Indítsd újra a csapatod!

Elég volt a lazulásból? Élménnyel és építő tapasztalatokkal indítanád a 2023. évet?  Akkor számotokra az energetizáló csapatépítés lesz a tökéletes választás!

Milyen ébresztő csapatépítéssel érdemes meglepni a kollégáidat?

A következőkben bemutatunk pár hatékony, közkedvelt csapatépítő programot, melyek közül biztosan megtalálod azt, amelyik a legjobban tetszik majd a Te csapatodnak!

 

Itt találod a csapatépítő VERSENYEKET:

1 perc és nyersz versenyek

Kipróbálnátok olyan ügyességi feladatokat, amelyek megoldásához nem a résztvevő fizikuma a döntő megoldás? Szeretnétek vérpezsdítő izgalmat és pörgős csapatjátékot? Akkor az 1 perc és nyersz versenyek kiváló választásnak fognak bizonyulni.

elolvasom...

Vannak nálatok irodai okoskodók?

Vidám logikai és ügyességi vetélkedő, ültetett formában, ahol a csapatod cointtal kezdi meg a játékot. Ennek célja a licitálás és a cointok gyarapítása. A feladatokban kipróbálhatjátok a logikai és ügyességi képességeiteket, továbbá az általános ismereteiteket.

Ezt kérem!

 

Itt találod a téli LOGIKAI programokat:

Képtelen kísérletezés

Sokat okoskodnak a kollégák? Szinte már vérbeli tudósok, akik mindenhez is értenek? Akkor a képtelen tudomány kísérletezős élményprogram biztosan telitalálat lesz számukra!

elolvasom...

A 10 Milliós csapatprémium

Feltennéd a csapatod összes vagyonát egy lapra? Bízol a tudásukban? Vagy inkább felülírod? Kipróbálhatod egy izgalmas csapatjátékban, melynek során a csapóajtók nyelik el a feltett téteket!

elolvasom...

Activity – Óriás dobokockával

Szeretnél egy humoros csapatépítést? A mindenki által ismert, népszerű csapatjáték, az Activity most csapatépítés formájában kel új életre! Mondjam? Mutassam? Rajzoljam?

elolvasom...

Szavazó kvíz-show Tabletekkel

Figyeld a kivetítőn válaszokat, nézd hozzá az időszámlálót, ami a villámkérdésekre méri a válaszokat. Nyomd hozzá a tableten a megfelelő ikont és megtudod, ki a jobb a csapatodban! A pörgős és élmény dús indoor csapatépítő kvízjáték!

elolvasom...

Csapatépítő-kvíz

Villogó fények, óriás piros nyomógombok, bulvár és humoros kérdések… Úgy érzed kollégáidnak tetszene egy TV-műsor szerű vetélkedő hangulata? Akkor ez a csapatépítőnk villámgyorsan nagy kedvencük lesz!

elolvasom

Itt találsz élményprogramokat a csapatod jutalmazásához:

Gengszterek klubja

Gondolkodtál már azon, hogy milyen volt az élet a 20-as évek Amerikájában a szesztilalom idején? Kötetlen élmény és csapatépítő program a felhőtlen és pazarló életérzésével. Szerencsepróbák, fakultatív gengszterjátékok, közös csapatépítő élmény a kollégákkal karácsonyi hangulatban.

elolvasom...

Helyszínelők és a nagy nyomozás – indoor csapatépítés

Elgondolkodtál már azon, hogy milyen kihívást jelent egy bűntény részleteinek a kiderítése? Most indoor csapatépítésünkön kipróbálhatod munkatársaiddal együtt!

elolvasom

Kastélyshow – JELMEZES csapatépítés

Megismerkednétek egy középkori kastély rejtélyes lakóival? Szívesen öltöznétek jelmezekbe és vennétek fel egy-egy nemes szerepét? Jelmezes csapatépítés sok humorral és egy mesés történettel. Kérd karácsonyi hangulatban!

elolvasom...

Itt találsz téli KREATÍV és ALKOTÓI programokat:

Óriás festmény készítés: a Mestermű

Csapatverseny helyett Közös élményt adnál munkatársaidnak? Ha te is inkább az “egy cég-egy csapat” elvet szeretnéd erősíteni, akkor a Mestermű Neked készült!

elolvasom...

FILMGYÁRTÁS kézi kamerákkal

A csapatoddal kézi kamerák és jelmezek használatával forgasd le életed filmjét! Vegyél fel szuperhős jelmezeket, turkálj hozzá további ruhákat a több száz darabos jelemzbörzénkből.

Legalább egy napra elfelejtenéd az évi hajrá monotonitását? Akkor rendezzük meg a céges Mozizást!

EZT KÉREM!

Szinkronizáld újra a kedvenc mozifilmedet!

Szívesen adnád a hangod kedvenc főhősödnek? Kollégáid igazi filmrajongók? Akkor ez az indoor csapatépítés biztosan nagy sikert arat majd!

elolvasom

Itt találod a TÁNCOS-ZENÉLŐS csapatépítéseket:

Táncos csapatépítés

Vedd fel a sportcipőd és kóstolj bele munkatársaiddal a zene multikulturális élvezetébe a téli csapatépítés keretein belül! Közös Örönmtánc és sok mozgás! Milyen a csapatod jelenlegi dinamikája?

Növeljük?

elolvasom...

Hangcsövek – a közös zenélés élménye

Hangcsövekkel perceken belül zenekarrá formáljuk a csapatodat! Adunk hozzá egy nagy csomag behangolt műanyag zenei csövet, hozunk hozzá karmestert és Indulhat a banzáj!

elolvasom...

Itt találsz SZABADTÉRI csapatépítéseket, ha bírod a téli hideget:

Városi Da Vinci kalandtúra

Szívesen vetnétek bele magatokat megoldhatatlannak tűnő rejtélyekbe? Örömmel néznétek szembe városi da Vinci kódra jellemző kihívásokkal? Akkor a városismereti kalandtúra isteni választás lesz, mely fenomenális élményekkel kecsegtet!

ezt kérem!

Ágyúgolyó Futam

Igazi férfias céges program, szervezett autós tájékozódási próbatétellel a magyar közutakon és az úttalan helyeken. Ebben a szabadtéri csapatépítésben most nem az autóvezetési képesség lesz a fontos, hanem a megoldandó élethelyzetek és a cheick pontok gyors megoldásai.

Megtalálod útközben a eltitkolt infókat?

ezt kérem!

NEM EZEKRE A CSAPATÉPÍTÉSEKRE GONDOLTÁL?

Akkor itt megnézheted a teljes programlistánkat:

 

Indoor csapatépítés

Nem engedi az időjárás, hogy kültérre tervezz programot? Biztosra akarsz menni, hogy a céges csapatépítést ne mossa le az eső? Akkor számotokra az indoor csapatépítés lesz a tökéletes választás!

Beltéri csapatépítő programok

Outdoor csapatépítés

Kiszabadulnátok végre a természetbe? Valami klassz kültéri programmal élénkítenéd munkatársaidat? Akkor az outdoor csapatépítés programjaink szenzációs választásnak bizonyulnak majd!

Kültéri csapatépítő programok

Online csapatépítés

Távolról dolgoznak a mnkatársaid? Nincs lehetőségetek találkozni? Erősítenétek a céges kultúrát, de otthonról dolgoztok? Akkor most felfedjük céged részére az ONLINE CSAPATÉPÍTÉS titkát:

ONLINE CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK

Itt bővebben olvashatsz az évindító csapatépítő programokról:

Képtelen tudomány – kísérletezős élményprogram

Sokat okoskodnak a kollégák? Szinte már vérbeli tudósok, akik mindenhez is értenek? Akkor a képtelen tudomány kísérletezős élményprogram biztosan telitalálat lesz számukra!

Mire jó még a mikrosütő? Mi lesz, ha vaniliasodó alatt szétverjük a karórát? A kialakított „laboratóriumainkban” felfedjük kísérleteinket.

A munkamódszerünk egyszerű és lebilincselő: előbb elmondjuk, mit fogunk tenni, a csapatok megegyeznek egy közös végeredményben, mindenki „okoskodhat” majd mi különféle látványos és meghökkentő kísérletekkel elámítjuk, megdöbbentjük a hallgatóságot, ezután mindenki számára érthető módon felfedjük a látottak mögött álló tudományos törvényszerűségeket.

Visszatérve az előző példánkra: attól kezdve, hogy hogyan lehet megvédeni egy karórát a kalapácsütésektől tejsodó segítségével, programunk bebizonyítja, hogy a minket övező valóságos világ sokkal izgalmasabb és csodálatosabb, mint bármilyen trükk, varázslat vagy illúzió!

Ezt az élményprogramot egyaránt ajánljuk workshopra, indoor csapatépítésre, céges napra, az élmény garantált.

vissza az indoor csapatépítés listához

10 Milliós csapatjátszma

Feltennéd a csapatod összes vagyonát egy lapra? Bízol a tudásukban? Vagy inkább felülírod? Kipróbálhatod egy izgalmas csapatjátékban, melynek során a csapóajtók nyelik el a feltett téteket!

Programunk leginkább a tv-ből ismert 50 milliós játszma kvíz műsorához hasonlít, de ez most a csapatmunkáról szól, és a csapatjátékról. Kiemelten ajánljuk azoknak a csoportoknak, akik egy vidám élményprogramot keresnek.

A 10 Milliós csapatjátszmában a csoportok játékkredit kötegekkel vesznek részt, ahol egyszerre vetélkednek a kérdések helyes válaszaiért. A játékosok kérdéseket kapnak, majd a kreditköteget a helyesnek gondolt válaszok előtti csapóajtókra kell ráhelyezniük. Akár 100 fős csapat részére is kiváló élményprogram!

vissza az indoor csapatépítés listához

Szinkronizáld újra a kedvenc mozifilmedet!

Szívesen adnád a hangod kedvenc főhősödnek? Kollégáid igazi filmrajongók? Akkor ez az indoor csapatépítés biztosan nagy sikert arat majd!

A program során a résztvevők egy igazi filmstáb életébe csöppennek, ahol szinkronművészek, szövegkönyv írók bőrébe bújva, kipróbálhatják tehetségüket és rátermettségüket.

A csapatépítés során a csoportok külön – külön megterveznek, majd felmondanak egy megadott, általuk jól ismert filmrészlet szereplőinek újragondolt és újraírt párbeszédeit és hangjátékait.

A program alatt a csapatok stúdió mikrofonok segítségével dolgoznak, miközben a filmet kivetítőről követik.

Milyen hangvételű lesz a csapatod által újraszinkronizált film? Drámai? Humoros? Tanulságos? Ez most rajtatok múlik!

A moderálandó filmrészletekben nincs eredeti beszédhang, tehát a játékosok a „némán” szereplő filmszínészek beszédét mondják újra fel a csapatuk által megírt szöveggel. A szinkronizálandó filmanyagon csak a filmrészlet eredeti effekt és zenei hanganyaga hallható.

vissza az indoor csapatépítés listához

FILMES CSAPATÉPÍTÉS kézi kamerákkal

A csapatok különböző korszakokban játszódó témákat dolgoznak ki, amelyeket a stábok kézi kamerák és jelmezek használatával forgatják le. 

Legalább egy napra elfelejtenéd az irodai munka monotonitását?
Nem tudod milyen beltéri csapatépítő programot szervezz munkatársaidnak?

A film témájára, korszakára, helyszínére, műfajára (akció, vígjáték, stb.) javaslatokat adunk a felmért cél szerint. A csapatok feladata a forgatókönyv, szövegkönyv megalkotása, a díszlet, jelmeztervezés és végül a film leforgatása, majd vágása. A záró program keretében popcornos, mozizos hangulatban a leforgatott filmeket közösen éli át a csapat, majd a szavazatok alapján díjkiosztóval zárjuk a vetítést.

A csapatépítő filmforgatás legtöbb helyszínen könnyedén megvalósítható, ahol a csapatok fantáziáját a hely adottságain belül „beindítjuk”. A program alatt a csapatok kézi kamerák segítségével dolgoznak, színészi képességüket kipróbálhatják és csapatmunkával elkészíthetik a céges mozifilmjüket.

Összetett, szórakoztató és sok rétegben fejlesztő, kreatív csapatépítő program.

vissza az indoor csapatépítés listához

Kastélyshow – A mesés indoor csapatépítés

Megismerkednétek egy középkori kastély rejtélyes lakóival? Szívesen öltöznétek jelmezekbe és vennétek fel egy-egy nemes szerepét? Jelmezes csapatépítés sok humorral és egy mesés történettel.

Harsognak a fanfárok, nyikorogva nyílik a díszterem ajtaja, belép a ház nagy tiszteletnek örvendő ura, a Gróf… A láda teteje felnyílik, villámként hasít a levegőbe a kiáltás…”Kapukat bezárni!”. Ezekkel a mozzanatokkal veszi kezdetét a mesés csapatépítés.

Olyan szemlélettel alkottuk meg cégünk sikertermékét, a Kastélyshow című csapatépítő programunkat, ami merőben eltér bármilyen más tréningtől. Magyarország egy szabadon választott kastélyát mesebeli világgá alakítjuk át, ahol kollégáid egy játékos, csapatmunkára ösztönző vetélkedő részesévé válnak.

A résztvevők a csapatépítés során egy mesevilág keretein belül vesznek részt a kihívásokkal teli feladatok megoldásán. Útjuk alatt találkoznak a kastély hőseivel, régmúlt lakóival és részesévé válnak a rejtélyekkel és titkokkal teli hely életének.

vissza az indoor csapatépítés listához

Vacsoracsata

Te is szeretnéd kipróbálni magad és kollégáidat a jól ismert vacsoracsatában? Profi konyhában, teljes felszereléssel, igazi mesterszakácsok segítségével? Akkor a Vacsoracsata indoor csapatépítőnk tetszeni fog!

Csapatokat alkotunk, ahol mindenki külön menüsort, vagy fogást készít. A konyhánkban egymásnak, de egymás ellen főznek a csapatok. A program elején rövid kvízjátékkal mérjük fel a csapatok gasztronómiai tudását.

Természetesen tapasztalt séfek segítsége mellett történik a főzés, de a végén ők is pontozzák a csapatok teljesítményét! Figyelembe veszik a kvízjáték eredményét és a konyhai munkát is úgy, mint: tisztaság, alapanyag felhasználás, tálalás.

Azoknak a csapatoknak, cégeknek javasoljuk, akik kíváncsiak arra, hogy vajon jól működik-e a csoportjuk. Persze közben borozunk, kóstolunk, zenét hallgatunk.

vissza az indoor csapatépítés listához

1 perc és nyersz versenyek

Kipróbálnátok olyan ügyességi feladatokat, amelyek megoldásához nem a résztvevő fizikuma a döntő megoldás? Szeretnétek vérpezsdítő izgalmat és pörgős csapatjátékot? Akkor az 1 perc és nyersz versenyek kiváló választásnak fognak bizonyulni.

Emlékszel biztos azokra az iskolás unaloműzésekre, mikor gyufásdobozokat pöcköltünk, vagy pénzérméket dobáltunk a tanárok legnagyobb „örömére”. Biztos mindenkinek vannak ilyen emlékei.

