szeretnél, és már unod a megszokott témákat, akkor kapcsolódj be a Nerf Őrületbe, bérelj te is ki a rendezvényedre Mobil Nerf Pályát és meg lesz a biztos siker!

Bővebben...

V.I.P. rendezvény

Céged életében eljön az a nap, amikor a fontos vendégeket, delegációkat kell vendégül látnod. Kreatív csapatunk olyan egyedi programokat dolgoz ki amelyek elkápráztatják és lenyűgözik a kiemelt fontosságú vendégeidet is.

Bővebben...

Családi nap

Az évente rendezendő családi vagy céges nap nem csupán élményt ad munkatársaidnak és családjuknak, hanem a rendezvény egyúttal motivációs eszköz is, amivel megmutathatja céged a munkatársaidnak, hogy valóban törődik velük és számít rájuk. Tartsd meg munkatársaidat az öröm érzésével!

Bővebben...

csapatepites elerhetoseg coachgame ico  

 


Mást csapatépítést keresel? Itt könnyebben megtalálod:

button főoldal indoor button outdoor button
 
 
 
Tippek, tanulságok:

 

Minőség Garanciája: 

 

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1000. megrendelésen!

 

 

Csapatépítő tréning: fejlesztő élményprogramok, kalandtúrák, és játékos feladatok megszervezése trénerekkel, ami elősegíti a csapatcentrikus tevékenységet és az egyének fejlesztését is. Ezeken a céges napokon a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel. Növeljük a munkatársak önbizalmát, javítjuk a kommunikációt, az interperszonális készségeket, és növeljük a csoport elégedettség érzését.  

Csapatépítő tréninghelyszínegy sikeres csapatépítés mindig a munkakörnyezetén kívül valósul meg. Erre azért van szükség, hogy a résztvevők a napi feladataitól elszakadva kizárólag a tréningre tudjanak figyelni. Ez természetesen budget függő is, de mára már nagyon sok megoldás létezik. Ezek közül választható az indoor, azaz beltéri megoldás, illetve az outdoor tréning, ami szabadtéren kerül megrendezésre.

Outdoor csapatépítés: azaz szabadtéri élményekkel dolgozunk, külső helyszínen. A legelterjedtebb formája egy hotel, vagy rendezvényhelyszín parkja, mivel megmarad a komfortérzés, valamint biztonságot ad egy esetleges rossz idő érkezésekor. Másik gyakori megvalósítása a kültéri csapatépítésnek egy városi, akár erdei, hegyi  kalandtúra. Ezek a túrák és játékos programok magukba foglalják a konkrét célkitűzéseket, amelyek kiértékelhetőek. Az outdoor tréningek egyik kíváló hatása, hogy energetizálja a csoportot.

Indoor csapatépítésazaz beltéri, tréninghelyszínen belüli élményprogram, workshop, konferencia, akár fejlesztő és problémamegoldó tréning. Előnye, hogy nem időjárás és évszak függő, így a csoport kényelmét könnyebb biztosítani, valamint a komfort és jutalomérzetét jól lehet növelni a rendezvényhelyszín adottságaival.

Ön itt van: Csapatépítés főlap Céges rendezvény

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:
Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató