KÜLÖNLEGES CSAPATÉPÍTÉS PÁLYÁZATI FORRÁSBÓL. AKÁR ÖNERŐ NÉLKÜL  a TE csapatod részére!

ne maradjatok le róla, mert nem lesz több ilyen alkalom!

GINOP PLUSZ-3.2.1-21 VÁLLALATI KÉPZÉSEK ÉS BÉRTÁMOGATÁS PÁLYÁZATI FORRÁSBÓL jellemzően soft skill, csapatépítő, együttműködésfejlesztés, kommunikáció, munkavégzési hatékonyság, vezetők fejlesztése felnőttképzés elérhető offline és online változatban is. Országosan jelentkezhető rá, tehát kivételesen most Budapest és Pest vármegye is pályázhat.

most jelentkezem rá!

azok akik pályázhatnak:

– a cégük statisztikai létszáma legyen legalább14 fő, de már látunk esélyt akár 8 főtől is.

– Nincsen a cégednek mínuszos árbevétele, sem negatív tőkéje, és nem vesztességes cég.

– Nincs a vállalatod végrehajtás alatt, és nincs köztartozása sem.

gazdasági ágazattól független

A pályázati csapatépítés gazdasági ágazattól független, a munkaerő-piacon széleskörűen alkalmazható kompetenciák megszerzésére, vagy fejlesztésére irányuló képzés, amely  az egyén vagy a munkacsoport fejlesztését célozza.

Most jelentkezem rá!

 

 

Jelentkezési űrlap

GINOP PLUSZ-3.2.1-21 VÁLLALATI KÉPZÉSEK ÉS BÉRTÁMOGATÁS PÁLYÁZATI FORRÁSRA Mikro-, kis- és középvállalkozások Nagyvállalatok részére.

A jelentkezés nem jár kötelezettséggel!


  Céged teljes neve*:

  Céged adószáma*:

  Céged előző évi statisztikai létszáma 8 fő felett volt?*

  A céged árbevétele, tőkéje, vagy az eredménye veszteséges-e, negatívként lett esetleg könyvelve?*

  Írd ide be, hogy mekkora létszámmal tervezed az idei csapatépítést?*

  A csillaggal(*)-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.

  Élményalapú csapatépítés

  Fábián Viktor
  Team Builder, Élménytúra szervező, Csapatdinamika fejlesztése, csoport energetizálás, spirituális fejlesztés

  Avagy a vállalati kultúra erősítése. Több mint 40 féle indoor és outdoor programunk közül választható ki, ami élményalapra építve kommunikációt, bizalmat, együttműködést fejleszti a csoportodnak. A fő hangsúlyt arra építjük, hogy a problémás csapatok jobban összeszokjanak, megtanulják csapatjátékok közben, hogyan tudnak jobban együttműködni, segíteni egymást.

  Csapatépítő tréningek

  Denke Dániel
  tréner, coach, kommunikációs tréner, együttműködés fejlesztése

  Fejlesztő élményprogramok, kalandtúrák, és játékos feladatok megszervezése trénerrel, ami elősegíti a csapatcentrikus tevékenységet és az egyének fejlesztését is. Ezeken a céges napokon a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel. Növeljük a munkatársak önbizalmát, javítjuk a kommunikációt, az interperszonális készségeket, és növeljük a csoport elégedettség érzését. 

  Csapatépítő tréningek

  Várfalvi Balázs
  CMC minősített vezetési tanácsadó, coach, tréner
   
  Személyes és vállalati eredményesség növelése, szolgáltatói kultúra, tárgyalási készségek fejlesztése.
  Csoportos és egyéni coaching, tréning, online és jelenléti programok, blended learning.

   

  vezerakademia-szasz-matyas-csapatepites

  És ha csapatépítésnél is több kell:

  Vállalkozásfejlesztés

  Szakmai partnerünk, akit szívből ajánlunk!

  Szász Mátyás
  Vezérakadémia
  tréner, coach, mentor, vezetői személyiségfejlesztő

   

  ha a céged csapatépítési pályázata előtt még szeretnéd megnézni, hogy milyen programokon tudnátok részt venni, akkor azt most itt megteheted:

  vacsoracsata-indoor-csapatepites

  Indoor Csapatépítés

  azaz beltéri, tréninghelyszínen, akár konferencia termen belüli élményprogram, ahol leggyakrabban workshopot, vagy élményprogramot, konferenciát, akár fejlesztő és problémamegoldó tréninget tartunk. Előnye, hogy nem időjárás és évszak függő, így a csoport kényelmét könnyebb biztosítani, valamint a csoport komfort és jutalomérzetét jól lehet növelni a rendezvényhelyszín adottságaival. Az indoor csapatépítés középpontjában „itt és most” élmények állnak, ami a csapaton belüli élmények személyes megélésére irányul. Erre jellemző még a csoportdinamikai tréning ahol a csapattagok figyelme nem a dologszintű szempontokra éleződik ki, hanem a csoportbeli kapcsolatok személyes viszonyszintű megtapasztalására irányul.

  inkáb jelentkezem a támogatásért most!
  kartonauto-csapatepites-verseny

  Outdoor Csapatépítés

  azaz kültéri csapatépítés, ahol szabadtéri élményekkel dolgozunk, a munkahelyi környezettől távol, egy kiválasztott külső helyszínen. Az élményekkel való tanulást, azaz az élménypedagógiát felhasználva a csapatépítés gyakorlatai a cél és a szabályok ismertetésével kezdődik, estekben kitalált, akár a vállalatra jellemző kerettörténettel. A gyakorlatok és a élményfeladatok rendkívül sokszínűek lehetnek. Így a kültéri (outdoor) csapatépítés tartalmazhat fizikai kihívást pl. kalandpályát, amit a csapatunkkal és egyénileg is meg kell oldani, de lehet szó ügyességi, illetve készségfejlesztő gyakorlatról is. A készségfejlesztő élményfeladatok legtöbbször konfliktusos helyzet megoldását érintik, ahol a megfelelő kommunikáció készség, a bizalom, az odafigyelés, illetve a csoportdinamikája segíthet a cél elérésében. Itt a csapattagoknak a feladadok megbeszélése mindig csoportszinten történik, ezért rendkívül fontos minden élményprogram sikerességéhez az együttműködés.

  Inkább jelentkezem a támogatásért most!
  AJÁNLATOT KÉREK

   A csillaggal(*)-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.