Az 1 perc és nyersz csapatverseny ügyességi csapatépítő programunk lényege, hogy a legegyszerűbb hozzávalókból összeállítottunk egy ügyességi feladatsort, aminek a sikeres elvégzéséhez nem a lexikális tudásra, sokkal inkább az ügyességre, a logikára, a leleményességre van szükség, miközben egy feladat teljesítésére csupán egyetlen perc áll rendelkezésre.

Programunk részben eltér a tv műsorból ismert versenytől, mivel nálunk csapatok indulnak a versenyben.

vissza az indoor csapatépítés listához

Óriás festmény készítés: a Mestermű

Csapatverseny helyett Közös élményt adnál munkatársaidnak? Ha te is inkább az „egy cég-egy csapat” elvet szeretnéd erősíteni, akkor a Mestermű Neked készült!

A Mestermű egy olyan kreatív csapatépítő program, ahol a csapatok kezdetben külön-külön, de egy térben vászonképeken dolgoznak. Minden képvászonra egy mozaik részletet festenek a csapattagok: színt, méretet, arányokat, formákat egyeztetve a többi csapattaggal.

Mérésekkel, színkódokkal a csapat szorosan együttműködve hozza létre a monumentális méreteket öltő remekművet. A végeredmény mindig meghökkentő és bámulatba ejtő, amikor a sok egyéni festményből egy gigászi kép tárul elénk.

Az elkészült „Mestermű” dísze lehet az irodátoknak, és nem csak kiteljesíti, de fennen hirdeti az egy cég – egy csapat filozófiát.

vissza az indoor csapatépítés listához

Táncos csapatépítés

Vedd fel a sportcipőd és kóstolj bele munkatársaiddal a zene multikulturális élvezetébe indoor csapatépítés keretein belül!

Kozmopolita koktélunk: Próbáljátok ki az ÖRÖMTÁNC energiáját! Csapatoddal éld meg a közös koreográfiákat, mozogjatok ritmusra és jöhet a közös Örömtánc! Táncolva dolgozunk, ahol az indoor csapatépítést kombinálhatjuk az outdoor csapatépítéssel is.

Fejlesztő élményprogramunk egy ritmus alapú csapatépítő rendezvény, ami felülmúlja minden eddigi tánc-kulturális élményedet. Egyesíti a brazil szamba, a görög szirtaki, a német tiroli, a magyar néptánc és még sok más nemzet tánc-kulturális hagyományait és így egy kulturális kozmopolita koktél hatásaként éri a résztvevőket.

Céged milyen nemzetekkel dolgozik közösen? Ismeritek egymás táncait? Mi megtanítjuk egy közös élményprogramban!

A válogatott zenék – ugyanúgy, mint a tánc maga – átadják az érzést, amely energizálja és inspirálja a táncosokat. A résztvevők csapatokra bontva kapnak ízelítőt a különféle táncstílusokból, amelyeket jelmezes szakértő vezető segítségével a program csúcspontján összeillesztve egy monumentális táncelőadás előadóivá válnak.

vissza az indoor csapatépítés listához

Helyszínelők és a nagy nyomozás – indoor csapatépítés

Elgondolkodtál már azon, hogy milyen kihívást jelent egy bűntény részleteinek a kiderítése? Most indoor csapatépítésünkön kipróbálhatod munkatársaiddal együtt!

A csapatépítés kezdetét egy sikoly és néhány lövés szakítja félbe. A tett helyszínén csak az áldozatot találják – vérbe fagyva … Az épületet lezárták, senki sem távozhat. NYOMOZÁS, MINT A FILMEKBEN!

A helyszínelők rögzítik a nyomokat. A gyilkos még közöttünk lehet, de vajon ki az?  A szálloda egyik alkalmazottja, vagy talán valaki más? A rejtély megoldásra vár!

