Ha céges családi napra új dolgot szeretnél, és már unod a megszokott légvárak, ugrálóvárak bérlését, akkor kapcsolódj be a Nerf Őrületbe, és bérelj te is ki a rendezvényedre Mobil Nerf Pályát. Így meg lesz a biztos siker!

 nerf mobilpalya slider

És most elárulok egy titkot, ami számodra fontos lesz, amikor gyermekek részére programot szervezel:

 

A Nerf jelenleg Európában és Amerikában a legtöbb gyerek számára ismert és nagyon kedvelt játék. És ami a legfontosabb, Magyarországon több tízezer gyereknek már van otthon a Nerf szivacskilövőkből! És itt jön az, amitől a pályánk kiemelten fontos lesz a gyerekeknek: hol tud végre másokkal csatázni, lövöldözni? Mert a lakásban nem igazán....

 


 

 

 
NERF élménypálya - a Hasbro kiemelt Brand-je!

Melyik mobilpályánkat bérelnéd ki?


Látvány. Játék. Aktivitás. Próbáld ki!

 

 Újdonság a 2018. évi rendezvény piacon, jelenleg csak a Hasbro jóváhagyásával üzemeltethető mobilpálya. Kíváló megoldás családi rendezvényekre, céges napokra, önkormányzati napokra. 

nerf mobilpalya
 
Küldetésekkel, versenyekkel, Nerf élménnyel és stratégiai játékokkal kiegészítve.
 
 
Mi az a Nerf Mobilpálya?

 

 

A Nerf, a jól ismert Hasbro szivacslövő játéka, több éve sikeres brand történet a családosok és gyerekek világában. A Nerf Mobilpálya szabadtéri, vagy zárt, akár sport területen felépíthető Nerf csatahelyszín családok, gyerekek, felnőttek részére céges családi napra, csapatépítésként is egyaránt kipróbálható. A Nerf szivacslövő csatatér helyszínén mindent balesetmentesen alakítottunk ki, és – bár a játékosok számára nagyon is valóságosnak tűnhet – csak játéktérként üzemel. Az egymás ellen folytatott “harcok” mindössze szivacs lövedékekkel zajlanak. A Nerf szivacskilövő csatahelyszín minden játékát úgy alkottuk meg, hogy azok különböző nehézségi fokokat képviseljenek. A misszió jellegű játékokat nem igénylő játékosok egyszerűen, küldetés nélkül játszhatnak. Kedvük szerint azonban csatlakozhatnak ahhoz a csapathoz, amely éppen egy meghatározott játékot teljesít a játékvezető irányításával. Magyarországon kizárólagosan csak a Hasbroval szerződött partner építheti a Nerf pályát. Ha beltéren is kipróbálnád a Nerf csatát, akkor keresd fel a Csupakaland pályáinkat Budapesten és Fóton.

 

Nerf pályáink:

 

nerf mobilpalya berles

Giga NERF mobilpálya

400 m2 Giga Nerf mobilpályánk bérlését és leírását mutatjuk itt be. Akkor ajánljuk, ha több ezer fős rendezvényt szervezel.

Bővebben: Giga NERF mobilpálya

nerf mobilpalya berles

NERF akadálypálya bérlése

130 m2  Nerf akadálypályánk bérlését és leírását mutatjuk itt be. Itt nem egymást célozzuk meg, hanem akadályokat teljesítünk a Nerf szivacslövővel.

Bővebben: NERF akadálypálya bérlése

nerf mobilpalya berles

NERF felfújható pálya bérlés

100 m2  Nerf pályánk felfújható Arénát képvisel. A töltények és a játékosok hálóval és légvár kerettel teljesen elzárt térben csatáznak egymás ellen.

Bővebben: NERF felfújható pálya bérlés

nerf mobilpálya bérlés

 
2018. évben megrendezett Gyerekszigeten kiemelt programként összesen 3.000 gyerekkel játszottunk június minden hétvégéin a felfújható pályánkkal.
 

2017. évben megrendezett Gyerekszigeten a GIGA Nerf Mobilpályánkon közel 70 fős gyerekcsapattal csatáztunk egyszerre.

 

 

 

SPARTAN KIDS támogatása:

A magyarországi Hasbroval közösen a Nerf Mobilpályánk a 2017. és a 2018. évben a Spartan Kids versenyeken turnézott feladatállomásként, ahol a gyerekeknek időre kellett teljesíteni a célbalövő akadályainkat. Részt vettünk Veszprémben, Kazincbarcikán, Eplényben, Nagykanizsán, Miskolcon és Várgesztesen.


spartankids nerf

 

Ne maradj ki a biztos sikerről.

Kérj személyre szóló ajánlatot és írj ITT!

›


 

 

 

Ön itt van: Csapatépítés főlap Nerf Mobilpálya

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető!
Jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott, angolul jól beszélő műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:

Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató

Partnereink

 http://szallodaanimacio.hu/         http://www.plazaevent.hu/        http://www.karacsonyfafutar.hu/         http://www.cghsoft.eu/        http://www.budapestdance.hu/