BLOG a csapatépítésről

 

vik fejlec

Kedves Olvasó!

Blogomat Neked írom elsődlegesen, ha vállalatnál, akár multi kultúrában dolgozol és munkádhoz tartozik, (vagy azt a megtisztelő feladatot kaptad), hogy a csoportodnak szervezz csapatépítést. Mivel az időd a legértékesebb, ezért cikkeim 1-2 percben olvashatóak. És most elárulok egy titkot: vállalatod, munkakörnyezeted működéséhez embereket kell építeni! Megtalálni, kiképezni, és megtartani az iparágad legjobb szakembereit.  

Hogyan használd a Blogomat?

- Ha nincs gyakorlatod a csapatépítés szervezésében, akkor használd fel a Blog leírásomban lévő 15 éves munkám tapasztalatait a csapatépítésed gyakorlati megvalósításhoz.

- Ha már sok éve szervezed cégednél a csoportjaid aktivitását, akkor találsz ötleteket a hatékonyabb szervezéshez.

 FIGYELEM:

Ebben a Blogban nincs marketing, sem reklám, csak tudásanyag és megtapasztalás! Kérlek, használd arra, hogy sikeres legyen a csapatod!

Én szurkolok neked!

 

A VARÁZSLAT: szemléletmód váltás a vállalatoknál

Munkaerőpiaci válság ellen a legtöbb cég a 2018.évben már akciótervet használ a dolgozóik megtartására és az új munkavállalók toborzására. Egyre több vállalat a csapatépítést már rutinszerűen alkalmazza. Ezért a dolog igazából egyszerű: az alternatív lehetőségek közül, amivel a cégednél tudod tartani a munkatársakat, a cégednek kell a legvonzóbbnak lenni.

Bővebben: Szemléletmód váltás a Csapatépítés piacán

ZSÁKBAN MACSKA? MILYEN AJÁNLATORA SZÁMÍTS A NETEN...

"Csapatépítő-evolúciós" folyamatról már írtam az előző cikkemben, a szabaduló szobák "újkori" csapatépítő szerepéről. De a folyamatnak az igazi csapatépítést szervezőiről - kivitelezőiről most itt említést teszek. Célom, hogy tiszta képet kapjon a kereső arról, milyen garanciát adhat egy csapatépítő szolgáltatás, illetve mennyire kap pontos tájékoztatást a kereső, ha neten keresztül érdeklődik.

Bővebben: Milyen csapatépítő ajánlatokra számíts, ha a weben érdeklődsz?

ELSŐ HIBA: NINCS EGYÉRTELMŰ CÉL.

Ha nem történt felmérés arról, hogy a munkavállalói csoportodnak milyen ismeretek és készségek fejlesztésére van szüksége, akkor a csapatépítés, vagy a képzés a  legjobb esetben is pusztán szórakoztató lesz. 

Bővebben: Szervezési hibák a csapatépítésnél - Blog

A jó csapatszellemről - mert neked is van csapatod

Lényeg, hogy nem a csapat keresi a vezért, hanem a vezér karaktere köré gyűlnek a tagok. És most elmondom a keleti filozófia egyik receptjét, hogyan tartozzatok össze egymással egy munkacsoportban, akár barátokkal. 

Bővebben: A jó csapatszellemről

SZABADULÓSZOBÁK A CSAPATÉPÍTÉSBEN
"Csapatépítő-evolúciós" váltás egyik feltörekvő és új piaci szereplője a szabaduló szobák. Kíváló economy program pár órában, de vajon mit érhetsz el vele? Kik állnak a szabadulószobák "csapatépítő" kínalatai mögött? Mitől lesz csapatépítő program a szabadulószoba? 

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:
Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató