fbpx

Bátorságpróba: az extrém csapatépítő program!

Kollégáid igazán merész figurák? Vagy épp arra van szükséged, hogy kizökkentsd őket a szürke hétköznapokból? Akkor ez az extrém csapatépítő program telitalálat lesz!

Mitől lesz extrém az extrém csapatépítő program?

Hát attól, hogy olyan helyzetbe csöppennek a kollégák, olyan feladatok megoldásának néznek elébe, amire álmukban sem gondoltak volna! A CoachGame Rendezvényműhely kínálatában most kipróbálhatjátok a Bátorságpróba névre hallgató extrém csapatépítő programot!

A borzongás és a jókedv garantált!

Miről is szól a Bátorságpróba?

Bogarak – Hüllők – Kihívások – A Bátorságpróbánk munkatársai az állatok és a bogarak. Egy igazi extrém csapatépítés, ami különleges élménnyel fűszerezett. Itt a „túlélők” első gondolata a hűűű, mégis MEGCSINÁLTAM! Legyen akár indoor csapatépítés, vagy kültéri csapatépítés, az adrenalin érzése elmaradhatatlan!

Ha már kipróbáltad a klasszikus extrém csapatépítéseket, a kötélpályák adrenalin érzését, a motorsportok és a vadvizek lüktetését, akkor az adrenalin érzés új formáját kínáljuk. Programunk előnye, hogy akár kültéren, akár beltéren is egyaránt megvalósítható. A programban egyénileg és csapatokban is indulhatsz, különböző bátorsági szintek elérése a cél. A programban több küldetést kell teljesítened, kezdetben a „soft” feladatokkal, ahol egerekkel és gusztusosabb állatokkal kell a feladatokat végrehajtani.

Te meddig mered? Ha társad bevállalja, akkor Te is? A kihívás és a bátorság mindig benned van, és Te határozod meg, hogy a csoportod buzdítása mennyire segít előrébb. Az élményprogramon túl kiemelten ajánljuk önismereti tréningek kiegészítésére is.

 

Olvasd el további blog cikkeinket is!

AJÁNLATOT KÉREK

    A csillaggal(*)-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.