A tetthelyre érkező bűnügyi nyomozóval a résztvevők nyomozócsoportokat alkotva derítik fel a bűncselekmény apró részleteit, feltárják a láthatatlan nyomokat, elemzik a bizonyítékokat és végül meghatározzák a tett elkövetéséért felelős személyt! Próbáljátok ki a ballisztikai tesztlövéseket is, hogy megtudjátok, honnan lőtték le az áldozatot!

A Helyszínelők program szerkezeti felépítéséből adódóan elősegíti a hétköznapok szürkeségéből történő kiszakadást, inspiráló hatása van a résztvevők későbbi hatékony munkavégzésére.

vissza az indoor csapatépítés listához

Hangcsövek – a közös zenélés élménye

Hangcsövekkel perceken belül zenekarrá formáljuk a csapatodat! Adunk hozzá egy nagy csomag behangolt műanyag zenei csövet, hozunk hozzá karmestert és Indulhat a banzáj! Workshopra, konferenciára, energizálásra, élményprogramra, indoor és outdoor csapatépítésre egyaránt ajánljuk!

Alakítsd át a konferencia résztvevőit egy színvonalas zenekarrá! Gyors energizálás után újra folytathatod a workshop-ot, vagy a rendezvényedet. Egyszerű, de annál hatásosabb zenei csapatmunka perceken belül.

Ehhez nincs szükség másra, csak egy nagy csomag egyszerű műanyag zenei csőre, és a mi tapasztalt „karmesterünkre”, aki meglepi, szórakoztatja és egy rendhagyó zenekart állít össze a résztvevőkből.

Ezek az egyszerű megjelenésű eszközök másodpercek alatt kioszthatóak több tíz, több száz, vagy akár több ezer ember számára is, hogy egy rögtönzött zenekart hozzanak létre.

vissza az indoor csapatépítés listához

Activity – Óriás dobokockával

Szeretnél egy humoros csapatépítést? A mindenki által ismert, népszerű csapatjáték, az Activity most csapatépítés formájában kel új életre!

Próbáljátok ki kvízmesterrel, virtuális kivetítővel és hatalmas dobókockával! Könnyed, szórakoztató csapatépítő program, aktívan, a jól ismert játékszabály szerint, egy kicsit átalakítva. Indoor és outdoor csapatépítésre, bemelegítésre és céges napra egyaránt javasoljuk.

A projektoron kivetített játékmező több feladatot is tartalmaz, ahol a csapatok óriás dobókocka dobásával haladnak előre. A játékvezetőnk folyamatosan irányítja a csapatokat, de a megoldás mindig a társaidon múlik. Sok nevetés, közben borozgatás jellemzi az activity csapatépítést.

Igazi lelazító kikapcsolódás több órában, ahol remekül megismerhetjük egymást a kötetlen helyzetekben. A témák szorosan kapcsolódnak a hétköznapokhoz, akár a borhoz, humorhoz, filmekhez, a gasztronómiához, valamint az általános műveltségi témákhoz. A program időtartama 1 -2 óra, így akkor is jó választás, ha nem tudtok fél napos csapatépítésben részt venni.

vissza az indoor csapatépítés listához

Csapatépítő-kvíz

Villogó fények, óriás nyomógombok, bulvár és humoros kérdések… Úgy érzed kollégáidnak tetszene egy TV-műsor szerű vetélkedő hangulata? Akkor ez a csapatépítőnk villámgyorsan nagy kedvencük lesz!

Aki valaha is látott a Tv-ben kvíz-show-t, az tudja, hogy a versenyzők egy ÓRIÁSI piros gomb megnyomásával próbálják elnyerni a válaszadási lehetőséget. Próbáljátok ki! Több témában a kivetítőn a játékvezetővel kövessétek a kérdéseket!

Egy felejthetetlen, pörgős és élménydús kvízjáték keretein belül munkatársaiddal is megoszthatod a tudás és a siker adrenalin növelő érzését. Az élményt nagy mértékben növeli, hogy minden csapat asztalánál valóban van egy, a TV műsorból már jól ismert kvíz gomb, amely gyors lenyomásával hozzásegítheti a csapatot a győzelemhez.

A csapatépítő-kvízjáték minden résztvevő számára nagy meglepetésekkel fog szolgálni, hiszen a helyes válaszokból adódóan, olyan dolgokat tudhatnak meg a kollégák egymás érdeklődési köréről, amire biztosan nem is számítottak.

vissza az indoor csapatépítés listához

Szavazó kvíz-show Tabletekkel

Ezen a programon a csapatok egymás ellen, külön asztalokon ülve figyelik a kivetítőn az időszámlálót, ami a villámkérdésekre méri a válaszokat. A pörgős és élmény dús csapatépítő kvízjáték keretein belül munkatársaiddal megoszthatod a tudás és a siker adrenalin növelő érzését!

Új generációs kvízporgram, ami a mai modern elvárásoknak megfelelő digitális rendszerű élményprogram. A játékban tablet használatával irányítod a kvíz kérdésekre válaszaidat, szavazataidat, feleletválaszaidat.

Ha kedved van a csapatoddal egy – másfél óra időtartam vidám, jó hangulatban történő eltöltésére, amely alkalmával tabletek használatával megismerheted milyen érdekes a világunk, visszaemlkezhetsz újra a céged történeteire, továbbá szavazhatsz arra, vajon melyik a kollégáid kedvenc filme és zenéi, akkor ez a program lesz neked a legjobb választás.

A csapatépítő kvíz kérdések nem igényelnek lexikális tudást, mivel a célunk a szórakoztatás és a közös siker.

vissza az indoor csapatépítés listához

Gengszterek klubja

Gondolkodtál már azon, hogy milyen volt az élet a 20-as évek Amerikájában a szesztilalom idején?

Gengszterbandák rendezték be titkos italgyáraikat és üzemeltettek titkos italméréseket, úgynevezett „suttogókat”, ahol mindenki annyit és olyan alkoholt ihatott, amennyit és amilyet kedve tartotta. A Gengszterek klubja című játék összeállításunk, ebbe a világba repíti vissza a résztvevőket.

A Gengszterek klubja, egy aktív csapatépítő játékvilág, különféle kihívásokat rejtő játékokkal, a gengszterek világában.

Kötetlen élmény és játékprogram a felhőtlen 20’s évek pazarló életérzésével. Szerencsepróbák, fakultatív játékok, közös csapatépítő élmény a kollégákkal.

A vendégek a csapatépítő program kezdetével a 20-as évek amerikai maffiózók világába csöppennek, ahol megmutathatják tehetségüket és rátermettségüket az alvilági játékok birodalmában, a Don gengsztereinél fogadhatnak, nyerhetnek és veszthetnek, a kapott tőkét akár meg is többszörözhetik. A játékok célja, hogy a résztvevők a program során minél több játékpénzt gyűjtsenek össze.

Vegyél részt kollégáiddal egy vérpezsdítő időutazáson indoor csapatépítés keretén belül!

vissza az indoor csapatépítés listához

KÉRJ INGYENES CSAPATÉPÍTŐ AJÁNLATOT!

Hívj most a (+36) 20 388 4119 számon, vagy keressünk mi? 

Ha Neked kényelmesebb, add meg az elérhetőségeid itt: 

  Ha már tudod, hogy melyik csapatépítés lendítene a legnagyobbat, akkor itt add hozzá az ajánlatkérőhöz:

  Melyik SZABADTÉRI csapatépítésről küldhetünk árajánlatot?

  Melyik BELTÉRI csapatépítésről küldhetünk árajánlatot?

  A csillaggal(*)-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.

  Csapatépítést keresel? Informálódj az alábbi témákban is!

  AJÁNLATOT KÉREK

   A csillaggal(*)-gal ellátott mezők kitöltése kötelező.