Ha céges családi napra új dolgot szeretnél, és már unod a megszokott légvárak, ugrálóvárak bérlését, akkor kapcsolódj be a Nerf Őrületbe, és bérelj te is ki a rendezvényedre Mobil Nerf Pályát. Így meg lesz a biztos siker!

 nerf mobilpalya slider

És most elárulok egy titkot, ami számodra fontos lesz, amikor gyermekek részére programot szervezel:

 

A Nerf jelenleg Európában és Amerikában a legtöbb gyerek számára ismert és nagyon kedvelt játék. És ami a legfontosabb, Magyarországon több tízezer gyereknek már van otthon a Nerf szivacskilövőkből! És itt jön az, amitől a pályánk kiemelten fontos lesz a gyerekeknek: hol tud végre másokkal csatázni, lövöldözni? Mert a lakásban nem igazán....

 


 

 

 
NERF élménypálya - a Hasbro kiemelt Brand-je!

Melyik mobilpályánkat bérelnéd ki?


Látvány. Játék. Aktivitás. Próbáld ki!

 

 Újdonság a 2018. évi rendezvény piacon, jelenleg csak a Hasbro jóváhagyásával üzemeltethető mobilpálya. Kíváló megoldás családi rendezvényekre, céges napokra, önkormányzati napokra. 

nerf mobilpalya
 
Küldetésekkel, versenyekkel, Nerf élménnyel és stratégiai játékokkal kiegészítve.
 
 
Mi az a Nerf Mobilpálya?

 

 

A Nerf, a jól ismert Hasbro szivacslövő játéka, több éve sikeres brand történet a családosok és gyerekek világában. A Nerf Mobilpálya szabadtéri, vagy zárt, akár sport területen felépíthető Nerf csatahelyszín családok, gyerekek, felnőttek részére céges családi napra, csapatépítésként is egyaránt kipróbálható. A Nerf szivacslövő csatatér helyszínén mindent balesetmentesen alakítottunk ki, és – bár a játékosok számára nagyon is valóságosnak tűnhet – csak játéktérként üzemel. Az egymás ellen folytatott “harcok” mindössze szivacs lövedékekkel zajlanak. A Nerf szivacskilövő csatahelyszín minden játékát úgy alkottuk meg, hogy azok különböző nehézségi fokokat képviseljenek. A misszió jellegű játékokat nem igénylő játékosok egyszerűen, küldetés nélkül játszhatnak. Kedvük szerint azonban csatlakozhatnak ahhoz a csapathoz, amely éppen egy meghatározott játékot teljesít a játékvezető irányításával. Magyarországon kizárólagosan csak a Hasbroval szerződött partner építheti a Nerf pályát. Ha beltéren is kipróbálnád a Nerf csatát, akkor keresd fel a Csupakaland pályáinkat Budapesten és Fóton.

 

Nerf pályáink:

 

nerf mobilpalya berles

NERF akadálypálya bérlése

130 m2  Nerf akadálypályánk bérlését és leírását mutatjuk itt be. Itt nem egymást célozzuk meg, hanem akadályokat teljesítünk a Nerf szivacslövővel.

Bővebben...

nerf mobilpalya berles

NERF felfújható pálya bérlés

100 m2  Nerf pályánk felfújható Arénát képvisel. A töltények és a játékosok hálóval és légvár kerettel teljesen elzárt térben csatáznak egymás ellen.

Bővebben...

nerf mobilpalya berles

Giga NERF mobilpálya

400 m2 Giga Nerf mobilpályánk bérlését és leírását mutatjuk itt be. Akkor ajánljuk, ha több ezer fős rendezvényt szervezel.

Bővebben...

nerf mobilpálya bérlés

 
2018. évben megrendezett Gyerekszigeten kiemelt programként összesen 3.000 gyerekkel játszottunk június minden hétvégéin a felfújható pályánkkal.
 

2017. évben megrendezett Gyerekszigeten a GIGA Nerf Mobilpályánkon közel 70 fős gyerekcsapattal csatáztunk egyszerre.

 

 

 

SPARTAN KIDS támogatása:

A magyarországi Hasbroval közösen a Nerf Mobilpályánk a 2017. és a 2018. évben a Spartan Kids versenyeken turnézott feladatállomásként, ahol a gyerekeknek időre kellett teljesíteni a célbalövő akadályainkat. Részt vettünk Veszprémben, Kazincbarcikán, Eplényben, Nagykanizsán, Miskolcon és Várgesztesen.


spartankids nerf

 

Ne maradj ki a biztos sikerről.

Kérj személyre szóló ajánlatot és írj ITT!

›


 

 

 

Ön itt van: Csapatépítés főlap Nerf Mobilpálya

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:
Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató