Online csapatépítés: ha nem tudsz a csapatoddal találkozni!

Elég volt az otthoni munkából? Nem engedi a távolság, hogy közös programot tervezz a munkatársakkal? Akkor számotokra az online csapatépítés lesz a tökéletes választás!

Az online csapatépítés első jó híre, hogy az időben megtett szervezésnek azonnal fogod látni a jótékony hatását!

Változtass a kollégák hozzáállásán, építsd fel a bizalmasabb légkört! Persze kontrollra sokszor szükség lesz, de a megfelelő kollégákba most kiemelten fontos bizalmat fektetni. Érj el velük már a héten pozitív változásokat és legyen a tied a sikerük!

Mondom tovább:

egyre több cég keresi a munkatársaik távmunka pozitív megélésével és képzésével kapcsolatos lehetőségeket. Mi a fő oka ennek ma Hazánkban? Röviden: a bizalom, kontroll hiánya, kapcsolatok elsorvadása, előre jutási lehetőségek csökkenése.

Pandémia helyzete meghozta a távmunka forradalmát, akár akarják ezt a munkavállalók és a piaci szereplők akár nem. Ezért összeírtunk egy home office csapatépítő lehetőségek listáját azoknak, akik sosem vágytak rá vagy még sosem dolgoztak huzamosabb ideig otthonról. A világ mindig előre halad, a munka megy tovább, legyen a Te csapatod is profi home office-oló!

Milyen online csapatépítésre érdemes meginvitálni a kollégákat?

A következőkben bemutatunk pár hatékony, közkedvelt online csapatépítő programot, melyek közül biztosan megtalálod azt, amelyik a legjobban tetszik majd a Te csapatodnak!

Online Activity – könnyed, szórakoztató csapatépítő program

Ismert társasjáték, de másképp. Az online képernyőn Moderátor munkatársunk a csapatokat folyamatosan irányítja, de a megoldás mindig a játékosokon, társainkon múlik. A megosztott képernyőn látható játékmező több feladatot is tartalmaz, ahol a csapatok előrejutását segíti. Az online activity sok nevetéssel egy igazi lelazító kikapcsolódást ad egy-két órában, ahol remekül megismerhetjük egymást a kötetlen helyzetekben. Az activity témák szorosan kapcsolodnak a napi bulvárhoz, humorhoz, filmekhez, a gasztronómiához, valamint az álltalános műveltségi témákhoz.

MONDJAM? MUTASSAM? RAJZOLJAM?

Vegyetek részt egy pörgős kvízjátékon!

Online Szabadulószoba – könnyed, szórakoztató csapatépítő program

Egy új korszak kezdődik. A szabadulószobák mára online is látogathatók, ahol az „Avatárunk” fejkamerával cselekszik a játékosok irányítása szerint, így a játékosok a programvezető szemével látják az aktuális helyszínt, eseményt.
Ez nem egy szimpla video játék!  A kalandos feladatot a csapat közösen éli át, döntéseik következményekkel jár. Kérj most listát az online szabaduló szobáinkról, hogy megtud az aktuális küldetéseinket!

Online Képfestés – a közös montage

Az online csapatépítés egyik olyan interaktív-kreatív csapatépítő programja, ahol a csapatok kombinálják az online világban és a fizikai valóságban megvalósítandó küldetést.
A csapatok külön szobában, kisebb képrészletekből külön-külön dolgoznak ki egy óriási monumentális vászonkép részletet. A csapatok feladata, elkészíteni a kapott kép méretarányos, nagy adaptációját, amit minden egyén egy képrészletet önállóan, a saját képkeretére kell, hogy megalkosson a képernyő előtt, de valós eszközökkel: ecsetekkel, festékkel képvászonra. A munkafolyamat során minden csapat a saját „virtuális szobájában” és a csapattagjaival szorosan együttműködve hozza létre a monumentális méreteket öltő remekművet, ami kapcsolódik a többi csapat festményéhez.
Ez a program lehetőséget ad a résztvevők önkifejezésére, vidámságot ad, illetve a csapaton belüli sikerélmények kialakítására tanít.

A NAGY BUMM!
A nagy BUMM, avagy az utóhatás a közös találkozás napján lesz. Ez az a közös nap, amikor mindenki visszatér az irodájába, és magával viszi a saját maga által megalkotott, megfestett képrészletét a kiállításra.

Online csapatépítő kvíz show – modern, szórakoztató program

Most egy felejthetetlen, pörgős és élmény dús kvízjáték keretein belül munkatársaiddal átélheted a tudás és a siker adrenalin növelő érzését. Az élményt nagymértékben növeli, hogy a képrenyőn a játékvezetőnk intsruálásával zajlik az egyéni, de csapatokban adott válaszadás, ahol mindenkinek lehetősége lesz szavazásokra, feleletválaszokra, filmek-zenék és bulvár kérdésekre válaszolni, sőt a Te cégedre jellemző adatokkal is találkozni fogtok. Ez a programunk telefonon, tabletten vagy pc-n is játszható innovatív kvíz program. A csapatépítéshez nem kell külön kvízaplikációt letölteni, vagy telepíteni. 

Online Csapatépítést kezelő konferencia platformok:

Csapatépítést keresel? Informálódj az alábbi témákban is!

Hívj most a (+36) 20 388 4119 számon, vagy keressünk mi? 

Ha Neked kényelmesebb, add meg az elérhetőségeid itt: 

AJÁNLATOT KÉREK

    A csillaggal(*)-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.