NERF mobilpálya bérlés: egy program, ezernyi lehetőség!

Egy olyan programot szeretnél, amelyik felnőttek és gyerekek számára is egyaránt izgalmas? Csapatépítő programon gondolkozol többféle korosztály számára? Akkor a felfújható NERF pályánkat neked találták ki!

Különböző méretű NERF pályáink valóságos Arénaként funkcionálnak, ahol a játékosok egy biztonságos, körülkerített térben csatáznak egymás ellen. A szivacstöltények tökéletesen biztonságosak és a csata-élmény is garantált. Nem csupán a gyerekek, hanem a felnőttek is hajlamosak belefeledkezni a játékba.

nerf mobilpalya

Mi az a NERF csata?

Ez egy új generációs és egyre népszerűbb lövöldözős, stratégiai program, amely szerkezete és játszhatósága a csapatok bemelegítésére és élményszerzésére szolgál.

A NERF csata kiváló program indoor és outdoor csapatépítés esetén is. A megvalósításhoz nincs sok területi elvárás, csak legyen elég nagy a rendezvényhelyszín.

A játék élménye

A NERF egy mára már ismert szivacstöltényeket kilövő puska, mely sok típussal rendelkezik. A csapatok aktív és összehangolt játéka határozza meg a különböző küldetések eredményét.

Ez egy vidám, lövöldözős stratégiai játék, ami aktivitást, cselekvést, leleményességet és csapatmunkát igényel. A csapatok egy közös célért indulnak el a kijelölt területen. Útjuk során különböző bázispontokat kell elfoglalniuk úgy, hogy folyamatosan tartják egymással a kapcsolatot. A játékban pedig fontos szerepe van az időnek is!

NERF mobilpálya céges rendezvényre?

Egy olyan céges lövöldözős programot szeretnél, ami nem fáj és nem lesz minden csupa festék? Akkor a NERF csata tökéletes választás lesz a csapatod számára!

Az adrenalin teljesítmény-fokozó érzését itt is megtapasztalhatjátok, viszont kényelmesebb, mint a paintball, hiszen nem fáj, nem kell beöltözni és a festékbombákkal sem kell bajlódni.

A lézerharcnál is egyszerűbb, mert itt nem csak az ellenfél érzékelőjére célozhatsz, hanem teljes testre. Ráadásul érzed, ha eltalálnak, de nem fájdalmasan.

A NERF csata további hatalmas előnye, hogy nem csak szabadtéren, hanem beltéren is megszervezheted.

A NERF mobilpálya további előnyei

  • Akár több száz fegyvert is kérhetsz, ha nagy a csapatod!
  • Ha nem tudsz vagy nem akarsz saját helyszínnel bajlódni, akkor gyertek el a kiépített pályáinkra!
  • Fóton prémium minőségű, futurisztikus pályánkon csatázhattok egyszerre akár 30 fővel, vagy a Savoya Parkban egyszerre 45 fővel!

NERF pályáink

NERF csata 100m2-es területen, felfújható, hálós pályán

Olyan programot szeretnél, ahol a felnőttek mellett a gyerekek is megtalálják a helyüket? Akkor a 100 m2-es játéktérrel rendelkező NERF pályánk vagy az ugyanekkora felfújható pályánk csak rád vár! Látvány, játék, aktivitás! Próbáld ki Te is!

Ezt a pályát 100 m2-es játéktér és a 30 m2-es fogadótér alkotja. A játékosok a fogadótérben kapják meg a felszereléseiket. Ezután mehetnek be a játéktérbe, ahol a 10-20 perces csatákat hirdetünk két csapat részvételével.

Játékosok egyéni, vagy csapatnevezéssel lépnek be a pályára. Egy időben maximum 20 fő lehet jelen a pályán, 20 db szivacslövővel, védőszemüveggel és töltényekkel. A helyszín egy padlószőnyegezett, molinóval elkerített csatatér, térelválasztókkal, zászlókkal díszítve.

NERF akadálypálya 130m2-es területen

Szeretnéd a céges rendezvényeket új élményekkel kiegészíteni? Akkor válaszd a 130 m2-es NERF akadálypályánkat! Itt nem a csata, hanem az akadályok legyőzése a cél a NERF szivacslövővel

A 120-150 m2-es akadálypályán egymás után indítjuk a játékosokat, ahol különböző akadályokon keresztül lőnek célba, kúsznak a lőállásig, majd újra lőnek.

Itt nem a gyorsaság a fontos, hanem a töltények megfelelő beosztása, illetve a pontos és megfontolt célzás. A játékosok egyéni nevezéssel indulnak.

A játékosok a padlószőnyegezett, molinóval elkerített ügyességi NERF kalandtéren, 6 db feladatállomáson áthaladva teljesítik az ügyességi feladatokat. A játékidő kb. 4-7 perc/fő.

GIGA NERF élmény 400 m2-es területen!

Többezer fős rendezvényt szervezel és egy olyan programot szeretnél, ahol minden résztvevő felejthetetlen élményekkel gazdagodik? Akkor számodra a Giga NERF mobilpályánkat ajánljuk 400 m2-es alapterületen!

A 400 m2-es Giga pályán 10-20 perces csatákat hirdetünk meg, ahol két csapat méri össze erejét és ügyességét. A játékosok egyéni nevezéssel lépnek be a pályára. Egy időben maximum 60 fő játszhat a pályán 60 db szivacslövővel, hozzá való töltényekkel és védőszemüveggel.

A helyszín egy padlószőnyegezett, molinóval elkerített csatatér egy gumi és egy szivacskocka bázissal, dekorációs panelekkel, térelválasztókkal és zászlókkal díszítve.

Bármelyik pályánkat válaszd is, a résztvevők számára az élmény és az adrenalinbomba garantált! Ráadásul a csoportból még csapat is formálódik a játék során, hiszen a pályán egy közös cél érdekében kell végig haladni vagy épp az ellenfelet legyőzni.

 

AJÁNLATOT KÉREK

 

Hívj most a (+36) 20 388 4119 számon, vagy keressünk mi? Ha Neked kényelmesebb, add meg az elérhetőségeid itt: 

    A csillaggal(*)-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.