Kommunikációs tréning

A vállalatokon belül és a vállalat ügyfeleivel is a legjellemzőbb kapcsolattartási forma a személyes kommunikáció. A külső és belső ügyfelekkel folytatott beszélgetések stílusa, érzelmi tónusa határozza meg az együttműködési lehetőségeket.

A ROSSZ KOMMUNIKÁCIÓ MIATT ROMLOTT A CÉGED EREDMÉNYE?


Ha a beszélgetések nem megfelelő hangulattal, érzelmi viszonyulással társulnak, úgy a munkatársak közötti kapcsolat romlik, mely rányomhatja bélyegét az egyéni és vállalati/szervezeti/csoport eredményekre is. Ezért is szükséged van kommunikációs tréningre!

kommunikacio  kommunikacios-gyakorlas

 

A külső ügyfelekkel történő kapcsolattartás minősége, ha lehet, még fontosabb az egyes szervezetek számára. Az egész vállalat megítélése időnként egyetlen kapcsolattartó viselkedése alapján történik.
Legyen az vezető, vagy beosztott, ha a kapcsolat nem megfelelő, az ügyfél-elégedettség csökken, melynek közvetlen hatása van az eredményességre, szervezeti megítélésre, hírnévre. Tehát nem mindegy, hogyan kommunikálunk munkatársainkkal, beosztottainkkal, vezetőinkkel, és főleg ügyfeleinkkel.

Az általunk megtartott kommunikációs tréning végére a résztvevők képesek lesznek alkalmazni a véleménynyilvánítás, dicséret, valamint kritika adásának asszertív formáit, képessé válnak ellenvetések, visszajelzések fogadására és feldolgozására, felhasználni az önérvényesítő kommunikáció módszerét munkájuk során.

MIRE VÁRSZ?

Kérj személyre szóló ajánlatot, írd meg kérdéseidet ITT! 

csapatepites elerhetoseg coachgame ico  

 


Másik csapatépítést keresel? Itt könnyebben megtalálod:

button főoldal indoor button outdoor button
 
 
 
Tippek, tanulságok:

 

Minőség Garanciája: 

 

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1000. megrendelésen!

 

 

Csapatépítő tréning: fejlesztő élményprogramok, kalandtúrák, és játékos feladatok megszervezése trénerekkel, ami elősegíti a csapatcentrikus tevékenységet és az egyének fejlesztését is. Ezeken a céges napokon a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel. Növeljük a munkatársak önbizalmát, javítjuk a kommunikációt, az interperszonális készségeket, és növeljük a csoport elégedettség érzését.  

Csapatépítő tréninghelyszínegy sikeres csapatépítés mindig a munkakörnyezetén kívül valósul meg. Erre azért van szükség, hogy a résztvevők a napi feladataitól elszakadva kizárólag a tréningre tudjanak figyelni. Ez természetesen budget függő is, de mára már nagyon sok megoldás létezik. Ezek közül választható az indoor, azaz beltéri megoldás, illetve az outdoor tréning, ami szabadtéren kerül megrendezésre.

Outdoor csapatépítés: azaz szabadtéri élményekkel dolgozunk, külső helyszínen. A legelterjedtebb formája egy hotel, vagy rendezvényhelyszín parkja, mivel megmarad a komfortérzés, valamint biztonságot ad egy esetleges rossz idő érkezésekor. Másik gyakori megvalósítása a kültéri csapatépítésnek egy városi, akár erdei, hegyi  kalandtúra. Ezek a túrák és játékos programok magukba foglalják a konkrét célkitűzéseket, amelyek kiértékelhetőek. Az outdoor tréningek egyik kíváló hatása, hogy energetizálja a csoportot.

Indoor csapatépítésazaz beltéri, tréninghelyszínen belüli élményprogram, workshop, konferencia, akár fejlesztő és problémamegoldó tréning. Előnye, hogy nem időjárás és évszak függő, így a csoport kényelmét könnyebb biztosítani, valamint a komfort és jutalomérzetét jól lehet növelni a rendezvényhelyszín adottságaival.

Ön itt van: Csapatépítés főlap Tréning Kommunikációs tréning

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:
Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató