Stresszkezelési tréning

Bizonyos fokú stresszre mindenkinek szüksége van, ugyanis ez inspirálja, motiválja, tevékenyebbé teszi az embert. Ha azonban folyamatosan túl nagy nyomás nehezedik a dolgozóra, az inkább árt neki sem hogy használ. Hatékonysága elkezd csökkenni, egyre több hibát vét, ingerlékennyé és fáradékonnyá válik.

 Úgy érzed, hogy kollégáid
fáradékonyak, ingerlékenyek, teljesítményük romlott?

 

stressz  stresszkezelo-technika

A stressz okozta nyomás különösképpen a közép- és felső vezetőkre, illetve az ügyfélszolgálatokon dolgozókra gyakorolja hatását. Ennek a nem kívánt, munkahelyi stressznek a csökkentésére, illetve megszüntetésére kínálunk megoldást, stresszkezelési tréningeink segítségével.

Az általunk lebonyolított stresszkezelési tréning alkalmával a résztvevők könnyedén elsajátíthatják azokat a technikákat, amelyek segítségével könnyebben leküzdhetik a napi stressz által gyakorolt nyomást. Ezáltal közérzetük javul, teljesítményük fokozódik, munkahelyi hatékonyságuk nő.

Nem ismersz megfelelő stresszkezelési technikákat?
Kiegyensúlyozott munkaerővel szeretnél dolgozni a szervezetednél?

Kérj személyre szóló ajánlatot, írd meg kérdéseidet ITT! 

 

csapatepites elerhetoseg coachgame ico  

 


Másik csapatépítést keresel? Itt könnyebben megtalálod:

button főoldal indoor button outdoor button
 
 
 
Tippek, tanulságok:

 

Minőség Garanciája: 

 

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1000. megrendelésen!

 

 

Csapatépítő tréning: fejlesztő élményprogramok, kalandtúrák, és játékos feladatok megszervezése trénerekkel, ami elősegíti a csapatcentrikus tevékenységet és az egyének fejlesztését is. Ezeken a céges napokon a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel. Növeljük a munkatársak önbizalmát, javítjuk a kommunikációt, az interperszonális készségeket, és növeljük a csoport elégedettség érzését.  

Csapatépítő tréninghelyszínegy sikeres csapatépítés mindig a munkakörnyezetén kívül valósul meg. Erre azért van szükség, hogy a résztvevők a napi feladataitól elszakadva kizárólag a tréningre tudjanak figyelni. Ez természetesen budget függő is, de mára már nagyon sok megoldás létezik. Ezek közül választható az indoor, azaz beltéri megoldás, illetve az outdoor tréning, ami szabadtéren kerül megrendezésre.

Outdoor csapatépítés: azaz szabadtéri élményekkel dolgozunk, külső helyszínen. A legelterjedtebb formája egy hotel, vagy rendezvényhelyszín parkja, mivel megmarad a komfortérzés, valamint biztonságot ad egy esetleges rossz idő érkezésekor. Másik gyakori megvalósítása a kültéri csapatépítésnek egy városi, akár erdei, hegyi  kalandtúra. Ezek a túrák és játékos programok magukba foglalják a konkrét célkitűzéseket, amelyek kiértékelhetőek. Az outdoor tréningek egyik kíváló hatása, hogy energetizálja a csoportot.

Indoor csapatépítésazaz beltéri, tréninghelyszínen belüli élményprogram, workshop, konferencia, akár fejlesztő és problémamegoldó tréning. Előnye, hogy nem időjárás és évszak függő, így a csoport kényelmét könnyebb biztosítani, valamint a komfort és jutalomérzetét jól lehet növelni a rendezvényhelyszín adottságaival.

Ön itt van: Csapatépítés főlap Tréning Stresszkezelési tréning

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:
Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató