BLOG a csapatépítésről

 

vik fejlec

Kedves Olvasó!

Blogomat Neked írom elsődlegesen, ha vállalatnál, akár multi kultúrában dolgozol és munkádhoz tartozik, (vagy azt a megtisztelő feladatot kaptad), hogy a csoportodnak szervezz csapatépítést. Mivel az időd a legértékesebb, ezért cikkeim 1-2 percben olvashatóak. És most elárulok egy titkot: vállalatod, munkakörnyezeted működéséhez embereket kell építeni! Megtalálni, kiképezni, és megtartani az iparágad legjobb szakembereit.  

Hogyan használd a Blogomat?

- Ha nincs gyakorlatod a csapatépítés szervezésében, akkor használd fel a Blog leírásomban lévő 15 éves munkám tapasztalatait a csapatépítésed gyakorlati megvalósításhoz.

- Ha már sok éve szervezed cégednél a csoportjaid aktivitását, akkor találsz ötleteket a hatékonyabb szervezéshez.

 FIGYELEM:

Ebben a Blogban nincs marketing, sem reklám, csak tudásanyag és megtapasztalás! Kérlek, használd arra, hogy sikeres legyen a csapatod!

Én szurkolok neked!

 

RAJZOs teszt: MOND MEG, HOGY KIK vagyunk!  MÁSODIK gyakorlat: AZ önismeret feltárása rajzzal

Ezzel a rajz teszt módszerrel készült ábrákból, rajzokból hasznos dolgokat fogsz tudni kiolvasni. A Grafológusok is használják, mivel a rajz gyereknél és felnőttnél egyaránt sok önismereti információt elárul. Most ITT, ebben a tudásanyagban lehetőséged van a munkatársaid személyiség jegyeinek felismerésére,  akár a saját önelemzésedre. Tudd meg az igazat, kezdjünk neki!

Bővebben: csapatsegítő-blog (2)

ezzel a gyakorlat elsajátításával most te is lehetsz a csapatod trénere. beavatlak egy kommunikációs feladatba! első gyakorlat.

Most lehetőséged van arra, hogy az 500 oldalas Csapatépítő tudásanyagunkból már 10 perc alatt tudj a csoportod részére alkalmazható csapatépítést adni, díjmentesen. Napi MEETINGET most kezdd ezzel a fejlesztő, egyben tanulságos programmal, amelyet könnyen elsajátíthatod, egyedül is levezényelheted. És ne feledd, mindig foglalkozz a csapatoddal!  

Bővebben: csapatsegítő-blog

ZSÁKBAN MACSKA? MILYEN AJÁNLATORA SZÁMÍTS A NETEN...

"Csapatépítő-evolúciós" folyamatról már írtam az előző cikkemben, a szabaduló szobák "újkori" csapatépítő szerepéről. De a folyamatnak az igazi csapatépítést szervezőiről - kivitelezőiről most itt említést teszek. Célom, hogy tiszta képet kapjon a kereső arról, milyen garanciát adhat egy csapatépítő szolgáltatás, illetve mennyire kap pontos tájékoztatást a kereső, ha neten keresztül érdeklődik.

Bővebben: Milyen csapatépítő ajánlatokra számíts, ha a weben érdeklődsz?

MI A csapATÉPÍTÉS? mI A TRÉNING?

Lényeggel kezdem: a CSAPATÉPÍTÉS élményekkel, gyakorlati feladatokkal készséget fejleszt. Itt a problémákat nem hozzuk a felszínre, csak felfigyelünk rá. Nincs magas kockázat.
A TRÉNING pedig megtanít és segít alkalmazni, észrevenni a fejlesztendő készségeket.

Bővebben: Csapatépítés? Tréning? Mi a különbség?

ELSŐ HIBA: NINCS EGYÉRTELMŰ CÉL.

Ha nem történt felmérés arról, hogy a munkavállalói csoportodnak milyen ismeretek és készségek fejlesztésére van szüksége, akkor a csapatépítés, vagy a képzés a  legjobb esetben is pusztán szórakoztató lesz. 

Bővebben: Szervezési hibák a csapatépítésnél - Blog

A jó csapatszellemről - mert neked is van csapatod

Lényeg, hogy nem a csapat keresi a vezért, hanem a vezér karaktere köré gyűlnek a tagok. És most elmondom a keleti filozófia egyik receptjét, hogyan tartozzatok össze egymással egy munkacsoportban, akár barátokkal. 

Bővebben: A jó csapatszellemről

SZABADULÓSZOBÁK A CSAPATÉPÍTÉSBEN
"Csapatépítő-evolúciós" váltás egyik feltörekvő és új piaci szereplője a szabaduló szobák. Kíváló economy program pár órában, de vajon mit érhetsz el vele? Kik állnak a szabadulószobák "csapatépítő" kínalatai mögött? Mitől lesz csapatépítő program a szabadulószoba? 

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:

Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató