NERF mobilpálya bérlés:

egy program, ezernyi lehetőség!

Egy olyan programot szeretnél, amelyik felnőttek és gyerekek számára is egyaránt izgalmas? Céges rendezvény szervezésén gondolkozol többféle korosztály számára? Akkor a NERF mobilpálya bérlés szivacslövő fegyverekkel neked találták ki!

Mi az a NERF csata? 

Ez egy új generációs és egyre népszerűbb lövöldözős, stratégiai program, amely szerkezete és játszhatósága a csapatok bemelegítésére és élményszerzésére szolgál.

A NERF csata kiváló program akár céges és családi rendezvényekre, valamint sok örömet okozott már indoor és outdoor csapatépítés esetén is. A megvalósításhoz nincs sok területi elvárás, csak legyen elég nagy a rendezvényhelyszín és egyenes a talaj.

 

Íme, 3+1 nyomós ok arra, hogy miért béreld ki tőlünk a nerf mobilpályáinkat:

BÉRELHETŐ nerf MobilpályÁINK 

ÉLMÉNY – AMI MEGMARAD!

ÜGYESSÉGI AKADÁLYPÁLYA NERF – szivacslövőkkel

Szeretnéd a céges rendezvényeket új élményekkel kiegészíteni? Akkor választd a NERF akadálypályánkat! Itt nem az egymás elleni csata, hanem az akadályok legyőzése a cél NERF szivacslövővel.

A 100-150 m2-es akadálypályán egymás után indítjuk a játékosokat, ahol különböző akadályokon keresztül lőnek célba, kúsznak a lőállásig, majd újra töltenek és lőnek. Itt nem a gyorsaság a fontos, hanem a töltények megfelelő beosztása, illetve a pontos és megfontolt célzás. A játékosok egyéni nevezéssel indulnak. A játékosok a padlószőnyegezett, molinóval elkerített ügyességi NERF kalandtéren, 5-7 db feladatállomáson áthaladva teljesítik az ügyességi feladatokat. A játékidő kb. 5-10 perc/fő. 

ezt kérem!

CSATAPÁLYA NERF – szivacslövőkkel

Olyan programot szeretnél, ahol a felnőttek mellett a gyerekek is megtalálják a helyüket? Látvány, játék, aktivitás! Próbáld ki Te is!

Ezt a pályát 100-150 m2-es játéktér és egy 10 m2-es Nerf szivacslövő tárazó sátor alkotja. A játékosok a sátorban kapják meg a felszereléseiket. Ezután mehetnek be a játéktérbe, ahol a 10 perces csatákat hirdetünk két csapat részvételével. A játékosok egyéni, vagy csapatnevezéssel lépnek be a pályára. Egy időben maximum 18 fő lehet jelen a pályán, 18 db szivacslövővel, védőszemüveggel, csapatmellényekkel és töltényekkel. A helyszín egy padlószőnyegezett, molinóval elkerített csatatér, térelválasztókkal, zászlókkal díszítve.

ezt kérem!

COMBAT ARENA Felfújható pálya NERF – szivacslövőkkel

100 m2-es játéktérrel rendelkező NERF felfújható pályánk csak rád vár! Látvány, játék, aktivitás! Próbáld ki Te is!

Ezt a pályát 100 m2-es felfújható játéktér és a 10 m2-es fogadótér alkotja. A játékosok a fogadótérben kapják meg a felszereléseiket. Ezután mehetnek be a játéktérbe, ahol a 10 perces csatákat hirdetünk két csapat részvételével. A Játékosok egyéni, vagy csapatnevezéssel lépnek be a pályára. Egy időben maximum 12 fő lehet jelen a pályán, 12 db szivacslövővel, védőszemüveggel és töltényekkel. A pálya hálóval fedett és Nerf molinóval elkerített felfújható csatatér.

ezt kérem!

LÉGVÁR PÁLYA NERF – szivacslövőkkel

NERF csata 100m2-es területen, felfújható, oldalán hálós pályán.
Olyan programot szeretnél, ahol a felnőttek mellett a gyerekek is megtalálják a helyüket? Akkor a 100 m2-es játéktérrel rendelkező felfújható NERF pályánk csak rád vár! Látvány, játék, aktivitás! Próbáld ki Te is!
A játékosok a fogadótérben kapják meg a felszereléseiket: szivacslövővel, védőszemüveggel és töltényekkel, csapatjelölést. Ezután mehetnek be a játéktérbe, ahol a 10-20 perces csatákat hirdetünk. Itt a játékosok egyéni, vagy csapatnevezéssel lépnek be a pályára. Egy időben maximum 18-20 fő lehet jelen a pályán,  A pálya padlószőnyegezett, felfújható légvár kerettel megépítve, zászlókkal díszítve.
ezt kérem!

GIGA CSATA NERF – szivacslövőkkel

Többezer fős rendezvényt szervezel és egy olyan programot szeretnél, ahol minden résztvevő felejthetetlen élményekkel gazdagodik? Akkor számodra a GIGA CSATA mobilpályánkat ajánljuk, akár 500 m2-es alapterületen!

Ez a Giga pályán 10 perces csatákat hirdetünk meg, ahol több csapat méri össze erejét és ügyességét. Egy időben maximum 60 fő játszhat a pályán Nerf szivacslövővel, hozzá való töltényekkel és védőszemüveggel, csapatjelöléssel.

A helyszínt padlószőnyegezük, molinókkal elkerítve, csatatérben autógumikkal és szivacskocka bázissal építkezünk, dekorációs panelekkel, térelválasztókkal és beachflag zászlókkal díszítve.

ezt kérem!

BELTÉRI PÁLYA

NERF – szivacslövőkkel

Nem engedi az időjárás, hogy kültérre tervezz programot? Vagy biztosra akarsz menni, hogy a céges rendezvényt ne mossa el az eső? Akkor számotokra a beltéri Nerf pályánk lesz a tökéletes választás!

Helyszínhez igazodva építjük meg a Nerf szivacslövőkkel a csatapályát, amit kérhetsz akár kaland, ügyességi, vagy csata témában! Lényeg, hogy a helyszín belmagassága legalább 3 méter legyen, és akadálymentesen lehessen telepíteni. Nerf beltéri pályát már 80 nm nagyságú mérettől érdemes építeni, legyen akár konferencia, vagy sport terem. Kiemelten ajánljuk szállodák és sportpályák részére.

Nincs hozzá helyszíned?

Küldünk budapesti, illetve vidéki helyszínlehetőségeket, ahol megvalósíthatod a csapatod élményteli Nerf csatáját!

ezt kérem!

Különböző méretű NERF mobil pályáink valóságos Arénaként funkcionálnak, ahol a játékosok egy biztonságos, körülkerített térben csatáznak egymás ellen. A szivacstöltények tökéletesen biztonságosak és a csata-élmény is garantált. Nem csupán a gyerekek, hanem a felnőttek is hajlamosak belefeledkezni a játékba.

 

 

Mobilpályáinkhoz tartozó Nerf szivacslövők:

 

ÍGY LESZ PROFI NERF MOBILPÁLYÁD 3 LÉPÉSBEN:

ELSŐ LÉPÉS:

Írj nekünk!

Valami teljesen újat szeretnél, vagy egy jól bevált programot? Valami egészen különlegest élnél át, vagy gyors, biztos megoldást keresel? Tőlünk bármelyiket megkaphatod.

Űrlapunkat tölts ki, vagy kérdezd munkatársunkat a +36-20-388-4119 számon. A NERF mobilpálya bérlés csak egy perc!

MÁSODIK LÉPÉS:

megfelelő Nerf pálya és a hozzá való helyszín kiválasztása

Programod alapján Mi elkészítjük a telepítésitervet a szempontjaid szerint. Ha nincs a rendezvényednek megvalósítási helyszíne, akkor enged meg, hogy javasoljunk hozzá már sokszor kipróbált és jól bevált rendezvényhelyszíneket.

HARMADIK LÉPÉS:

Megvalósítunk

A Coach Game által kivitelezett rendezvényeken olyan stabil megoldásokkal találkozhatsz, amelyek nagymértékben motiválják és inspirálják a csapatot. Mi mindent elkészítünk! Dőlj hátra, a rendezvény napján neked már csak a résztvevők elismerését kell élvezned. A NERF mobilpálya bérlés Neked csak egy kérés, amit mi professzionálisan építünk fel a helyszínen!

KEZDD ITT AZ ELSŐ LÉPÉST:

kérj időpontot és díjmentes ajánlatot!

Hívj most a (+36) 20 388 4119 számon, vagy keressünk mi? Ha Neked kényelmesebb, add meg az elérhetőségeid itt: 

  Ha már tudod, hogy melyik bérelhető Nerf pályáról küldhetünk árajánlatot, akkor itt add hozzá az ajánlatkérőhöz:

  Itt válaszd ki a Nerf Mobilpályát

  A csillaggal(*)-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.

  Ugorjunk vissza az időpont kéréséhez

   

   
  GYIK

   Gyakran Ismételt Kérdések

  Kattints a lenyíló kérdésekre, ahol összeválogattuk azokat a gyakori kérdéseket, amelyekkel naponta találkozunk. Ha itt nem találod meg a választ a kérdésedre, írj nekünk, mert örömmel válaszolunk!

  Milyen védő és egyéb felszerelést kapunk a Nerf Mobilpálya használatakor?

  Amit a játékosok a Nerf mobilpálya bérlés használatához kapnak:

  • védőszemüvegeket
  • csapatjelölő szalagot, vagy mellényt, 
  • Teli táras Nerf szivacslövő pisztolyt

  NERF szabályokat átismételjük a játékosokkal, ehhez kiosztjuk a Nerf szivacslövő fegyvereket, védőszemüvegeket és a lövedékeket, majd megkezdjük az irányított játékot. A játékosok igényének megfelelően rövid pár perces szünetet tartunk a játékmenetek között.

  Miután megrendeltem a NERF mobilpálya bérlést, van-e teeendőm?

  Dőlj hátra!

  Megrendelésig mindent tisztázunk, így a megrendelés visszaigazolásától már nincs több teendőd, csak, ha nálatok változás történik. Ilyenkor kérlek értesíts minket. 

  A NERF mobilpálya bérlés rendezvénynapja előtt mindig pár nappal egy telefonos, vagy e-mailes megerősítéssel fogunk felkeresni.

  Mi a Nerf?

  A Nerf  szivacslövők habszivacsból vagy más puha anyagokból készült különféle töltények, amikhez tartozó kilövő pisztolyokkal kiválóan lehet csatázni ismerőseinkkel, barátainkkal sérülés mentesen. Ez a játék a Hasbro egyik márkaneve.
  A legjobb dolog a Nerf szivacslövő fegyvereknél az a tény, hogy beltérben vagy szabadban használhatók egyaránt az év bármely szakában.

  Ki vezeti le a versenyeket a csatatéren?

  A NERF mobilpálya bérlés megrendelésekor kérhetsz Játékvezetőt, aki a csapatokat beosztja és a játékot igazságosan vezeti le. Az Ő feladata lesz a mikrofon használatával az eredmények kezelése, a csapatok irányítása és a fair play betartatása is.

  Mennyi töltényt kapunk?

  Minden Nerf szivacslövő fegyvert teli tárral adjuk, ez általában 6 db töltény. Amikor a Mobil nerf pályán csatázva kifogy a tárad, akkor nincs más feladatod, csak összeszedni a töltényeket csata közben. Akár mennyit is összeszedhetsz, lényeg, hogy ne találjanak el közben! 

  A pályán mindig lesznek plusz töltények, törekedj arra, hogy nálad mindig legyen kéznél ezekből!

  Tehát a NERF mobilpálya bérlés nem csak egy pálya bérlése, hanem sok-sok szivacslövő pisztoly és töltények használata is! 

  Milyen fizetési módok vannak?

  Lehetőséged van a számlát banki átutalással, barion online kártyakifizetéssel, illetve a helyszínen akár készpénzzel, vagy kártyás terminállal rendezni.

  A díjbekérő számla csak banki átutalással, vagy Barionnal rendezhető.

  coachgame csapatepites logo
  AJÁNLATOT KÉREK

   A csillaggal(*)-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.