Hostess Bérlés

 Hostess bérlés, bérbeadás, rendezvényszervezés, promóció és termékbemutatók szervezése. A jó, akár a "rossz" Hostess a rendezvény optikai része, aki akár a házigazda szerepét is betöltheti. Neked fontos a megjelenés? .

hostess jelmezes coachgame

Hostess szolgáltatásunkat eseti, illetve egy alkalmas megbízásokra, továbbá hosszabb távú kampányokra, folyamatos megbízásokra is tudjuk vállalni.

SZOLGÁLTATÁSOK:

- országos hostess szolgáltatás nyújtása, casting,

- jelmezkölcsönzés illetve gyártás,

- mobilpult gyártás, illetve bérlés,

-kisbuszos hostess-szállítás,

Mire ajánljuk:

- Protokoll események, Regisztrációs pultok kezelése
- Promóciók, Termékbemutatók, Kiállítások
- Sajtótájékoztatók, Konferenciák
- Animátorok, Műsorvezetők, Táncfellépők

 

    superteamhost night

Fontosnak tartjuk, hogy mi is minden tekintetben azonosuljunk a megbízó filozófiájával és céljaival. Előzetesen felkészített, tovább képzett Hostessek mindig a siker egyik kulcsa, így megbízóink is tartalmasan és önfeledten vehetnek részt saját rendezvényükön, mialatt a háttérben dolgozó Hostess csapat összehangolt munkája biztosítja a gördülékeny lebonyolítást.

Érdekel, hogyan szervezünk termékbemutatókat? 

 Kérj személyre szóló ajánlatot, írd meg kérdéseidet ITT! 

 

 


  
button főoldal indoor button outdoor button
 
Tippek, tanulságok:

 

Minőség Garanciája: 

 

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1000. megrendelésen!

 

 

Csapatépítő tréning: fejlesztő élményprogramok, kalandtúrák, és játékos feladatok megszervezése trénerekkel, ami elősegíti a csapatcentrikus tevékenységet és az egyének fejlesztését is. Ezeken a céges napokon a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel. Növeljük a munkatársak önbizalmát, javítjuk a kommunikációt, az interperszonális készségeket, és növeljük a csoport elégedettség érzését.  

Csapatépítő tréninghelyszínegy sikeres csapatépítés mindig a munkakörnyezetén kívül valósul meg. Erre azért van szükség, hogy a résztvevők a napi feladataitól elszakadva kizárólag a tréningre tudjanak figyelni. Ez természetesen budget függő is, de mára már nagyon sok megoldás létezik. Ezek közül választható az indoor, azaz beltéri megoldás, illetve az outdoor tréning, ami szabadtéren kerül megrendezésre.

Outdoor csapatépítés: azaz szabadtéri élményekkel dolgozunk, külső helyszínen. A legelterjedtebb formája egy hotel, vagy rendezvényhelyszín parkja, mivel megmarad a komfortérzés, valamint biztonságot ad egy esetleges rossz idő érkezésekor. Másik gyakori megvalósítása a kültéri csapatépítésnek egy városi, akár erdei, hegyi  kalandtúra. Ezek a túrák és játékos programok magukba foglalják a konkrét célkitűzéseket, amelyek kiértékelhetőek. Az outdoor tréningek egyik kíváló hatása, hogy energetizálja a csoportot.

Indoor csapatépítésazaz beltéri, tréninghelyszínen belüli élményprogram, workshop, konferencia, akár fejlesztő és problémamegoldó tréning. Előnye, hogy nem időjárás és évszak függő, így a csoport kényelmét könnyebb biztosítani, valamint a komfort és jutalomérzetét jól lehet növelni a rendezvényhelyszín adottságaival.

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:
Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató