KÉPZÉSEK-TRÉNINGEK

 

bus-peter-coach

Bús Péter

szervezetfejlesztési vezető, tanácsadó, coach 

Mottóm: „A bölcs tanító nem arra ösztönöz, hogy az ő bölcsességének házába lépj, hanem elvezet saját tudásod birodalmának kapujához” (Kahlil Gibran)

Érdeklődésem fő területe az emberi személyiség, viselkedés, motiváció és kommunikáció egyéni és szervezeti fejleszthetősége. Azt vallom, hogy egy vállalat legnagyobb értéke az a megújulásra kész, önmagát ismerő szakember, aki képes arra, hogy közös célok elérése érdekében hatékonyan és másokkal együttműködve mozgósítsa erőforrásait.
6 éve foglalkozom HR projektek teljes körű megvalósításával. Vezetésem alatt az egyes munkák során az elejétől a végéig kiemelt figyelmet fordítunk a partnerkapcsolat ápolására és a folymatos visszacsatolásokra. Alapelvünk, hogy a vállalatok jelenkori működésében akkor tudjuk a legnagyobb támogatást adni, ha maximális odafigyeléssel, megértéssel fókuszálunk az ügyfél igényeire, céljaira és a mindenkori fejlesztési feladatot a legnagyobb mértékben ezekhez a célokhoz igazítjuk hozzá.
Szakmai csapatunk működésének legfontosabb mozgatórugója a hit a folyamatos tanulásban és az egymásra épülő fejlődésben. Külön szakember csapat támogatja a szervezetfejlesztési, külön a tréning/ coaching/ vezetési tanácsadási területet. A tanácsadók, trénerek a saját szakterületeiken belül vezetői tapasztalatokkal és aktív HR gyakorlattal rendelkeznek.

Főbb szolgáltatások
 vezetésfejlesztés
 szervezetfejlesztés
 szervezeti kultúra váltás projekt megvalósítása
 kommunikációs fejlesztése
 egyéni és csoportos képességek, készségek fejlesztése
 vállalati működés és folyamatok hatékonyságának növelése
 vállalat működési audit, diagnózis állítás
 ügyfélélmény tárgyú tanácsadás
 coaching

 

    kepzes

Mi egy együttműködésen alapuló megközelítést javasolunk ahhoz, hogy létrehozzunk egy személyre szabott stratégiát az üzleti sikerek eléréséhez. A képzési megoldásainkat egyedileg, személyre szabottan az adott céghez alakítjuk ki. Nem vagyunk annak a hívei, hogy egy „a polcról levehető” tréninget használjunk, ami azt feltételezi, hogy ugyanaz a képzés mindenkinek megfelelő.

Cégednek szüksége van képzési partnerre? 
Mi az egész vállalat számára megfelelő képzéseket biztosítunk.

 

Tréningek, csapatépítés, vagy rendezvényszervezés, gondolj a Coach Game-re!
Kérj személyre szóló ajánlatot!
HÍVJ MOST!

 

Tudj meg többet a széleskörű tréning megoldásainkról, hogy segíthessünk céged céljai elérésében! Válassz képzési témáink közül:

Értékesítési tréning

Az értékesítés egy csodálatos szakma, ha megfelelő mértékű etikával, konstruktivitással és segítőkészséggel társul. A sikeres üzletkötő az értékesítés során a különböző ügyfelek döntéshozatalának okaira keresi a választ.

Bővebben...

Kommunikációs tréning

A vállalatokon belül és a vállalat ügyfeleivel is a legjellemzőbb kapcsolattartási forma a személyes kommunikáció. A külső és belső ügyfelekkel folytatott beszélgetések stílusa, érzelmi tónusa határozza meg az együttműködési lehetőségeket.

Bővebben...

Vezetőképzés és Coaching

A vezetők kiválasztásában - az esetek többségében - a szakmai kitűnőség a meghatározó, hiszen ők ismerik a folyamatokat, a kisujjukban van minden háttér információ, azonban gyakran nagyon keveset tudnak arról, mivel is tudják rávenni munkatársaikat arra, hogy a maximumot hozzák ki magukból. Ezért nagyon fontos a megfelelő vezetőképzés és coaching tréning.

Bővebben...

Stresszkezelési tréning

Bizonyos fokú stresszre mindenkinek szüksége van, ugyanis ez inspirálja, motiválja, tevékenyebbé teszi az embert. Ha azonban folyamatosan túl nagy nyomás nehezedik a dolgozóra, az inkább árt neki sem hogy használ. Hatékonysága elkezd csökkenni, egyre több hibát vét, ingerlékennyé és fáradékonnyá válik.

Bővebben...

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Kft. Teambuilding:
Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu