mobil szabadulószoba telepítés: akár az irodádba is kérheted!

Elég volt a monoton munkákból? Nem engedi az időjárás, hogy kültérre tervezz programot? Akkor rázd fel a befásult társaidat egy órában! Magyarországon elsőként a tréningek piacán mobil szabadulószobát telepítünk külső helyszínre, ami villámgyors, mindenkit felráz, megfizethető és ami a legfontosabb, hogy megbízható eredményeket produkál. 

A több néven is ismert szabaduló szobák, akár exit game, exit room, escape room, paniq szoba, vagy kijutós szobák mára egyre inkább hozzátartoznak a városi élet gyors élményprogramjaihoz és ugyanazt a célt tűzik ki: juss ki egy óra alatt! De mi van akkor, ha nem egyik város megépített helyszínén szeretnénk kijutni csapatunkkal? Mert hát legyen akár egy fesztivál, akár egy szállodai környezet, sőt akár egy promóciós kampány kiegészítő része, a logikai kihívásokon sokan szeretnek részt venni.

Mi az a MOBIL szabadulószoba?

Egy adott helyszínre kitelepített és bezárt feladatszoba, ahol minden tárgy más értelmet jelent. Ebből a mobil szabadulószobából társaiddal közösen ki kell jutni egy órán belül, akár több bezárt termen keresztül, ahol a szabadulás kulcsát meg kell találnotok. Különféle kódokat és kulcsokat kell használni, illetve tárgyakat kombinálni egymással. Itt a megoldás morzsái egymásra épülnek, így a titkok helyes sorrendben történő megoldásával a résztvevők egy élmény-gazdag világba csöppenek. Az ehhez kifejlesztett játék és tréningeszközök mind-mind interaktívvá és meseszerűvé varázsolják a kiválasztott helyszínnel együttműködve a logikai élményattrakciót.

Kedvet kaptál egy mobil szabadulószoba kipróbálására?

Ha oktatási céllal veszel részt a mobil szabadulószobában, akkor a programhoz kérhetsz trénert, aki a csapat részére visszajelzést ad az együttműködésről és a csapatdinamikáról.

Hová érdemes mobil szabdulószobákat telepíteni?

A következőkben bemutatunk pár hatékony, közkedvelt mobil  szabaduló szoba helyszínt, melyek közül biztosan megtalálod azt, amelyik nálatok is megvalósítható!

 

mobil szabaduló Szobáinkat kitelepítjük az általad megjelölt helyszínre!

válassz kitelepíthető szabadulószoba ÉLMÉNYt – AMI MEGMARAD!

Drogbáró – mobil szabadulószoba

Egy órás küldetés, ahol ezzel a témával egyszerre öt telepített mobil szabadulószobával akár 30 fő befogadára is alkalmas. Ebbe a mobil szobánkba már két társaddal is jöhetsz a küldetésre. A kitelepítésnél zárható szobát, vagy irodát, vagy termet, akár szállodai szobát rendezünk be. A küldetés történetében a Drogbáró őrizetlenül hagyott szobájában tartunk házkutatást, ahol célunk a bizonyítékok és a térképek megszerzése.

ezt kérem!
drogbaro-mobil-szabaduloszoba-exit-room
vesztegzar-mobil-szabaduloszoba-exit-room

Vesztegzár – mobil szabadulószoba

A küldetésed a megmenekülés és az egészséged biztosítása, mivel a kitelepített pályánkon egy elszabadult vírust kell izolálnod. A vesztegzár mobil szabadulószoba 3-30 fő részére is megépíthető.

ezt kérem!

Minőség garanciája:

Kitelepített szabaduló-szobákat 2013. évben kezdtük szervezni, majd 2015-ben megnyitottuk 4 szabaduló szobás élményterünket a csupakaland játszóparkban, amelyet JUSS KI néven indítottuk el, majd Fóton 2017-ben nyílt meg a következő szabaduló szobánk. Az eddigi legnagyobb létszámunk 70 fő volt egyidőben, így nyitottak vagyunk nagyobb csoportokra is.

AJÁNLATOT KÉREK

    A csillaggal(*)-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.