Indoor csapatépítés: beltéri csapatépítés akár az irodában is!

Elég volt a kültéri csapatépítőkből? Nem engedi az időjárás, hogy kültérre tervezz programot? Akkor számotokra az indoor csapatépítés lesz a tökéletes választás!

Az indoor csapatépítés, vagy szintén ismert néven, a beltéri csapatépítés célja, hogy aktív programok segítségével segítse felismerni a kollégák eddig nem ismert képességeit, kompetenciáit, ezzel együtt pedig egy jó hangulatú, kikapcsolódás keretén belül, szinte észrevétlenül kovácsolja össze a munkatársakat.

Az aktív indoor csapatépítő programok segítségével nem csak egy munka utáni kellemes időtöltést kapnak a cég dolgozói, de egyúttal sokkal szabadabban, kötetlenebbül ismerhetik meg egymást és önnön képességeiket is.

Ennek eredménye képpen javul a munkahelyi légkör, a kollégák sokkal felszabadultabbak lesznek, ráadásul a munka közben felmerülő akadályokkal is sokkal hatékonyabban birkóznak meg. Javul az összetartás, a beosztottak megtanulnak csapatszinten gondolkodni, problémát megoldani, és mernek egymástól is segítséget kérni, illetve egymásnak is szívesebben adnak.

Egy hatékonyan működő, összeszokott, felszabadult csapattal pedig nem csak dolgozni nagyobb élmény, de a munkán is észrevehetőek lesznek a pozitív változások, melyek hosszú távon az üzleti vonalon is látványos eredményeket produkálnak majd. És ki ne szeretne hatékony és fejlődőképes céget magáénak tudni? Ráadásul tele elégedett beosztottakkal!

Milyen indoor csapatépítésre érdemes meginvitálni a kollégákat?

A következőkben bemutatunk pár hatékony, közkedvelt indoor csapatépítő programot, melyek közül biztosan megtalálod azt, amelyik a legjobban tetszik majd a Te csapatodnak!

válassz beltéri csapatépítő ÉLMÉNYt – AMI MEGMARAD!

Ez lesz a Te Csapatépítésed 2024. évi Atomvillanása!

 

Transporter – Vállalati óriás társasjáték, beltéri csapatépítésre

 

Ezt a beltéri CSAPATÉPÍTÉST sehol máshol nem fogod megtalálni, mert munkatársainkkal több hónapon keresztül alkottuk meg ezt a terepasztalokon közlekedő füstölgő mozdonyok gazdasági világát. 

 

Ha már mindent kipróbáltál és keresed A LEGÚJABB kreatív, gondolkodós, gazdasági versenyről szóló indoor csapatépítést akkor csapatodnak lehetőséget adunk ezzel a különleges makett mozdonyokkal kereskedni egymás között.

Kérheted akár az irodátokba is!

elolvasom

Elmúlt év legsikeresebb indoor csapatépítése:

 

DRÓNOK HARCA

 

Ezt a beltéri CSAPATÉPÍTÉST sehol máshol nem fogod megtalálni, mert egy éve hoztuk be Magyarországra, Szingapúrból!

 

Ha már mindent kipróbáltál és keresed A LEGÚJABB kreatív és interaktív indoor csapatépítést akkor csapatodnak lehetőséget adunk valódi drónokkal manőverezni az általuk legyártott akadályokon és a másik csapatok révén megépített pályákon keresztül.

elolvasom

Képtelen tudomány – kísérletezős élményprogram

Sokat okoskodnak a kollégák? Szinte már vérbeli tudósok, akik mindenhez is értenek? Akkor a képtelen tudomány kísérletezős élményprogram biztosan telitalálat lesz számukra!

elolvasom...

10 Milliós csapatjátszma

Feltennéd a csapatod összes vagyonát egy lapra? Bízol a tudásukban? Vagy inkább felülírod? Kipróbálhatod egy izgalmas csapatjátékban, melynek során a csapóajtók nyelik el a feltett téteket!

elolvasom...

Szinkronizáld újra a kedvenc mozifilmedet!

Szívesen adnád a hangod kedvenc főhősödnek? Kollégáid igazi filmrajongók? Akkor ez az indoor csapatépítés biztosan nagy sikert arat majd!

elolvasom

FILMES CSAPATÉPÍTÉS kézi kamerákkal

A csapatok különböző korszakokban játszódó témákat dolgoznak ki, amelyeket kézi kamerák és jelmezek használatával forgatják le. Legalább egy napra elfelejtenéd az irodai munka monotonitását? Rendezzünk hozzá Mozizást!

elolvasom...

Kastélyshow – A mesés indoor csapatépítés

Megismerkednétek egy középkori kastély rejtélyes lakóival? Szívesen öltöznétek jelmezekbe és vennétek fel egy-egy nemes szerepét? Jelmezes csapatépítés sok humorral és egy mesés történettel.

elolvasom...

Vacsoracsata

Te is szeretnéd kipróbálni magad és kollégáidat a jól ismert vacsoracsatában? Profi konyhában, teljes felszereléssel, igazi mesterszakácsok segítségével? Akkor a Vacsoracsata indoor csapatépítőnk tetszeni fog!

elolvasom

Dominó Day – Láncreakció

Ismeritek azt a hangot, amikor megindul 7000 darab dominó? Nem? Akkor itt az ideje kipróbálnotok ezt az indoor csapatépítést, mely a szórakozás önfeledt élményét ötvözi a jutalommal, a közös élménnyel, az együttműködéssel, és a kommunikációval!

elolvasom...

1 perc és nyersz versenyek

Kipróbálnátok olyan ügyességi feladatokat, amelyek megoldásához nem a résztvevő fizikuma a döntő megoldás? Szeretnétek vérpezsdítő izgalmat és pörgős csapatjátékot? Akkor az 1 perc és nyersz versenyek kiváló választásnak fognak bizonyulni.

elolvasom...

Csapatépítő színház

Láttál már olyan színdarabot, ahol a munkatársaid szerepelnek? Akkor itt a megfelelő pillanat, hogy ebben az élményben is részetek legyen! Készítsétek el a saját céges előadásotokat és gyártsatok hozzá kellékeket!

elolvasom

Óriás festmény készítés: a Mestermű

Csapatverseny helyett Közös élményt adnál munkatársaidnak? Ha te is inkább az “egy cég-egy csapat” elvet szeretnéd erősíteni, akkor a Mestermű Neked készült!

elolvasom...

Táncos csapatépítés

Vedd fel a sportcipőd és kóstolj bele munkatársaiddal a zene multikulturális élvezetébe indoor csapatépítés keretein belül!

elolvasom...

Helyszínelők és a nagy nyomozás – indoor csapatépítés

Elgondolkodtál már azon, hogy milyen kihívást jelent egy bűntény részleteinek a kiderítése? Most indoor csapatépítésünkön kipróbálhatod munkatársaiddal együtt!

elolvasom

Hangcsövek – a közös zenélés élménye

Hangcsövekkel perceken belül zenekarrá formáljuk a csapatodat! Adunk hozzá egy nagy csomag behangolt műanyag zenei csövet, hozunk hozzá karmestert és Indulhat a banzáj!

elolvasom...

Vállalati óriás társasjáték: a Transporter

beltéri csapatépítés

Volt valaha lehetőséged vonatokat terepasztalon irányítani? Versenyezzetek a csapataiddal akár 20 nm területű, több száz sínpályán zakatoló, igazi gőzölgő mozdonyokkal. Kereskedelmi verseny és titkos küldetések!
elolvasom...

LEGO híd, ami összeköt

Neked is rémlik, milyen nagyszerű volt gyermekkorodban Legóval játszani? Tervezni, építeni, kivitelezni? Add ezt a felejthetetlen élményt kollégáidnak is! Mert a legózásból soha nem lehet kinőni!

elolvasom

Lego Mindstorms, azaz a Lego Robot

Felidéznéd életed játékos világát, ahol a kreativitásé és az újításé a fő szerep? Építenél munkatársaiddal egy robotot? LEGO-val az automatizáció modellezése? Vagy csak élményprogramrot keresel? Akkor ezt a programunkat szívből ajánljuk!

elolvasom...

Activity – Óriás dobokockával

Szeretnél egy humoros csapatépítést? A mindenki által ismert, népszerű csapatjáték, az Activity most csapatépítés formájában kel új életre! Mondjam? Mutassam? Rajzoljam?

elolvasom...

Mobil szabadulószoba

Rázd fel a befásult kollégákat egy órában! Magyarországon elsőként a tréningek piacán szabadulószobákat telepítünk külső helyszínre, ami villámgyors, mindenkit felráz, olcsó és megbízható eredményeket produkál. Kettő témában, akár nyolc szobában! Ezek a JUSS KI szabadulószobák!

elolvasom

Juss ki a bezárt irodádból! -Indoor csapatépítés

Mihez kezdesz, ha az egyik munkanapodon rátok zárják az irodaajtót és  telefonálni sem  tudtok?  Együtt tudsz-e munkatársaiddal működni? Törd meg a mindennapok munkahelyi monotonitását egy gyors, szórakoztató és egyben fejlesztő csapatépítő programmal!

elolvasom...

Szavazó kvíz-show Tabletekkel

Figyeld a kivetítőn válaszokat, nézd hozzá az időszámlálót, ami a villámkérdésekre méri a válaszokat. Nyomd hozzá a tableten a megfelelő ikont és megtudod, ki a jobb a csapatodban! A pörgős és élmény dús indoor csapatépítő kvízjáték!

elolvasom...

Csapatépítő-kvíz

Villogó fények, óriás piros nyomógombok, bulvár és humoros kérdések… Úgy érzed kollégáidnak tetszene egy TV-műsor szerű vetélkedő hangulata? Akkor ez a csapatépítőnk villámgyorsan nagy kedvencük lesz!

elolvasom

Selfie Rally – a legbeszédesebb fotó

Szereted a fotózást? A gravitációt megviccelve lefotóznád, ahogyan éppen repülve és extrém helyzetben szerepelsz munkatársaiddal közösen? Akkor ez a csapatépítőnk villámgyorsan nagy kedvencük lesz!

elolvasom...

Betűgyár –

indoor csapatépítés

Szereted a taktikai kihívást? És az üzletelést? Mert a betűgyár csapatépítésen papírból betűket és értelmes szavakat, kell gyártani a cserekereskedelmhez. Tervezés, kommunikáció, termelés… mind a hatékony munkához szükséges kompetenciák, melyeket ez indoor csapatépítés kiválóan hoz felszínre!

elolvasom...

Bátorságpróba – nem félősök extrém csapatépítése!

Kollégáid igazán bátor és merész emberek? Vagy éppen ezeket a tulajdonságokat szeretnéd fokozni, hogy nagyobb hévvel vessék bele magukat olyan feladatokba is, amik ismeretlenek számukra? Akkor ez az extrém, bátorságpróba csapatépítés nagyszerű választás lesz!

elolvasom

Gengszterek klubja

Gondolkodtál már azon, hogy milyen volt az élet a 20-as évek Amerikájában a szesztilalom idején? Kötetlen élmény és csapatépítő program a felhőtlen és pazarló életérzésével. Szerencsepróbák, fakultatív gengszterjátékok, közös csapatépítő élmény a kollégákkal.

elolvasom...

Itt bővebben olvashatsz a beltéri csapatépítő programokról:

Képtelen tudomány – kísérletezős élményprogram

Sokat okoskodnak a kollégák? Szinte már vérbeli tudósok, akik mindenhez is értenek? Akkor a képtelen tudomány kísérletezős élményprogram biztosan telitalálat lesz számukra!

Mire jó még a mikrosütő? Mi lesz, ha vaniliasodó alatt szétverjük a karórát? A kialakított „laboratóriumainkban” felfedjük kísérleteinket.

A munkamódszerünk egyszerű és lebilincselő: előbb elmondjuk, mit fogunk tenni, a csapatok megegyeznek egy közös végeredményben, mindenki „okoskodhat” majd mi különféle látványos és meghökkentő kísérletekkel elámítjuk, megdöbbentjük a hallgatóságot, ezután mindenki számára érthető módon felfedjük a látottak mögött álló tudományos törvényszerűségeket.

Visszatérve az előző példánkra: attól kezdve, hogy hogyan lehet megvédeni egy karórát a kalapácsütésektől tejsodó segítségével, programunk bebizonyítja, hogy a minket övező valóságos világ sokkal izgalmasabb és csodálatosabb, mint bármilyen trükk, varázslat vagy illúzió!

Ezt az élményprogramot egyaránt ajánljuk workshopra, indoor csapatépítésre, céges napra, az élmény garantált.

vissza az indoor csapatépítés listához

10 Milliós csapatjátszma

Feltennéd a csapatod összes vagyonát egy lapra? Bízol a tudásukban? Vagy inkább felülírod? Kipróbálhatod egy izgalmas csapatjátékban, melynek során a csapóajtók nyelik el a feltett téteket!

Programunk leginkább a tv-ből ismert 50 milliós játszma kvíz műsorához hasonlít, de ez most a csapatmunkáról szól, és a csapatjátékról. Kiemelten ajánljuk azoknak a csoportoknak, akik egy vidám élményprogramot keresnek.

A 10 Milliós csapatjátszmában a csoportok játékkredit kötegekkel vesznek részt, ahol egyszerre vetélkednek a kérdések helyes válaszaiért. A játékosok kérdéseket kapnak, majd a kreditköteget a helyesnek gondolt válaszok előtti csapóajtókra kell ráhelyezniük. Akár 100 fős csapat részére is kiváló élményprogram!

vissza az indoor csapatépítés listához

Szinkronizáld újra a kedvenc mozifilmedet!

Szívesen adnád a hangod kedvenc főhősödnek? Kollégáid igazi filmrajongók? Akkor ez az indoor csapatépítés biztosan nagy sikert arat majd!

A program során a résztvevők egy igazi filmstáb életébe csöppennek, ahol szinkronművészek, szövegkönyv írók bőrébe bújva, kipróbálhatják tehetségüket és rátermettségüket.

A csapatépítés során a csoportok külön – külön megterveznek, majd felmondanak egy megadott, általuk jól ismert filmrészlet szereplőinek újragondolt és újraírt párbeszédeit és hangjátékait.

A program alatt a csapatok stúdió mikrofonok segítségével dolgoznak, miközben a filmet kivetítőről követik.

Milyen hangvételű lesz a csapatod által újraszinkronizált film? Drámai? Humoros? Tanulságos? Ez most rajtatok múlik!

A moderálandó filmrészletekben nincs eredeti beszédhang, tehát a játékosok a „némán” szereplő filmszínészek beszédét mondják újra fel a csapatuk által megírt szöveggel. A szinkronizálandó filmanyagon csak a filmrészlet eredeti effekt és zenei hanganyaga hallható.

vissza az indoor csapatépítés listához

Dominó Day – Láncreakció

Ismeritek azt a hangot, amikor megindul 7000 darab dominó? Nem? Akkor itt az ideje kipróbálnotok ezt az indoor csapatépítést, mely a szórakozás önfeledt élményét ötvözi a jutalommal, a közös élménnyel, az együttműködéssel, és a kommunikációval!

A Dominó Day egy új és Trendi csapatépítésünk, ahol akár 7000 db dominóval találkozhatok, és kiegészíthetitek meghökkentő tárgyakkal.

A résztvevők feladata, hogy építő csoportokat alkotva csapatonként, egymástól elkülönítve megalkossanak meghatározott eszközökkel és dominóval egy reakció láncolatot. Előzetesen egy rövid oktatást mutatunk be a dominóépítés technikáiról és a kiegészítő eszközök használatáról. Az építés során a csapatok valódi kihívásokkal találják szemben magukat, és ami a legfontosabb, rájönnek arra, hogy csak közösen juthatnak el megfelelő a célig: a gigantikus építményig. A program utolsó szakaszában megépített dominó alakzatokat a csapatok hidakkal kötik össze.A program során nem csak az lényeg, hogy egy szép színes láncolatot hozzunk létre, amikből szimbólumok is épülnek, hanem sokkal inkább a munkatársak közötti kapcsolatokra, élményeire összpontosít, hogy felismerjék a kihívásokat és valódi eredményt érjenek el.

vissza az indoor csapatépítés listához

FILMES CSAPATÉPÍTÉS kézi kamerákkal

A csapatok különböző korszakokban játszódó témákat dolgoznak ki, amelyeket a stábok kézi kamerák és jelmezek használatával forgatják le. 

Legalább egy napra elfelejtenéd az irodai munka monotonitását?
Nem tudod milyen beltéri csapatépítő programot szervezz munkatársaidnak?

A film témájára, korszakára, helyszínére, műfajára (akció, vígjáték, stb.) javaslatokat adunk a felmért cél szerint. A csapatok feladata a forgatókönyv, szövegkönyv megalkotása, a díszlet, jelmeztervezés és végül a film leforgatása, majd vágása. A záró program keretében popcornos, mozizos hangulatban a leforgatott filmeket közösen éli át a csapat, majd a szavazatok alapján díjkiosztóval zárjuk a vetítést.

A csapatépítő filmforgatás legtöbb helyszínen könnyedén megvalósítható, ahol a csapatok fantáziáját a hely adottságain belül „beindítjuk”. A program alatt a csapatok kézi kamerák segítségével dolgoznak, színészi képességüket kipróbálhatják és csapatmunkával elkészíthetik a céges mozifilmjüket.

Összetett, szórakoztató és sok rétegben fejlesztő, kreatív csapatépítő program.

vissza az indoor csapatépítés listához

Kastélyshow – A mesés indoor csapatépítés

Megismerkednétek egy középkori kastély rejtélyes lakóival? Szívesen öltöznétek jelmezekbe és vennétek fel egy-egy nemes szerepét? Jelmezes csapatépítés sok humorral és egy mesés történettel.

Harsognak a fanfárok, nyikorogva nyílik a díszterem ajtaja, belép a ház nagy tiszteletnek örvendő ura, a Gróf… A láda teteje felnyílik, villámként hasít a levegőbe a kiáltás…”Kapukat bezárni!”. Ezekkel a mozzanatokkal veszi kezdetét a mesés csapatépítés.

Olyan szemlélettel alkottuk meg cégünk sikertermékét, a Kastélyshow című csapatépítő programunkat, ami merőben eltér bármilyen más tréningtől. Magyarország egy szabadon választott kastélyát mesebeli világgá alakítjuk át, ahol kollégáid egy játékos, csapatmunkára ösztönző vetélkedő részesévé válnak.

A résztvevők a csapatépítés során egy mesevilág keretein belül vesznek részt a kihívásokkal teli feladatok megoldásán. Útjuk alatt találkoznak a kastély hőseivel, régmúlt lakóival és részesévé válnak a rejtélyekkel és titkokkal teli hely életének.

vissza az indoor csapatépítés listához

Vacsoracsata

Te is szeretnéd kipróbálni magad és kollégáidat a jól ismert vacsoracsatában? Profi konyhában, teljes felszereléssel, igazi mesterszakácsok segítségével? Akkor a Vacsoracsata indoor csapatépítőnk tetszeni fog!

Csapatokat alkotunk, ahol mindenki külön menüsort, vagy fogást készít. A konyhánkban egymásnak, de egymás ellen főznek a csapatok. A program elején rövid kvízjátékkal mérjük fel a csapatok gasztronómiai tudását.

Természetesen tapasztalt séfek segítsége mellett történik a főzés, de a végén ők is pontozzák a csapatok teljesítményét! Figyelembe veszik a kvízjáték eredményét és a konyhai munkát is úgy, mint: tisztaság, alapanyag felhasználás, tálalás.

Azoknak a csapatoknak, cégeknek javasoljuk, akik kíváncsiak arra, hogy vajon jól működik-e a csoportjuk. Persze közben borozunk, kóstolunk, zenét hallgatunk.

vissza az indoor csapatépítés listához

1 perc és nyersz versenyek

Kipróbálnátok olyan ügyességi feladatokat, amelyek megoldásához nem a résztvevő fizikuma a döntő megoldás? Szeretnétek vérpezsdítő izgalmat és pörgős csapatjátékot? Akkor az 1 perc és nyersz versenyek kiváló választásnak fognak bizonyulni.

Emlékszel biztos azokra az iskolás unaloműzésekre, mikor gyufásdobozokat pöcköltünk, vagy pénzérméket dobáltunk a tanárok legnagyobb „örömére”. Biztos mindenkinek vannak ilyen emlékei.

Az 1 perc és nyersz csapatverseny ügyességi csapatépítő programunk lényege, hogy a legegyszerűbb hozzávalókból összeállítottunk egy ügyességi feladatsort, aminek a sikeres elvégzéséhez nem a lexikális tudásra, sokkal inkább az ügyességre, a logikára, a leleményességre van szükség, miközben egy feladat teljesítésére csupán egyetlen perc áll rendelkezésre.

Programunk részben eltér a tv műsorból ismert versenytől, mivel nálunk csapatok indulnak a versenyben.

vissza az indoor csapatépítés listához

Csapatépítő színház

Láttál már olyan színdarabot, ahol a munkatársaid szerepelnek? Akkor itt a megfelelő pillanat, hogy ebben az élményben is részetek legyen!

A program során a résztvevők egy igazi színház életét modellezik, ahol színművészek bőrében kipróbálhatják tehetségüket és rátermettségüket egy meghatározott céges előadásban. Indoor csapatépítő program, sok vidám lehetőséggel.

A csapatmunka és a kreativitás fejlesztésére alkottunk meg a Csapatépítő színházi programunkat, melyet nagy sikerrel alkalmaztunk önfejlesztő, marketing, problémamegoldó és még időgazdálkodási workshop-okon is.

A csapatok modelleznek majd eljátszanak egy megadott, általuk jól ismert, cégükre, tevékenységükre jellemző élethelyzetet.A színházi csapatépítő játék humoros, megmozgató, kreatív program, ami biztosítja a résztvevők művészi képességeinek feltárását és segít a társaik jobb megismerésében.

vissza az indoor csapatépítés listához

Óriás festmény készítés: a Mestermű

Csapatverseny helyett Közös élményt adnál munkatársaidnak? Ha te is inkább az „egy cég-egy csapat” elvet szeretnéd erősíteni, akkor a Mestermű Neked készült!

A Mestermű egy olyan kreatív csapatépítő program, ahol a csapatok kezdetben külön-külön, de egy térben vászonképeken dolgoznak. Minden képvászonra egy mozaik részletet festenek a csapattagok: színt, méretet, arányokat, formákat egyeztetve a többi csapattaggal.

Mérésekkel, színkódokkal a csapat szorosan együttműködve hozza létre a monumentális méreteket öltő remekművet. A végeredmény mindig meghökkentő és bámulatba ejtő, amikor a sok egyéni festményből egy gigászi kép tárul elénk.

Az elkészült „Mestermű” dísze lehet az irodátoknak, és nem csak kiteljesíti, de fennen hirdeti az egy cég – egy csapat filozófiát.

vissza az indoor csapatépítés listához

Táncos csapatépítés

Vedd fel a sportcipőd és kóstolj bele munkatársaiddal a zene multikulturális élvezetébe indoor csapatépítés keretein belül!

Kozmopolita koktélunk: Próbáljátok ki az ÖRÖMTÁNC energiáját! Csapatoddal éld meg a közös koreográfiákat, mozogjatok ritmusra és jöhet a közös Örömtánc! Táncolva dolgozunk, ahol az indoor csapatépítést kombinálhatjuk az outdoor csapatépítéssel is.

Fejlesztő élményprogramunk egy ritmus alapú csapatépítő rendezvény, ami felülmúlja minden eddigi tánc-kulturális élményedet. Egyesíti a brazil szamba, a görög szirtaki, a német tiroli, a magyar néptánc és még sok más nemzet tánc-kulturális hagyományait és így egy kulturális kozmopolita koktél hatásaként éri a résztvevőket.

Céged milyen nemzetekkel dolgozik közösen? Ismeritek egymás táncait? Mi megtanítjuk egy közös élményprogramban!

A válogatott zenék – ugyanúgy, mint a tánc maga – átadják az érzést, amely energizálja és inspirálja a táncosokat. A résztvevők csapatokra bontva kapnak ízelítőt a különféle táncstílusokból, amelyeket jelmezes szakértő vezető segítségével a program csúcspontján összeillesztve egy monumentális táncelőadás előadóivá válnak.

vissza az indoor csapatépítés listához

Helyszínelők és a nagy nyomozás – indoor csapatépítés

Elgondolkodtál már azon, hogy milyen kihívást jelent egy bűntény részleteinek a kiderítése? Most indoor csapatépítésünkön kipróbálhatod munkatársaiddal együtt!

A csapatépítés kezdetét egy sikoly és néhány lövés szakítja félbe. A tett helyszínén csak az áldozatot találják – vérbe fagyva … Az épületet lezárták, senki sem távozhat. NYOMOZÁS, MINT A FILMEKBEN!

A helyszínelők rögzítik a nyomokat. A gyilkos még közöttünk lehet, de vajon ki az?  A szálloda egyik alkalmazottja, vagy talán valaki más? A rejtély megoldásra vár!

A tetthelyre érkező bűnügyi nyomozóval a résztvevők nyomozócsoportokat alkotva derítik fel a bűncselekmény apró részleteit, feltárják a láthatatlan nyomokat, elemzik a bizonyítékokat és végül meghatározzák a tett elkövetéséért felelős személyt! Próbáljátok ki a ballisztikai tesztlövéseket is, hogy megtudjátok, honnan lőtték le az áldozatot!

A Helyszínelők program szerkezeti felépítéséből adódóan elősegíti a hétköznapok szürkeségéből történő kiszakadást, inspiráló hatása van a résztvevők későbbi hatékony munkavégzésére.

vissza az indoor csapatépítés listához

Hangcsövek – a közös zenélés élménye

Hangcsövekkel perceken belül zenekarrá formáljuk a csapatodat! Adunk hozzá egy nagy csomag behangolt műanyag zenei csövet, hozunk hozzá karmestert és Indulhat a banzáj! Workshopra, konferenciára, energizálásra, élményprogramra, indoor és outdoor csapatépítésre egyaránt ajánljuk!

Alakítsd át a konferencia résztvevőit egy színvonalas zenekarrá! Gyors energizálás után újra folytathatod a workshop-ot, vagy a rendezvényedet. Egyszerű, de annál hatásosabb zenei csapatmunka perceken belül.

Ehhez nincs szükség másra, csak egy nagy csomag egyszerű műanyag zenei csőre, és a mi tapasztalt „karmesterünkre”, aki meglepi, szórakoztatja és egy rendhagyó zenekart állít össze a résztvevőkből.

Ezek az egyszerű megjelenésű eszközök másodpercek alatt kioszthatóak több tíz, több száz, vagy akár több ezer ember számára is, hogy egy rögtönzött zenekart hozzanak létre.

vissza az indoor csapatépítés listához

Transporter – Vállalati társasjáték, beltéri csapatépítés

Volt valaha lehetőséged vonatokat terepasztalon irányítanod? Akkor most lehetőségetek lehet több igazi pályát működtetni kereskedelmi versenyben.
 
Ismerjétek meg a kereskedelmi vasútvonal tervezését egy indoor csapatépítő programmal, ahol látványosan modellezhetitek a hibás és jó döntéseket. Ebben a csapatépítésben a résztvevők egymással kereskednek, illetve a bankkal egyezkednek. Céljaitokkal a kivitelezésre kell törekednetek, amit valóságban fel is tudtok építeni a terepasztalon. 
 
Vajon mit érdemes építeni? Vasutvonalat, vagy vasúti állomásokat, vagy jobb lesz felvásárolni az összes sínt? A döntés a csapatodon múlik!

vissza az indoor csapatépítés listához

LEGO híd, ami összeköt

Neked is rémlik, milyen nagyszerű volt gyermekkorodban Legóval játszani? Tervezni, építeni, kivitelezni? Add ezt a felejthetetlen élményt kollégáidnak is! Mert a legózásból soha nem lehet kinőni!

A LEGO mint kreatív játék, tökéletes és megfelelő eszköz arra, hogy segítségével felidézzük a játékos tanulás határtalan érzését és hogy a munkahelyi csapatot fejlesszük. A LEGO híd egy meglepően hatékony csapatépítő játék, amely a résztvevők problémamegoldó és kommunikációs képességeit teszteli és fejleszti.

A csapatépítő program során nem az a lényeg, hogy egy szép mutatós hidat építsenek a résztvevők, hanem sokkal inkább a munkatársak közötti kapcsolatokra, kommunikációra összpontosít, hogy felismerjék a kihívásokat és valódi eredményt érjenek el. A program végső célja, hogy a csoportok által felépített hídon egy távvezérelt autó tudjon végig haladni.

vissza az indoor csapatépítés listához

Lego Mindstorms, azaz a Lego Robot

Felidéznéd életed játékos világát, ahol a kreativitásé és az újításé a fő szerep? Építenél munkatársaiddal egy robotot? LEGO-val az automatizáció modellezése? Vagy csak élményprogramrot keresel? Akkor ezt a programunkat szívből ajánljuk!

A Lego Mindstorms (tükörfordításban „elmevihar”) egy, a Lego által kifejlesztett, programozható robot készlet, amivel a csapat okostelefonnal is tud kommunikálni a robottal.

A program során a csapat több csoportra osztva külön dolgozik egymástól, ahol közös küldetést építenek Legóból. A munkacsoportok programoznak, építenek, terveznek, modelleznek egy közös célért és sikerért. Ha a csoportok a csapatépítés során hatékonyan és jól kommunikálnak egymással, akkor a robot megfelelően fog működni és a meghatározott küldetéseket sikeresen végre fogja tudni hajtani.

A Lego Mindstorms csapatépítő programunkat ajánljuk csapathatékonyság növelésre, de akár automatizáció témakörben workshop támogatásra is kiváló.

vissza az indoor csapatépítés listához

Activity – Óriás dobokockával

Szeretnél egy humoros csapatépítést? A mindenki által ismert, népszerű csapatjáték, az Activity most csapatépítés formájában kel új életre!

Próbáljátok ki kvízmesterrel, virtuális kivetítővel és hatalmas dobókockával! Könnyed, szórakoztató csapatépítő program, aktívan, a jól ismert játékszabály szerint, egy kicsit átalakítva. Indoor és outdoor csapatépítésre, bemelegítésre és céges napra egyaránt javasoljuk.

A projektoron kivetített játékmező több feladatot is tartalmaz, ahol a csapatok óriás dobókocka dobásával haladnak előre. A játékvezetőnk folyamatosan irányítja a csapatokat, de a megoldás mindig a társaidon múlik. Sok nevetés, közben borozgatás jellemzi az activity csapatépítést.

Igazi lelazító kikapcsolódás több órában, ahol remekül megismerhetjük egymást a kötetlen helyzetekben. A témák szorosan kapcsolódnak a hétköznapokhoz, akár a borhoz, humorhoz, filmekhez, a gasztronómiához, valamint az általános műveltségi témákhoz. A program időtartama 1 -2 óra, így akkor is jó választás, ha nem tudtok fél napos csapatépítésben részt venni.

vissza az indoor csapatépítés listához

Mobil szabadulószoba

Rázd fel a befásult kollégákat egy órában! Magyarországon elsőként a tréningek piacán szabadulószobákat telepítünk külső helyszínre, ami villámgyors, mindenkit felráz, olcsó és megbízható eredményeket produkál. Kettő témában, akár nyolc szobában! Ezek a JUSS KI szabadulószobák!

Hogyan kell ezt elképzelni?

Egy kitelepített és bezárt feladatszoba, ahol minden tárgy más értelmet jelent. Mert most a kollégákkal közösen ki kell jutni a bezárt teremből, ahol a szabadulás kulcsát kell megtalálnotok.

Különféle kódokat és kulcsokat kell használni, illetve tárgyakat kombinálni egymással. Itt a megoldás morzsái egymásra épülnek, így a titkok helyes sorrendben történő megoldásával a résztvevők egy élmény-gazdag világba csöppenek.

Az ehhez kifejlesztett játék és tréningeszközök mind-mind interaktívvá és meseszerűvé varázsolják a kiválasztott helyszínnel együttműködve a logikai élményattrakciót. Sőt, a programhoz kérhetsz trénert is, aki a csapat részére visszajelzést ad az együttműködésről.

vissza az indoor csapatépítés listához

Csapatépítő-kvíz

Villogó fények, óriás nyomógombok, bulvár és humoros kérdések… Úgy érzed kollégáidnak tetszene egy TV-műsor szerű vetélkedő hangulata? Akkor ez a csapatépítőnk villámgyorsan nagy kedvencük lesz!

Aki valaha is látott a Tv-ben kvíz-show-t, az tudja, hogy a versenyzők egy ÓRIÁSI piros gomb megnyomásával próbálják elnyerni a válaszadási lehetőséget. Próbáljátok ki! Több témában a kivetítőn a játékvezetővel kövessétek a kérdéseket!

Egy felejthetetlen, pörgős és élménydús kvízjáték keretein belül munkatársaiddal is megoszthatod a tudás és a siker adrenalin növelő érzését. Az élményt nagy mértékben növeli, hogy minden csapat asztalánál valóban van egy, a TV műsorból már jól ismert kvíz gomb, amely gyors lenyomásával hozzásegítheti a csapatot a győzelemhez.

A csapatépítő-kvízjáték minden résztvevő számára nagy meglepetésekkel fog szolgálni, hiszen a helyes válaszokból adódóan, olyan dolgokat tudhatnak meg a kollégák egymás érdeklődési köréről, amire biztosan nem is számítottak.

vissza az indoor csapatépítés listához

Szavazó kvíz-show Tabletekkel

Ezen a programon a csapatok egymás ellen, külön asztalokon ülve figyelik a kivetítőn az időszámlálót, ami a villámkérdésekre méri a válaszokat. A pörgős és élmény dús csapatépítő kvízjáték keretein belül munkatársaiddal megoszthatod a tudás és a siker adrenalin növelő érzését!

Új generációs kvízporgram, ami a mai modern elvárásoknak megfelelő digitális rendszerű élményprogram. A játékban tablet használatával irányítod a kvíz kérdésekre válaszaidat, szavazataidat, feleletválaszaidat.

Ha kedved van a csapatoddal egy – másfél óra időtartam vidám, jó hangulatban történő eltöltésére, amely alkalmával tabletek használatával megismerheted milyen érdekes a világunk, visszaemlkezhetsz újra a céged történeteire, továbbá szavazhatsz arra, vajon melyik a kollégáid kedvenc filme és zenéi, akkor ez a program lesz neked a legjobb választás.

A csapatépítő kvíz kérdések nem igényelnek lexikális tudást, mivel a célunk a szórakoztatás és a közös siker.

vissza az indoor csapatépítés listához

Selfie Rally – a legbeszédesebb fotó

Szereted a fotózást? A gravitációt megviccelve lefotóznád, ahogyan éppen repülve és extrém helyzetben szerepelsz munkatársaiddal közösen? Akkor ez a csapatépítőnk villámgyorsan nagy kedvencük lesz!

Ez az indoor csapatépítő programunk kreatív élménnyel fűszerezett program, mely kommunikációra és alkotásra ösztönzi az egész csapatodat.
A csapatok feladata egy tréfás céges fotóalbum elkészítése megadott kritériumoknak megfelelően, majd a kész Selfie képek összeillesztésével a céges kultúrtörténet bemutatása narrátori szöveg kiegészítéssel. Ehhez az előre letelepített fotóműhelyükben minden eszközt megtalálsz munkatársaiddal, így, az egyik csapat a fotóalbum elejét tudja szerkeszteni, a másik a közepét, illetve valamelyik csapatod a végét. Minden csoport a rájuk eső történeti részt önállóan tervezi meg, fotózza le és gyártja le.
A Selfie gyártásánál arra kell törekedni, hogy minél vidámabb, beszédesebb legyen.
vissza az indoor csapatépítés listához

Betűgyár indoor csapatépítés

Ezen a programon a csapatok egymás ellen, külön asztalokon gyártanak papírból betűket és értelmes szavakat, valamint egymással cserekereskedelmet folytatnak bizonyos szabályok szerint. Taktika, üzletelés, kommunikáció, termelés… mind a hatékony munkához szükséges kompetenciák, melyeket ez a játékunk kiválóan hoz felszínre!

Mi történik akkor, ha elfogynak a betűk? A válasz egyértelmű! Szükségünk van egy gyárra, ahol legyárthatjuk a megfelelő karaktereket a kívánt mennyiségben.

A betűgyár című indoor csapatépítő program arra készteti a résztvevőket, hogy olyan módszereket dolgozzanak ki, amelyek segítségével növelhetik a termelékenységet és az eredményességet. Ezáltal kialakul a csapatok közötti egészséges versenyszellem, ami hozzájárul a program szórakoztató megvalósításához.

vissza az indoor csapatépítés listához

Juss ki a bezárt irodából!

Ki tudsz kollégáiddal szabadulni, ha rátok zárják az irodaajtót és nem tudtok telefonálni?  Együtt tudsz-e velük működni? Törd meg a mindennapok munkahelyi monotonitását egy 45 perces szórakoztató és egyben fejlesztő programmal!

Ezt a programunkat azon irodák számára fejlesztettük ki, akik szeretnék osztályukat, céges csoportjukat rövid idő alatt, alacsony költségvetéssel, munkahelyi környezetben, pár pillanat alatt színvonalasan felrázni.

A hagyományos tréningtől eltérve a csoportnak nem kell bérelnie költséges helyszínt, nem kell időt számolni az utazásra, valamint a munkaidőt sem kell átütemezniük. Ebben a játékban a kollégákkal közösen ki kell jutniuk a bezárt irodaszobából, ahol majdnem minden elemnek (számítógép, könyvespolc, váza, telefon, stb.) szerepe van a szabadulásban.

vissza az indoor csapatépítés listához

Bátorságpróba indoor csapatépítés extrém feladatokkal

Kollégáid igazán bátor és merész emberek? Vagy éppen ezeket a tulajdonságokat szeretnéd fokozni, hogy nagyobb hévvel vessék bele magukat olyan feladatokba is, amik ismeretlenek számukra? Akkor ez az extrém, bátorságpróba csapatépítés nagyszerű választás lesz!

A Bátorságpróbánk munkatársai az állatok és a bogarak. Egy igazi extrém csapatépítés, ami különleges élménnyel fűszerezett. Itt a „túlélők” első gondolata a hűűű, mégis MEGCSINÁLTAM! Legyen akár indoor csapatépítés, vagy kültéri céges nap, az adrenalin érzése elmaradhatatlan!

Ha már kipróbáltad a klasszikus extrém csapatépítéseket, a kötélpályák adrenalin érzését, a motorsportok és a vadvizek lüktetését, akkor az adrenalin érzés új formáját kínáljuk. Programunk előnye, hogy akár kültéren, akár beltéren is egyaránt megvalósítható. A programban egyénileg és csapatokban is indulhatsz, különböző bátorsági szintek elérése a cél. A próba több küldetést kell teljesítened, kezdetben a „soft” feladatokkal, ahol egerekkel és gusztusosabb állatokkal kell a feladatokat végrehajtani.

vissza az indoor csapatépítés listához

Gengszterek klubja

Gondolkodtál már azon, hogy milyen volt az élet a 20-as évek Amerikájában a szesztilalom idején?

Gengszterbandák rendezték be titkos italgyáraikat és üzemeltettek titkos italméréseket, úgynevezett „suttogókat”, ahol mindenki annyit és olyan alkoholt ihatott, amennyit és amilyet kedve tartotta. A Gengszterek klubja című játék összeállításunk, ebbe a világba repíti vissza a résztvevőket.

A Gengszterek klubja, egy aktív csapatépítő játékvilág, különféle kihívásokat rejtő játékokkal, a gengszterek világában.

Kötetlen élmény és játékprogram a felhőtlen 20’s évek pazarló életérzésével. Szerencsepróbák, fakultatív játékok, közös csapatépítő élmény a kollégákkal.

A vendégek a csapatépítő program kezdetével a 20-as évek amerikai maffiózók világába csöppennek, ahol megmutathatják tehetségüket és rátermettségüket az alvilági játékok birodalmában, a Don gengsztereinél fogadhatnak, nyerhetnek és veszthetnek, a kapott tőkét akár meg is többszörözhetik. A játékok célja, hogy a résztvevők a program során minél több játékpénzt gyűjtsenek össze.

Vegyél részt kollégáiddal egy vérpezsdítő időutazáson indoor csapatépítés keretén belül!

vissza az indoor csapatépítés listához

[/row]

 

DRÓNOK HARCA – 2022. tavaszától elérhető Magyaroszágon is, csak nálunk!

Szereted a kihívást? Bevállalsz egy drón vezetést úgy, hogy társaiddal épített akadálypályán kell vele manőverezned?

Ez az indoor csapatépítés egy csodálatos módja annak, hogy kiszakítsuk az embereket a megszokott szerepeikből és rutinjukból. A program szórakoztató faktorja igen magas, amihez igazi izgalommal párosul a technológia csodája. Ebben a csaptépítésben minden résztvevő lehetőséget kap arra, hogy drónpilótává váljon, tervezzen, és élvezhesse a kreatívitás szabadságát. A feladat különlegessége, hogy a csapatoknak a többi csapatok által megépített akadályokat is végig kell tudniuk repülni. Ez a csapatépítés garancia arra is, hogy jó időben a szabadban is kivitelezhető.

Felkészültél egy magasröptű tervre?

Akkor ismerd meg a drón használatát! Építsetek hozzá akadálypályát! 

vissza az indoor csapatépítés listához

KÉRJ INGYENES CSAPATÉPÍTŐ AJÁNLATOT!

Hívj most a (+36) 20 388 4119 számon, vagy keressünk mi? 

Ha Neked kényelmesebb, add meg az elérhetőségeid itt: 

  Ha már tudod, hogy melyik csapatépítés lendítene a legnagyobbat, akkor itt add hozzá az ajánlatkérőhöz:

  Melyik SZABADTÉRI csapatépítésről küldhetünk árajánlatot?

  Melyik BELTÉRI csapatépítésről küldhetünk árajánlatot?

  A csillaggal(*)-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.

  Csapatépítést keresel? Informálódj az alábbi témákban is!

  AJÁNLATOT KÉREK

   A csillaggal(*)-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.