fbpx

Hostessekre van szükséged rendezvényeid magas színvonalú lebonyolításához? A hostessek mellett a rendezvény szervezésében is segítségre van szükséged? Akkor válaszd hostess szolgáltatásunkat!

Akár céges rendezvényszervezésről, promócióról, termékbemutatóról vagy kiállításról van szó, a hostessek jelenléte alapvetően fontos. A hostess nem csupán dekoratív „kelléke” a rendezvénynek, habár mindenképp fontos, hogy csinos és megnyerő külsővel rendelkezzen. Egy professzionális hostess rengeteg, a rendezvény lebonyolításával kapcsolatos teendőket lát el, sőt, még akár a házigazda szerepét is betöltheti.

Ha rendezvényt, konferenciát, kiállítást stb. szervezel, és hostess bérlésben gondolkozol, akkor biztosan a te számodra is fontos a hostessek megjelenése. Ez nem véletlen, hiszen a hostoknak és hostesseknek meghatározó szerepük van a látvány szempontjából is.

Milyen egy jó hostess?

 • Fontos, hogy barátságos legyen, hiszen rendszerint a hostess az első személy, aki kapcsolatba lép az ügyfelekkel, vendégekkel. Ő az, aki kialakítja a meghívottakkal az első benyomást a cégeddel, a rendezvénnyel kapcsolatban. Kiemelt feladata, hogy a vendégek otthon érezzék magukat.
 • A kellemes külső és az igényes, ápolt megjelenés a hostess egyik legfontosabb tulajdonsága.
 • A magas szintű kommunikációs készség is lényeges egy hotess esetében, hiszen gyakori, hogy az esemény vendégeit információval kell ellátnia.
 • Amellett, hogy kellemes beszélgetőpartner, fontos, hogy hallgatni is jól tudjon. A professzionális hostess számára nem okoz problémát a háttérben maradni és a beszélgetéseket figyelmesen hallgatni. Ez azért fontos, mert a beszélgetésekből a hosstess sok mindent megtud az ügyfelekről, akiknek a kérdéseit így jobban megérti, átlátja anélkül, hogy az ügyfélnek ismételnie kellene önmagát.
 • A tapasztalt hostess együttérző. Képes az ügyfél érzelmeit felismerni és megfelelő empátiával reagálni rá. A vendégek értékelik, ha meg tudják beszélni a hostessel az aggodalmaikat, kétségeiket.
 • A multitask készségek azért fontosak, mert egy hostess egyszerre több funkciót lát el, több dolgot csinál egyszerre.
 • Fontos, hogy tudjon csapatban együttműködően dolgozni, hiszen gyakran előfordul, hogy segítséget kell nyújtania más hostesseknek vagy alkalmazottaknak.

Hostess szolgáltatásaink

Hostess szolgáltatásunkat megrendelheted egy alkalomra is, és eseti megbízásokat is teljesítünk. Ha hosszabb távú kampányokra, folyamatos megbízásokra van szükséged, az sem okoz problémát.

 • Az egész ország területén nyújtunk hostess szolgáltatást és a castingban is számíthatsz ránk.
 • A jelmezkölcsönzést, illetve -gyártást is vállaljuk.
 • Mobilpult gyártásában és bérlésében is segítünk.
 • A kisbuszos hostess-szállítást is megoldjuk.

Események, melyekre hostess szolgáltatásainkat ajánljuk

 • protokoll események
 • regisztrációs pultok kezelése
 • promóciók, termékbemutatók, kiállítások
 • sajtótájékoztatók, konferenciák
 • animátorok, műsorvezetők, táncfellépők

Számunkra fontos, hogy megrendelőinkkel jó kapcsolatot alakítsunk ki, mert hiszünk abban, hogy akkor tudunk jól együttműködni, ha megbízóink filozófiájával és céljaival maradéktalanul azonosulni tudunk.

Előzetesen felkészített és továbbképzésen is részt vett hostesseink képezik a siker egyik kulcsát. Célunk, hogy megbízóink és ügyfeleik önfeledten szórakozhassanak és vehessenek részt saját rendezvényükön. A háttérben dolgozó hostess csapat minden gondot levesz a te válladról is, ha minket választasz, hiszen csapatunk összehangolt munkája által biztosítja az esemény hatékony és gördülékeny lebonyolítását.

Ha neked is az a célod, hogy egy olyan céges rendezvényt szervezz, ahol egy professzionális hostess csapat dolgozik a háttérben, és a problémákat már azelőtt megoldják, hogy azok a tudomásodra jutnának, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk a részletekről.

 

Olvasd el további blog cikkeinket is!

AJÁNLATOT KÉREK

  A csillaggal(*)-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.

  Kategória: Blog. A cikk linkje: link.