Vezetőképzés és Coaching

A vezetők kiválasztásában - az esetek többségében - a szakmai kitűnőség a meghatározó, hiszen ők ismerik a folyamatokat, a kisujjukban van minden háttér információ, azonban gyakran nagyon keveset tudnak arról, mivel is tudják rávenni munkatársaikat arra, hogy a maximumot hozzák ki magukból. Ezért nagyon fontos a megfelelő vezetőképzés és coaching tréning.

 

Céged vezetői nem tudják megfelelően ösztönözni munkatársat?

Egy vezető legfontosabb feladata az, hogy ösztönözze, lelkesítse beosztottait, és sikerre vezesse őket. Hogyan? Milyen módszer a legeredményesebb? Miként lehet kialakítani a folyamatos fejlődés igényét? Gondoltál már arra, hogy a sikeres munka mindenki számára mást jelenthet? Hányféle egyéni cél és érdek mozgatja az embereket? Mondták már a folyosón a munkatársak, hogy rossz a vezetés?

vezetoi-trening-coaching
A oktatási programunk megtanít odafigyelni azokra a tényezőkre, amelyek rejtve maradhatnak, de mégis alapvetően meghatározzák az emberek munkájának eredményességét. Amennyiben olyan vezetői készségeket sajátítanál el, melyek szervesen hozzájárulnak az üzleti eredmények növeléséhez, vegyed fel velünk a kapcsolatot! Kérj ajánlatot!
Ki akarod hozni munkatársaidból a legjobbat?
Nem akarsz szembesülni a vezetői képzettség hiányával?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Kérj személyre szóló ajánlatot, írd meg kérdéseidet ITT! 

csapatepites elerhetoseg coachgame ico  

 


Másik csapatépítést keresel? Itt könnyebben megtalálod:

button főoldal indoor button outdoor button
 
 
 
Tippek, tanulságok:

 

Minőség Garanciája: 

 

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1000. megrendelésen!

 

 

Csapatépítő tréning: fejlesztő élményprogramok, kalandtúrák, és játékos feladatok megszervezése trénerekkel, ami elősegíti a csapatcentrikus tevékenységet és az egyének fejlesztését is. Ezeken a céges napokon a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel. Növeljük a munkatársak önbizalmát, javítjuk a kommunikációt, az interperszonális készségeket, és növeljük a csoport elégedettség érzését.  

Csapatépítő tréninghelyszínegy sikeres csapatépítés mindig a munkakörnyezetén kívül valósul meg. Erre azért van szükség, hogy a résztvevők a napi feladataitól elszakadva kizárólag a tréningre tudjanak figyelni. Ez természetesen budget függő is, de mára már nagyon sok megoldás létezik. Ezek közül választható az indoor, azaz beltéri megoldás, illetve az outdoor tréning, ami szabadtéren kerül megrendezésre.

Outdoor csapatépítés: azaz szabadtéri élményekkel dolgozunk, külső helyszínen. A legelterjedtebb formája egy hotel, vagy rendezvényhelyszín parkja, mivel megmarad a komfortérzés, valamint biztonságot ad egy esetleges rossz idő érkezésekor. Másik gyakori megvalósítása a kültéri csapatépítésnek egy városi, akár erdei, hegyi  kalandtúra. Ezek a túrák és játékos programok magukba foglalják a konkrét célkitűzéseket, amelyek kiértékelhetőek. Az outdoor tréningek egyik kíváló hatása, hogy energetizálja a csoportot.

Indoor csapatépítésazaz beltéri, tréninghelyszínen belüli élményprogram, workshop, konferencia, akár fejlesztő és problémamegoldó tréning. Előnye, hogy nem időjárás és évszak függő, így a csoport kényelmét könnyebb biztosítani, valamint a komfort és jutalomérzetét jól lehet növelni a rendezvényhelyszín adottságaival.

Ön itt van: Csapatépítés főlap Tréning Vezetőképzés és Coaching

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:
Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató