Céges rendezvény ötletek

Cégvezetőként kifogytál az ötletekből a rendezvényeket illetően? Olyasmit szeretnél, amivel munkatársaid nem csak eltöltik az időt, de jól is szórakoznak közben? Ráadásul még az is az igényeid között szerepel, hogy a rendezvény végeztével csapatként is jobban tudjanak egymással együttműködni? Akkor az alábbi céges rendezvény ötletek közül biztosan találsz olyat, ami megfelel az elvárásaidnak.

Mivel csapatépítéssel foglalkozunk, ezért kizárólag olyan rendezvényeket szervezünk, amelyek nem csak elszórakoztatják a résztvevőket, hanem a végén csapatként is jobban funkcionálnak majd. Ezt úgy érjük el, hogy olyan játékos, izgalmas és szórakoztató feladatokat, programokat kínálunk, amelyek erősítik a munkatársak közti bizalmat, fejlesztik az együttműködési készséget és még a problémamegoldó képességet is. Ezáltal oldódnak az esetleges feszültségek is a kollégák közt, melynek egyenes következménye, hogy jobban fognak tudni együtt dolgozni a hétköznapokban is.

Céges rendezvény ötletek – ha kimaxolnád a céges jókedvet!

Céges rendezvény ötletek
Válogass kedvedre az alábbi céges rendezvényeink között! Találsz itt olyat, amelyen csak a céged munkatársai vesznek részt, de vannak családi rendezvényeink is, ahol a nagyok mellett a kicsik is találnak hasznos elfoglaltságot.

Cotton Club

Ezzel az aktív csapatépítő programmal az húszas évekbeli Amerika gengsztereinek világába repítjük vissza a résztvevőket. A játékok célja, hogy minél több dollárt gyűjtsön össze a csapat. A kerettörténetet jelmezes játékvezetők indítják, előadás formájában.

Érintett készségek: bizalom, jó kommunikáció, szerencse, jó memória készség, humorérzék, csapatban való együttműködés, kreativitás és ügyesség.

Drónok Harca

A drónok használata mindenki számára érdekes és izgalmas lehet. Csapatunk arra törekszik, hogy a résztevőkből igazi drónpilótákat faragjon. A csapatépítő feladatokon keresztül mindenki próbára teheti koncentrációs, improvizációs, koordinációs és kombinatív képességét. A részvétel során játékosok között a bizalom is kiépül, mivel közös erővel építik fel a drónok részére az akadálypályákat, amiket a csapatnak együttes erővel kell lerepülnie.

V.I.P. rendezvény a céges rendezvény ötletek királya!

Céged életében eljön az a nap, amikor fontos vendégeket vagy delegációkat kell vendégül látnod. Kreatív csapatunk olyan egyedi programokat valósít meg, amelyek elkápráztatják és lenyűgözik a kiemelt fontosságú vendégeidet is.

Nincs ötleted, hogy mivel lehetne lenyűgözni a VIP vendégeidet?

Céged VIP rendezvényeinek megtervezésével, szervezésével és lebonyolításával szeretnénk megkönnyíteni a munkádat. A tökéletes helyszín, és a megfelelő program kiválasztásától az étkezés megszervezésén át, mi mindenben segítünk!

Céges rendezvény ötletek

Roncsderby – akár partnertalálkozóra, jutalomprogramra is

A résztvevők teljes elszántsággal és rajtra készen foglalják el helyeiket az autókban. Mikor lendül a kockás zászló, tövig nyomják a gázpedált, és elkezdődik az autórodeó!

Prémium csapatépítő program a legjobbaknak! (Kivitelezni csak outdoor csapatépítés esetén lehet.)

Kipróbálnád milyen érzés egy igazi versenyautóban tövig nyomni a gázpedált? Szeretnéd egy időre valódi autóversenyzőnek érezni magad?

Akkor a te rendezvényed a roncsderbi! Autórodeóként vagy ütközéses autóversenyként is ismerhetjük az autósport ezen ágát.

Egy biztos! A program a verseny izgalmainak köszönhetően egy óriási adrenalinbomba nézőknek és versenyzőknek egyaránt. Ez egy egész Európában egyedülálló zártkörű céges rendezvény tele feledhetetlen élményekkel. Külföldi partnereid részére is újszerű, magas színvonalú, igazán különleges programot biztosít!

Családi nap

Az évente rendezendő családi vagy céges nap nem csupán élményt ad munkatársaidnak és családjuknak, hanem motivációs eszközként is funkcionál, hiszen munkatársaid érzik, hogy céged valóban törődik velük és számít rájuk.

Azok a munkatársak, akik a cégük által megbecsülve érzik magukat, munkaerőként lojálisabbak, megbízhatóbbak, szívesebben járnak be a munkahelyükre. Így növekszik a hatékonyság és csökken a fluktuáció.

Töltsd fel munkatársaidat és családjaikat az öröm érzésével és válaszd ezt a felhőtlen szórakozást nyújtó rendezvényt!

Egy családi nap alkalmával a munkatársak és a vezetők emberközelibb helyzetbe kerülnek egymással. A családi nap nagyszerű mód arra, hogy az alkalmazottak családtagjai találkozzanak, megismerjék egymást és egy közös élményekkel teli napot töltsenek el együtt.

Mi kell hozzá?

  • ízletes ételválaszték,
  • izgalmas interaktív szórakozás,
  • karnevál stílusú játékok,
  • speciális aktivitás.
  • kisgyerekeknek és felnőtteknek való élményjátékok,
  • innovatív megoldások és
  • jó hangulat.

Céges rendezvény ötletek

Kvíz-játék

Aki valaha is látott a Tv-ben kvízshow-t, az tudja, hogy a versenyzők egy gomb megnyomásával próbálják elnyerni a válaszadási lehetőséget. A résztvevők gyors reakcióidejének következménye valamiféle fény- vagy hangjelzés, ami a győzelmét jelzi.

A televízió esti kvízműsorát nézve, úgy gondolod, hogy minden kérdésre tudod a helyes választ? Tudod, hogy milyen érzés egy valódi kvízjátékban szerepelni?

Most egy felejthetetlen, pörgős és élménydús kvízjáték keretein belül munkatársaiddal is megoszthatod a tudás és a siker adrenalin-növelő érzését. Az élményt nagy mértékben növeli, hogy minden csapat asztalánál valóban van egy, a TV műsorból már jól ismert kvíz gomb, amely gyors lenyomásával hozzásegítheti a csapatot a győzelemhez. A játék minden résztvevő számára nagy meglepetésekkel fog szolgálni, hiszen a helyes válaszokból adódóan, olyan dolgokat tudhatnak meg a kollégák egymás érdeklődési köréről, amire biztosan nem is számítottak.

Rapid csapatépítő tréning

Magyarországon elsőként, a Coach Game Rendezvény Műhely által kifejlesztett, a tréningek piacán teljesen új típusú program. Ez a Rapid csapatépítő tréning programot villámgyors, mindenkit felráz, ugyanakkor olcsó és megbízható. Egy mini rendezvényszervezés látványos eredményekkel!

Minden reggel unottan mentek be dolgozni és senki sem pörög fel? Nincs ideje az osztályodnak kizökkenni a napi monotonitásból? Minimális az anyagi kereted a szervezeted fejlesztésére, tréningekre, rendezvényszervezésre, és a csapatépítés büdzséje szinte kiapadt?

Akkor válaszd Rapid csapatépítő tréningünket! A program feladatai hatékonyan segítenek azoknak a szervezeteknek, amelyek csapatépítés keretein belül szeretnék elérni a termelékenység és a kreativitás növekedését. A konfliktushelyzetek csökkentése mellett fejlesztenék a csapatban való együttműködési készséget.

Rapid tréningjeink igény szerint Indoor illetve Outdoor formában is megrendelhetőek.

Recycle Idol – Az újrahasznosítás csillagai

Napjainkban a környezetünk megóvására rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk. Ennek egyik legkézenfekvőbb és legegyszerűbb módja az újrahasznosítás (recycle), melynek célja a Föld erőforrásainak kímélése. Emellett fontos cél az is, hogy a természetbe kerülő hulladék mennyisége is nagymértékben csökkenjen.

Készítettél már hangszereket újrahasznosítható alapanyagokból?

A „Recycle idol avagy az Újrahasznosítás csillagai” című csapatépítő programunk egy felhőtlen szórakozást nyújtó, csoportos önmegvalósító játékprogram.

Az embereket a legtöbb esetben elkápráztatja az a hang, amit egy saját kezűleg elkészített hangszer tud kiadni. Ezekből az eszközökből olyan fantasztikus hangokat lehet elővarázsolni, melyek megközelítik az eredeti hangszerek hangzását. Ez nem csupán érzéki csalódás! Végtére is a fizika törvényei és a hangszerek a különféle anyagok egyszerűségétől függetlenül is működnek.

Céges sportnap

Labdajátékok, élményprogramok, sportversenyek vagy céges kupabajnokság?

Te milyen sporttevékenységet választanál a kollégáiddal?

A céges sportnapi rendezvény lehetőséget ad arra, hogy eltöltsetek egy kötetlen és aktív napot a munkatársaiddal. Itt a lehetőség, hogy egy felejthetetlen vállalati sportnapon egyénileg vagy csapatban te legyél a győztes!

A céges sportnap csapatépítő rendezvényként vagy akár a családi nap egyik attrakciójaként is megrendezésre kerülhet. Mi gondoskodunk arról, hogy a vállalati sportnap emlékezetes időtöltés legyen mindenki számára. Mindezt természetesen a vállalat pontos igényeihez és költségvetéséhez igazítva.

Céges rendezvény ötletek

Kastélyshow: mesés csapatépítés

Harsognak a fanfárok, nyikorogva nyílik a díszterem ajtaja, majd belép a ház nagy tiszteletű ura, a Gróf. A láda teteje felnyílik, villámként hasít a levegőbe a kiáltás: „Kapukat bezárni!”

Ezekkel a mozzanatokkal veszi kezdetét a mesés csapatépítés.

Ismerkedj meg egy középkori kastély rejtélyes lakóival cégünk sikerprogramjának keretein belül!

Cégünk sikertermékének, a Kastélyshow című csapatépítő programunknak a szemléletmódja merőben eltér bármilyen más tréningtől.

Magyarország egy szabadon választott kastélyát, mesebeli világgá alakítjuk át, ahol kollégáid egy játékos, csapatmunkára ösztönző vetélkedő részesévé válnak.

A Kastélyshow című csapatépítő program résztvevői egy-egy nemesi család tagjaiként Lászlófalvy gróf meghívásának eleget téve vesznek részt az ünnepségen. Az ünnepi hangulatot egy váratlan esemény szakítja félbe. A résztvevők a csapatépítés során, egy mesevilág keretein belül dolgoznak a kihívásokkal teli feladatok megoldásán. Útjuk alatt találkoznak a kastély hőseivel, régi lakóival és részesévé válnak a rejtélyekkel és titkokkal teli hely életének.

Minden feladatot csapatépítő programokra jellemző, de egyedi játékmodulokból állítottunk össze. A kastélyhoz illő formába öntöttük őket, hogy így fokozzák a játék élményét.

A Kastélyshow egy olyan csapatépítő program, amely javítja a résztvevők kommunikációs és problémamegoldó képességeit. Ez a játék tökéletes a csapatmunka ösztönzésére is, de ami a legfontosabb, hogy a játékosok újra átélhetik az önfeledt szórakozás élményét.

Mikulás napi kézműves foglalkozás, körtáncos Mikulás-váróval és ajándékosztással

Az alkotás és önmegvalósítás ugyanúgy örömet okoz a gyerekeknek, mint a felnőtteknek. Csillogó szemmel, szárnyaló fantáziavilággal színeznek, rajzolnak, készítenek megannyi szebbnél szebb ajándékot szeretteiknek. Nagy örömmel énekelnek, táncolnak a Mikulásra várva.

Rendezvényünk alkalmával olyan élményt nyújtunk a családok, a kollégák és gyermekeik részére, amelyben felhőtlenül szórakozhatnak az interaktív program alatt. A rendezvény során mókás és mesébe illő helyzetekkel találkoznak.

A programot három részben valósítjuk meg. Manó és krampusz jelmezbe öltözött játékvezetőink fakultatív jelleggel kézműves programot ajánlanak a gyerekek számára. A második részben a gyerekek közös körtáncot járnak a manóval, majd a harmadik részben a Mikulás érkezésével elkezdődik az ajándékosztás.

Céges rendezvény ötletek

NERF szivacslövő pálya bérlése céges rendezvényekre

Ha a céges családi napra valami újdonságot szeretnél, és már unod a megszokott témákat, akkor kapcsolódj be a Nerf Őrületbe! Bérelj ki te is egy Mobil Nerf Pályát, amivel biztos a céges rendezvény sikere!

NERF csata élmények 100 nm-es területtől, felfújható, hálós pályán!

Látvány, játék, aktivitás egy helyen! Próbáld ki te is!

A pálya egy 100 m2-es nettó játéktérből és egy 30 m2-es fogadótérből áll, ahol a gyerekek megkapják a felszereléseiket. A pályán 10-20 perces csatákat hirdetünk meg, kettő csapat kialakításával. Játékosok egyéni, vagy csapatnevezéssel lépnek be a pályára. Egy időben maximum 20 főt tudunk beengedni, 20 db szivacslövővel, védőszemüveggel és töltényekkel. Padlószőnyeggel ellátott, molinóval elkerített csatatér, térelválasztókkal, zászlókkal díszítve.

Felfújható pályánk a 2018. év Gyereksziget kiemelt produkciója volt.

Céges rendezvényeinkkel munkatársaid úgy léphetnek ki a napi taposómalomból, hogy feledhetetlen csapatélményekkel lesznek gazdagabbak vagy egy felszabadult családi programon vehetnek részt. Mindeközben észre sem veszik, és csapattá kovácsolódnak, melynek köszönhetően a napi munkájuk is hatékonyabbá és gördülékenyebbé válik, ami meglátszik majd a céged eredményein is.

Céges rendezvényt szervezel? Ez is érdekelhet!

AJÁNLATOT KÉREK

    A csillaggal(*)-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.