Családi nap

Az évente rendezendő családi vagy céges nap nem csupán élményt ad munkatársaidnak és családjuknak, hanem a rendezvény egyúttal motivációs eszköz is, amivel megmutathatja céged a munkatársaidnak, hogy valóban törődik velük és számít rájuk. Tartsd meg munkatársaidat az öröm érzésével!

 csaladinap ceges rendezveny


Szeretnél egy felhőtlen szórakozást nyújtó rendezvényt?

Egy családi nap alkalmával a munkatársak és vezetők emberközelibb helyzetbe kerülnek egymással. A családi nap nagyszerű mód arra, hogy az alkalmazottak családtagjai találkozzanak, megismerjék egymást és egy élményekkel teli napot töltsenek el együtt. 

Mi kell hozzá? Elárulom:

- ízletes ételválasztékok,

- izgalmas interaktív szórakozás,

- karnevál stílusú játékok,

- speciális aktivitás

kisgyerekeknek és felnőtteknek élményjátékok

- innovatív megoldások

és

jó hangulat.

 

csaladinap cegesnap

 

Tudtad, hogy egy sikeres családi nap rendezvényének titka a részletekben rejlik?
Megkímélnéd magad
a szervezéssel járó felesleges idegeskedéstől? 

 

Kérj személyre szóló ajánlatot, írd meg kérdéseidet ITT! 


  
button főoldal indoor button outdoor button
 
Tippek, tanulságok:

 

Minőség Garanciája: 

 

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1000. megrendelésen!

 

 

Csapatépítő tréning: fejlesztő élményprogramok, kalandtúrák, és játékos feladatok megszervezése trénerekkel, ami elősegíti a csapatcentrikus tevékenységet és az egyének fejlesztését is. Ezeken a céges napokon a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel. Növeljük a munkatársak önbizalmát, javítjuk a kommunikációt, az interperszonális készségeket, és növeljük a csoport elégedettség érzését.  

Csapatépítő tréninghelyszínegy sikeres csapatépítés mindig a munkakörnyezetén kívül valósul meg. Erre azért van szükség, hogy a résztvevők a napi feladataitól elszakadva kizárólag a tréningre tudjanak figyelni. Ez természetesen budget függő is, de mára már nagyon sok megoldás létezik. Ezek közül választható az indoor, azaz beltéri megoldás, illetve az outdoor tréning, ami szabadtéren kerül megrendezésre.

Outdoor csapatépítés: azaz szabadtéri élményekkel dolgozunk, külső helyszínen. A legelterjedtebb formája egy hotel, vagy rendezvényhelyszín parkja, mivel megmarad a komfortérzés, valamint biztonságot ad egy esetleges rossz idő érkezésekor. Másik gyakori megvalósítása a kültéri csapatépítésnek egy városi, akár erdei, hegyi  kalandtúra. Ezek a túrák és játékos programok magukba foglalják a konkrét célkitűzéseket, amelyek kiértékelhetőek. Az outdoor tréningek egyik kíváló hatása, hogy energetizálja a csoportot.

Indoor csapatépítésazaz beltéri, tréninghelyszínen belüli élményprogram, workshop, konferencia, akár fejlesztő és problémamegoldó tréning. Előnye, hogy nem időjárás és évszak függő, így a csoport kényelmét könnyebb biztosítani, valamint a komfort és jutalomérzetét jól lehet növelni a rendezvényhelyszín adottságaival.

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:
Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató