Értékesítései tréning: az értékesítési siker titka!

Céged értékesítési eredményei a mélypontra zuhantak? Üzletkötőid nem hozzák az általad elvárt eredményeket? Szeretnéd növelni a bevételeket, de az eladások nem ennek megfelelően alakulnak? Akkor itt az ideje, növeld a sales hatékonyságát az értékesítési tréningünkkel!

Eladni mindenki tud, hiszen, ha bent állsz a fagyispult mögött és a nyári melegben a sorban kígyózó tömeg pont a te fagylaltodra áhítozik, akkor egyszerűen csak el kell neki adni, amit már amúgy is meg akar venni. Ez nem nagy ügy.

Hogyan érd el azonban, hogy a kígyózó tömeg pont a te fagylaltodat akarja és ne Bagaméri fagyiskocsiját ostromolja?

Lehet, hogy azt gondolod, hogy ez csak szerencse kérdése, vagy azt, hogy ha jó a recept, akkor majd ömlik a tömeg és dől a lé.

Az is elképzelhető, hogy azt vallod, aki sikeres és sok bevételt termel az eladásokkal, az jókor volt jó helyen.

Biztosan te sem akarod a céged bevételét a szerencsére bízni. Szerencsére nem is kell, hiszen a bevételt nem a szerencse hozza, hanem a jó értékesítő, aki nem csupán elad, hanem egy olyan hozzáadott értéket képes kommunikálni az érdeklődő felé, hogy az hirtelen vásárlóvá válik.

Ha a te értékesítőd igazán rátermett és érti a szakmáját, akkor arra is képes, hogy a vásárlóból ügyfelet faragjon, aki lojális a te cégedhez, termékedhez vagy szolgáltatásodhoz, és eszébe sem jut máshol vásárolni.

Ez nem álom csupán! Valóság is lehet, ha a munkatársaidat olyan értékesítővé képzed, akik őszintén, korrektül, de legfőképp termelékenyen képviselik a cégedet.

Értékesítési tréningjeink

Tréningjeink mindenki számára hasznosak, akik ügyfelekkel foglalkoznak. Az értékesítőktől kezdve a vevőszolgálati munkatársakon keresztül egészen a cégtulajdonosokig.

Az értékesítés egy csodálatos szakma, ha megfelelő mértékű etikával, konstruktivitással és segítőkészséggel társul. A sikeres üzletkötő az értékesítés során a különböző ügyfelek döntéshozatalának okaira keresi a választ.

Az értékesítési tréning során a résztvevők megismerik az eltérések okait, az elkövethető hibákat, és ami a legfontosabb, a helyes viselkedést a tárgyalás során megismert ügyfelekre vonatkozóan. Világossá válik számukra, hogy nem a személyiséget, hanem a tapasztalt viselkedést kell felismerni, és hogy a reakcióikat ennek megfelelően kell kialakítani.

Az értékesítési tréning megteremti a szükséges elméleti és gyakorlati hátteret, és a hatékony üzletkötés szempontjából elengedhetetlen információkkal egészíti ki a korábban tanultakat, javítva a tárgyalások hatékonyságát. Növeli az értékesítési volument, ezáltal az értékesítő sikeresebb üzletkötővé válik.

Fontos, hogy az ügyféljelölt érzelmileg is jelen legyen az értékesítési folyamatban. Ez sem a véletlen műve, hanem a jó szakember éri ezt el.

A legtöbb értékesítő rémálma a vissza visszautasítás és a kifogások. A „nincs rá szükségem” vagy a „drága” nem azok a kifejezések, amelyeket szívesen hall bárki is, aki értékesítéssel foglalkozik.

Ugyanakkor ezt is meg lehet tanulni kezelni. Tréningjeinken segítünk abban is, hogyan maradjon a munkatársad magabiztos az elutasítás ellenére is, illetve hogyan kezelje a kifogásokat és fordítsa át őket. Itt fontos összegyűjteni és alkalmazni az elutasítások elhárításának eszközeit. Ha ez megvan, akkor nyugodtan és magabiztosan indul minden tárgyalás.

Értékesítési tréningjeinken a résztvevők olyan, a gyakorlatban is könnyen alkalmazható értékesítési technikákat sajátítanak el, melyek alkalmazásával javulnak az eredményeik. Az ebből adódó sikerélmények olyan magabiztosságot adnak számukra, amelyek hatására még hatékonyabbá válhatnak.

Tréninget keresel? Ismerd meg a többi tréningünket is!

AJÁNLATOT KÉREK

    A csillaggal(*)-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.