KÉPZÉSEK-TRÉNINGEK

bus peter coach

Bús Péter
szervezetfejlesztési vezető, tanácsadó, coach 
Mottóm: „A bölcs tanító nem arra ösztönöz, hogy az ő bölcsességének házába lépj, hanem elvezet saját tudásod birodalmának kapujához” (Kahlil Gibran)

 

Érdeklődésem fő területe az emberi személyiség, viselkedés, motiváció és kommunikáció egyéni és szervezeti fejleszthetősége. Azt vallom, hogy egy vállalat legnagyobb értéke az a megújulásra kész, önmagát ismerő szakember, aki képes arra, hogy közös célok elérése érdekében hatékonyan és másokkal együttműködve mozgósítsa erőforrásait.
10 éve foglalkozom HR projektek teljes körű megvalósításával. Vezetésem alatt az egyes munkák során az elejétől a végéig kiemelt figyelmet fordítunk a partnerkapcsolat ápolására és a folymatos visszacsatolásokra. Alapelvünk, hogy a vállalatok jelenkori működésében akkor tudjuk a legnagyobb támogatást adni, ha maximális odafigyeléssel, megértéssel fókuszálunk az ügyfél igényeire, céljaira és a mindenkori fejlesztési feladatot a legnagyobb mértékben ezekhez a célokhoz igazítjuk hozzá.
Szakmai csapatunk működésének legfontosabb mozgatórugója a hit a folyamatos tanulásban és az egymásra épülő fejlődésben. Külön szakember csapat támogatja a szervezetfejlesztési, külön a tréning/ coaching/ vezetési tanácsadási területet. A tanácsadók, trénerek a saját szakterületeiken belül vezetői tapasztalatokkal és aktív HR gyakorlattal rendelkeznek.
Főbb szolgáltatások
 vezetésfejlesztés
 szervezetfejlesztés
 szervezeti kultúra váltás projekt megvalósítása
 kommunikációs fejlesztése
 egyéni és csoportos képességek, készségek fejlesztése
 vállalati működés és folyamatok hatékonyságának növelése
 vállalat működési audit, diagnózis állítás
 ügyfélélmény tárgyú tanácsadás
 coaching

 

    coach trening

Mi egy együttműködésen alapuló megközelítést javasolunk ahhoz, hogy létrehozzunk egy személyre szabott stratégiát az üzleti sikerek eléréséhez. A képzési megoldásainkat egyedileg, személyre szabottan az adott céghez alakítjuk ki. Nem vagyunk annak a hívei, hogy egy „a polcról levehető” tréninget használjunk, ami azt feltételezi, hogy ugyanaz a képzés mindenkinek megfelelő.


Kérj személyre szóló ajánlatot, írd meg kérdéseidet ITT! 

Tudj meg többet a tréning megoldásainkról, hogy segíthessünk céljaid elérésében!

Válassz képzési témáink közül:

Értékesítési tréning

Az értékesítés egy csodálatos szakma, ha megfelelő mértékű etikával, konstruktivitással és segítőkészséggel társul. A sikeres üzletkötő az értékesítés során a különböző ügyfelek döntéshozatalának okaira keresi a választ.

Bővebben: Értékesítési tréning

Kommunikációs tréning

A vállalatokon belül és a vállalat ügyfeleivel is a legjellemzőbb kapcsolattartási forma a személyes kommunikáció. A külső és belső ügyfelekkel folytatott beszélgetések stílusa, érzelmi tónusa határozza meg az együttműködési lehetőségeket.

Bővebben: Kommunikációs tréning

Vezetőképzés és Coaching

A vezetők kiválasztásában - az esetek többségében - a szakmai kitűnőség a meghatározó, hiszen ők ismerik a folyamatokat, a kisujjukban van minden háttér információ, azonban gyakran nagyon keveset tudnak arról, mivel is tudják rávenni munkatársaikat arra, hogy a maximumot hozzák ki magukból. Ezért nagyon fontos a megfelelő vezetőképzés és coaching tréning.

Bővebben: Vezetőképzés és Coaching

Stresszkezelési tréning

Bizonyos fokú stresszre mindenkinek szüksége van, ugyanis ez inspirálja, motiválja, tevékenyebbé teszi az embert. Ha azonban folyamatosan túl nagy nyomás nehezedik a dolgozóra, az inkább árt neki sem hogy használ. Hatékonysága elkezd csökkenni, egyre több hibát vét, ingerlékennyé és fáradékonnyá válik.

Bővebben: Stresszkezelési tréning

csapatepites elerhetoseg coachgame ico  

 


Másik csapatépítést keresel? Itt könnyebben megtalálod:

button főoldal indoor button outdoor button
 
 
 
Tippek, tanulságok:

 

Minőség Garanciája: 

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket csapatépítéssel, tréninggel és rendezvényszervezéssel. Mi már túl vagyunk az 1000. megrendelésen!

 

 

Csapatépítő tréning: fejlesztő élményprogramok, kalandtúrák, és játékos feladatok megszervezése trénerekkel, ami elősegíti a csapatcentrikus tevékenységet és az egyének fejlesztését is. Ezeken a céges napokon a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel. Növeljük a munkatársak önbizalmát, javítjuk a kommunikációt, az interperszonális készségeket, és növeljük a csoport elégedettség érzését.  

Csapatépítő tréninghelyszínegy sikeres csapatépítés mindig a munkakörnyezetén kívül valósul meg. Erre azért van szükség, hogy a résztvevők a napi feladataitól elszakadva kizárólag a tréningre tudjanak figyelni. Ez természetesen budget függő is, de mára már nagyon sok megoldás létezik. Ezek közül választható az indoor, azaz beltéri megoldás, illetve az outdoor tréning, ami szabadtéren kerül megrendezésre.

Outdoor csapatépítés: azaz szabadtéri élményekkel dolgozunk, külső helyszínen. A legelterjedtebb formája egy hotel, vagy rendezvényhelyszín parkja, mivel megmarad a komfortérzés, valamint biztonságot ad egy esetleges rossz idő érkezésekor. Másik gyakori megvalósítása a kültéri csapatépítésnek egy városi, akár erdei, hegyi  kalandtúra. Ezek a túrák és játékos programok magukba foglalják a konkrét célkitűzéseket, amelyek kiértékelhetőek. Az outdoor tréningek egyik kíváló hatása, hogy energetizálja a csoportot.

Indoor csapatépítésazaz beltéri, tréninghelyszínen belüli élményprogram, workshop, konferencia, akár fejlesztő és problémamegoldó tréning. Előnye, hogy nem időjárás és évszak függő, így a csoport kényelmét könnyebb biztosítani, valamint a komfort és jutalomérzetét jól lehet növelni a rendezvényhelyszín adottságaival.

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető!
Jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott, angolul jól beszélő műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Teambuilding:

Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

gdpr adatvédelmi tájékoztató

Partnereink

 http://szallodaanimacio.hu/         http://www.plazaevent.hu/        http://www.karacsonyfafutar.hu/         http://www.cghsoft.eu/        http://www.budapestdance.hu/